Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זה נכון שכולם אומרים שאין יותר הבדל מכאני בין הדגמים חוץ מתוכנת ניהול מנוע, קולר חזית מול צד, קוטר בלמים שונה וכיול מתלים שונה.

אך עדיין למה צ'יפ אפסולוט מעלה את FR ל 192 כ"ס ואת הקופרה ל 205 כ"ס. הרי המנוע והטורבו זהים.

אולי קוטר צנרת גדישה ב FR יותר קטן או משהו אחר?

האם יש סיבה לבעלי ה FR להרגיש נחותים מהקופרות?

פורסם

האמת שאם תסתכל על זה באופן מספרי, הצ'יפ יותר בעד בעלי ה-FR.

ב-FR הוא מעלה מ-150 סוסים התחלתיים ל-195 - 45 סוסים יותר.

בקופרה הוא מעלה מ-180 סוסים התחלתיים ל-212 - 32 סוסים יותר.

חוץ מזה זה כולה מספרים, מה שיוצא לכביש בסופו של דבר זה מה שחשוב.

פורסם

1. אל תשכח שהקולר של הקופרה זה לא קולר ענקי מפלצתי. אני לא חושב שהוא מוסיך 20 כ"ס.

וגם קולר חזית מתחיל להשפיע לא על ההתחלה אלא לאחר כמה לחיצות כשהמערכת מתחממת וקולר צד לא מתמודד עם זה.

2. בשני הרכבים הטורבו זהה - K03S.

פורסם

אז יכול להיות שזה ענין של צ'יפ.

דרך אגב לשני הרכבים מחשב שונה ואי אפשר לשים צ'יפ אפסולוט שמיועד לקופרה בתוך FR.

פורסם

על הכביש הדברים אחרת.

יש לי חבר עם FR שנוסע יותר טוב מרוב הקופרות.גם כאלו שמשופרות יותר ממנו.

פורסם

אני לא אמרתי כלום.. (אבל אני עם FR והעפתי כבר כמה קופרות..)

רק צריך להתקין את הקולר ואני מסודר ! אף אחד כאן לא רוצה קולר מפלצת כולל התקנה ב GI-DUB ב 3100 ש"ח ?

...CASKA for life

פורסם

למה 2 טורבויים כאלו ? משהו מיוחד ? כמה קילומטרז' הוא עשה כבר.

אם כבר להחליף בלי לגדול, למה לא להחליף ל K04-001 ? יושב אחד לאחד ונותן עוד קצת כח.. (בין 10-20 כוח סוס ו 2 קג"מ מומנט)

...CASKA for life

• תוכן חדש...