Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה בארצות הברית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נהג חדש וצעיר

בן 17 וחצי עם רישיון ישראלי

יש לי בארצות הברית ידידה בגיל שלי עם אוטו

אני יכול לנהוג שם על האוטו שלה?

מבחינת הביטוח שם אני מכוסה?

האם הרישיון שלי תקף בארצות הברית? או שצריך ללכת לממסי וכאלה ולשנות משהו?

תודה מאור!!

אגב אם זה משנה משהו יש לי אזרחות אמריקאית..

פורסם

תודה רבה !!

אתה יודע אולי במקרה איך הולך שם עניני הביטוחים?

כאילו זה גם ביטוח שונה לנהג חדש וביטוח שונה לגילאי 24+?

ומה העונש לנהיגה ללא ביטוח מתאים שם?

פורסם

גם אם מישהו יענה לך מנסיון יכול להיות שהוא יטעה אותך , בכל מדינה בארה"ב יש חוקים שונים.\

כמו שאמרו לך פשוט תשאל את הידידה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הרישיון הישראלי תקף, ואתה רשאי לנהוג.

לגבי ביטוח: שאל את הידידה. אם היא אינה יודעת, שתבדוק בחברת הביטוח שלה.

לא בכל מקום בארה"ב הרשיון הישראלי תקף. יש לבדוק במשרד הרישוי.

פורסם

אל תסמוך ב100 אחוז על מה שאני כותב בהמשך אבל אני כמעט בטוח שזה נכון.

בארה"ב הביטוח לא הולך על הרכב אלא הוא הולך על הבנאדם.

מה זה אומר?

אתה קונה ביטוח צעיר לא רק על האוטו שלך אלא כאשר ישלך (באהב)ביטוח אתה יכול לנהוג על כל אוטו שאתה רוצה.

הביטוח שמה הולך לנהג לא לגבי הרכב.

משו כזה.

תקנו אותי אם אני טועה.

לכן הביטוח לא יתאים כי יש לה ביטוח רק עליה ולא עליך.

פורסם
לא בכל מקום בארה"ב הרשיון הישראלי תקף. יש לבדוק במשרד הרישוי.

היות וביקרתי בארה"ב רק בחוף המזרחי, לא אוכל לאשר או להפריך את הטענה הזאת. לכן, אם פותח השרשור מתכוון לבקר במדינות ניו-יורק, פנסילבניה וגם בקנדה, הרישיון תקף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
היות וביקרתי בארה"ב רק בחוף המזרחי, לא אוכל לאשר או להפריך את הטענה הזאת. לכן, אם פותח השרשור מתכוון לבקר במדינות ניו-יורק, פנסילבניה וגם בקנדה, הרישיון תקף.

אולי אני טועה.. אבל כאשר ביררתי לגבי קליפורניה נאמר לי שאני צריכה ללכת להוציא רישיון בינלאומי..

לכן הוצאתי אבל אני אבדוק את זה בפועל ביום שישי כאשר אקבל את הרכב שם...

פורסם

על פי אתר רשות הרישוי, ניתן לנהוג בארה"ב עם רישיון ישראלי.

לא מוזכרת הסתייגות לגבי מדינות שונות. מי שהספק מקנן בליבו יכול להוציא רשיון בינלאומי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

מישהוא יודע כמה אנשים נהג חדש יכול להסיע בארצות הברית?

מה אורך תקופת המלווה שם מתאריך עבירת הטסט?

פורסם

כל הכללים משתנים ממדינה למדינה.

לגבי רשיון בין-לאומי: לא מדובר ברשיון, מדובר בתרגום שלו לכ-10 שפות, ביניהן אנגלית. אין לו תוקף בלי רשיון הפלסטיק. כיון שמדובר בהוצאה של 20 ש"ח מומלץ לרכשו לפני כל נסיעה לחו"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...