Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו רובוטית 2004. משום מה, לפעמים אחרי נסיעה של 20-25 דקות מתחילה בעיה קשה. אם אני עוצר עצירה מלאה, ואז רוצה לנסוע - האוטו קופץ ובדר"כ נכבה , ואז צריך לכבות ולהלדיק שוב כדי לנסוע, ככה זה יכול לקרות כמה פעמים בזמן נסיעה. לפעמים אני בעצירה, ואז לוחץ על הגז, הטורים עולים אבל המכונית לא זזה (והאנד-ברקס לא מורם מן הסתם).

הבעיה מתרחשת תמיד אחרי נסיעה של 20-25 דקות ותמיד הבעיה היא בהתחלת נסיעה מעצירה מוחלטת לתזוזה.

הייתי במוסך מורשה של פיאט, הוא בדק את הרכב עם המחשב המיוחד ולא מצא שום בעיה בגיר או במנוע, הם במצב מצויין.

מה יכול להיות הבעיה ?

פורסם

שלום , הבעיה בתפקוד המצמד , יש לבעע איתחול מצמד ולבדוק אם הבעיה נפתרה , צריך לבדוק חיישן מיקום מיסב הלחץ אם הוא מדווח נכון , לבדוק חיבורי חשמל בשקעים ובתקעים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...