Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי ג'טה TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מתלבט האם כדאי להזמין את הרכב או לא (מדובר על טרייד אין מבורה)

אחרי 6 שנים עם בורה, היה לו "רומן" לא קטן עם המוסך, והוא ממש חושש מהרומן הזה גם בג'טה

מה יש לכם להגיד על ג'טה מבחינת אמינות ? האם היא דומה לבורה בכל הקשרות לתקלות ?

פרט לתקלות המעצבנות, הוא מאד אהב את הרכב, , רכב ביטיחותי, אחותי קיבלה רישיון לפני כ 4 שנים, וכל הזמן הזה היא נהגה בבורה, פגשה לא מעט עמודים ופגושים של רכבים אחרים, אפילו נפגשה עם גלגל של משאית נוסעת באיילון ...

ואחרי כל זה לבורה כלל לא נגרם נזק משמעותי פרט לשריטה פה ושם (רק בפגישה עם הגלגל של המשאית, היו צריכים ליישר את הכנף)

זאת הסיבה שאבא שלי לא רוצה יפניות ומעדיף להשאר ב VW

בכל מקרה, אם יש לכם סיפורים על תקלות / אמינות של הרכה אנא שתפו

תודה

פורסם

פגשה עמודים וכל מה שקרה זאת שריטה פה ושם?!?

אולי תתן דוגמאות מ"חדר השינה" שלח הרומן עם המוסך כדי שיוכלו להגיד לך אם אלה בעיות נפוצות ואם תוקנו?

ככל הידוע לי ה ג'טה מיוצרת במקסיקו או משהוא כזה לעומת הגולף שבגרמניה (תקנו אותי אם אני טועה, אני לא בטוח ב 100%) ,אני לא יודע אם ידוע על הבדל באיכות\או ברמת ההרכבה, אבל הנסיון שלי מתחומים אחרים בתעשיה (לא רכב) הוא שלמרות תהליכי גלובליזציה , תהליכי איכות ו שאר בלה,בלה,בלה... יש הבדל בין מפעלים\סניפים שונים של אותו מותג.

בהצלחה,

נתן.

פורסם
פגשה עמודים וכל מה שקרה זאת שריטה פה ושם?!?

אולי תתן דוגמאות מ"חדר השינה" שלח הרומן עם המוסך כדי שיוכלו להגיד לך אם אלה בעיות נפוצות ואם תוקנו?

ככל הידוע לי ה ג'טה מיוצרת במקסיקו או משהוא כזה לעומת הגולף שבגרמניה (תקנו אותי אם אני טועה, אני לא בטוח ב 100%) ,אני לא יודע אם ידוע על הבדל באיכות\או ברמת ההרכבה, אבל הנסיון שלי מתחומים אחרים בתעשיה (לא רכב) הוא שלמרות תהליכי גלובליזציה , תהליכי איכות ו שאר בלה,בלה,בלה... יש הבדל בין מפעלים\סניפים שונים של אותו מותג.

בהצלחה,

נתן.

תקלות שהיו אצל הבורה זה בעיקר עם החיישנים

וגם המתג הזה שאחראי לשחרר את ההילוכים בלחיצה על ברקה התקלקל הרבה פעמים

כל החלפה שלו זה 1600 ש"ח

פורסם

למרות שאני מאוד מחבב את הג'טה, לא הייתי רוכש אותה עכשיו בגלל גילה.

התחילו לשווק אותה בשנת 2005 (כדגם 2006) כשנה לאחר תחילת שיווק גולף דור 5 וב-4 שנות שיווק היא לא השתנתה כלל (אפילו לא מתיחת פנים).

כרגע, למרות המנוע החדיש והתיבה המצויינת, השילדה שלו מיושנת (בנויה על גולף דור 5).

לדעתי כדאי לחכות למתיחת פנים או לגדם החדש שיהיה מבוסס על גולף דור 6 ואם נסתכל אחורה, זה אמור לקרות בשנה הקרובה.

בינתיים אם אתם לחוצים להחליף את הרכב, כדאי לחשוב על הגולף החדשה.

פורסם
תקלות שהיו אצל הבורה זה בעיקר עם החיישנים

וגם המתג הזה שאחראי לשחרר את ההילוכים בלחיצה על ברקה התקלקל הרבה פעמים

כל החלפה שלו זה 1600 ש"ח

בעברי הייתה לבתי בורה, שנת 2002 חדשה מהיבואן. לקראת מכירתה היא החלה לעשות בעיות רבות עם חיישנים שהתקלקלו כל כמה שבועות, ועלותם הייתה אסטרונומית. לכן נמכרה. בג'טה לא שמעו על בעיות של חיישנים, אך כדאי לא לשכוח שהג'טה אמורה להתחלף בקרוב בעולם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם הג'טה שמשווקת עכשיו בסוכניות אמורה להחליף דגם השנה ? ראיתי הרבה מוניות ג'טה - איך האמינות של המכונית ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
למרות שאני מאוד מחבב את הג'טה, לא הייתי רוכש אותה עכשיו בגלל גילה.

התחילו לשווק אותה בשנת 2005 (כדגם 2006) כשנה לאחר תחילת שיווק גולף דור 5 וב-4 שנות שיווק היא לא השתנתה כלל (אפילו לא מתיחת פנים).

כרגע, למרות המנוע החדיש והתיבה המצויינת, השילדה שלו מיושנת (בנויה על גולף דור 5).

לדעתי כדאי לחכות למתיחת פנים או לגדם החדש שיהיה מבוסס על גולף דור 6 ואם נסתכל אחורה, זה אמור לקרות בשנה הקרובה.

בינתיים אם אתם לחוצים להחליף את הרכב, כדאי לחשוב על הגולף החדשה.

מחזק את דברי פבל - הג'טה שנמכרת כעת מבוססת על הדור הקודם של הגולף, עדיף להמתין לחדשה שאמורה להיות מוצגת בשנה הקרובה.

• תוכן חדש...