Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למערכת ב3-4K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הייתי רוצה לקבל המלצה למערכת שמע בלי רדיו דיסק (יש לי פיוניר 6000 עם 6 RCA ואני ממש מבסוט ממנו)

התקציב בין 3000 ל4000 והרכב הוא לנסר 2000

חשבתי לקחת קומפוננטים קדימה 3 WAY אחורה סאב ומגבר מתאים מה דעתכם?

תודה מראש לכול מי שעוזר

פורסם

אם תמצא את כל הרכיבים האלו כולל התקנה ובידוד אקוסטי במחיר הזה, תתחדש.

השאלה מה תוכל למצוא. (קח בחשבון שהתקנה לשלושה חלקים קידמי במידה ויש צורך לבצע בניות היא לא עסק זול בכלל, יכול לצאת לך כמעט חצי מהתקציב)

מתחדשת*

פורסם

שמעת רמקולים מחברה מסוימת שאהבת בעבר?

אתה שומע סגנונות מסויימים של מוזיקה?

באיזה רכב מדובר?

האם עלות התקנה כלולה במחיר?

מתחדשת*

פורסם

מדובר על לנסר 2000 אני שומע בעיקר דאנס והאוס ודי הרבה ישראלית (שלישראלית אני מניח שזה לא ממש משנה)

שמעו לא אכפת לי אם זה חזק... מיצדי שהווליאום לא יהיה כול כך חזק אלה האיכות אני נהנה ממוזיקה וזה סה"כ משפר פלאים את ההנאה מהנסיעה...

ניתן לחרוג קצת מהתקציב לא יותר מ4300

אמרו לי בבום בס בבאר שבע שלא כדי לי להסים 3WAY אחורה אלה רק קומפוננט קדימה וסאב אבל יש לי בבסיס של הרכב כבר מותקן ואני חושב שמיותר אם לנתק אותם או שלא יהיה לי רמקולים בכלל

ושוב תודה לכול מי שעוזר

אין על האנשים שעוזרים לאנשים אחרים תודה רבה!!!

פורסם

אם כבר יש רמקולים מאחור, אז זה אומר שלא צריך לקנות חדשים.

המלצתי:

קומפ': קלרוס של הייבריד אודיו.

מגבר: JBL 1004.

סאב: לא ממש מתמצא במחירים שלהם, מה שישאר מהתקציב אחרי התקנה ובידוד אקוסטי בדלתות הקידמיות.

מתחדשת*

פורסם

שמע יש גם רמקולים מקדימה (בנוסף למאחור) אבל הם ברירת המחדל שבא עם הרכב ואיכותם נמוכה

פורסם

בגלל זה המלצתי להחליף אותם.

לגבי אחוריים לא המלצתי כלום, כי באופן אישי אני מעדיף שלא יהיו רמקולים מאחור.

מתחדשת*

• תוכן חדש...