Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישראל - לטביה - הימורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ציפתי ליותר מזה.

נבחרת פקה פקה.

משחק הנבחרת יותר מצחיק מאשר קרקס מאדרנו....

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אני לא מסכים עם ההתנהגות והקללות של בניון אבל יכול להבין את מה שהוא מרגיש.

שנים הוא סוחב את הנבחרת הזו כמעט לבד כשחקן בכיר, משחק עם פציעות וכובש שערים חשובים ופתאום במשחק של קמפיין קשטן מוציא אותו, מה מצפים שיתן לו חיבוק ונשיקה? הנבחרת נראתה יותר טוב שהוא יצא?

פתאום ראינו לטבים מבסוטים, לא צריך להקדיש תשומת לב לשחקן הכי חשוב שבהברקה קטנה יכול לסדר גול חשוב (ר' המשחק נגד יוון ברמת גן בבישול לשער השיוויון).

ברדה שיחק יותר טוב ממנו? מה עומר גולן עושה בהרכב? ליצחקי אין מקום בסגל?

חבל שעד שהייתה לנו הגרלה יחסית סבירה אנחנו אפילו לא בתמונת העלייה למונדיאל.

אני מקווה שאדון לוזון שאמר שהוא יתפטר אם ישראל לא תעלה למונדיאל יקח אחריות.

אני מהמר שהוא לא יתפטר מישהו מוכן להמר נגדי?

פורסם
צריך לשנות את ההימור :

קשטן יתפטר או יפוטר ?

מה זה משנה? יבוא מישהו שיעשה את זה טוב יותר?

כנראה שזה מה שיש לשחקנים שלנו להציע

כמו שהקוף אמר, לא משנה אם יבוא חמור או סוס לאמן, השחקנים הם הבעיה

פורסם

לא אמרתי שזה ישנה משהו, אבל ברור שזה מה שהולך לקרות.

לדעתי הנבחרת צריכה לקבל בעיטה לפנים שתנער אותה וזה יכול לקרות רק אם יבצעו מינוי בלתי צפוי של אייל ברקוביץ' למאמן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקר טוב

בניון החצוף שמתנהג כפרחח

יוסי בניון

לפני חודש בערך, כשבניון פתח בהרכב ב-0:4 של ליברפול על סטוק סיטי כקשר שמאלי, הוא אמר את הדברים הבאים: "לא חשוב לי באיזו עמדה אשחק, העיקר לקבל דקות. מה עוד שאני אוהב לשחק כקשר שמאלי". אבל כאן בארץ, הכוכב הגדול של האימפריה הבריטית ליברפול מרשה לעצמו הכל. ההתנהגות שלו בחילוף מול לטביה היתה חוצפה שאין כדוגמתה, הראיון בו אמר שהוא לא מתחרט היה אומלל, ולשיאו הגיע כשהסביר את ההתנהגות בכך שחשב שקשטן צריך לעשות חילוף התקפי יותר, ולהוציא מגן או קשר אחורי. כאילו מישהו מינה אותו למאמן. אצל רפא בניטס באנפילד התנהגות כזאת היתה נגמרת בחודשיים ביציע וקנס של 50 אלף ליש"ט, אבל בלבנט מותר. כאן "בני", חבר של ג'רארד וטורס, חוזר להיות יוסי שסרב להתחלף במכבי חיפה, הרשה לעצמו לא להתראיין במשך עונה שלמה, ירק על חבר לקבוצה בהפועל באר שבע, עשה תנועות מגונות לאוהדי בני יהודה ומיהר לעשות אותן גם בכל דרבי מול הפועל חיפה. הוא לא השתנה, אבל התדמית פורחת, מסתבר, כשעושים אותך הסגן של אלוהים.

המלצה : תתנצל. לא במחשכים מול דרור קשטן ומשה סיני, אלא מול מצלמות הטלויזיה, קבל עם ועדה. קפטן הנבחרת חייב התנצלות לא רק למאמן, אלא לכולנו.

ציטוט מתוך דעה של פרשן שפוי . אהבתי ,כל הכבוד !!!

מישל

פורסם
לא אמרתי שזה ישנה משהו, אבל ברור שזה מה שהולך לקרות.

לדעתי הנבחרת צריכה לקבל בעיטה לפנים שתנער אותה וזה יכול לקרות רק אם יבצעו מינוי בלתי צפוי של אייל ברקוביץ' למאמן.

מצחיק להזכיר את ברקוביץ' ובעיטה לפנים באותו משפט

פורסם

נצחון על לטביה היה משאיר סיכוי לא רע אפילו למקום הראשון

למרות שתיאורתית גם זה עדיין אפשרי (בסך הכל צריך שלוקסמבורג תנצח את שוויץ)

• תוכן חדש...