Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט- vtrek דגם-vts501

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום

ברצוני חוות דעת על סט קומפוננט זה.מדובר על 5.4 אינץ".האם למשהו יש מיידע על סוג זה?

אודה מראש למשיב נכונה.והאם כדאי לקנותם.:?:

פורסם
שלום רב לחברי הפורום

ברצוני חוות דעת על סט קומפוננט זה.מדובר על 5.25 אינץ".האם למשהו יש מיידע על סוג זה?

אודה מראש למשיב נכונה.והאם כדאי לקנותם.:?:

מה קורה לכל חברי הפורום.מה קורה?יש ידע רק לגבי "מורלים,הרצים"-יש גם רמקולים אחרים.אני עדיין רוצה ומבקש האם למישהו יש יידע בנושא רמקולים אלה..........

מודה לכל מי שיודע.:cry:

פורסם
למה לא תחשוב על קומפוננט של מורל פולס שהוא זול וטוב ?.

אני יכול לקבל אותם מחבר שהביא מחו"ל.אני חייב לדעת איך הם,מבחינת הפונקציות.קודם בודק ואחר כך ניראה מה לעשות.

פורסם

כן זה זבל שנימכר באוטו דיפו וכאלה.. היה לי את הסט "הכי גבוהה" שלהם חבר הביא לי לנסיון חיברתי אותם למגברJBL

130RMS כל רמקול קיבל ואחרי זה החבר קיבל מגנט עם ריח שרוף. אתם יכולים להבין מה קרה ל"קומפוננט" הזה.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם
לפי הנתונים, עדיף להישאר עם הרמקולים המקוריים של האוטו :roll:

קודם כל תודה על התשובות.את הנתונים אני יודע.רציתי לדעת עם מישהו האזין להם.בכל אופן תודה ומקווה שאולי מישהו האזין "בלייב" לרמקולים אלה.

פורסם

קשה לי להאמין שמישהו כאן שמע אותם (למרות שגם אני נוטה להאמין שהם לא בדיוק מציאה).

לא פשוט יותר שתשמע בעצמך ותחליט?

באיזה מחיר הם הוצעו לך?

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...