Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 או הונדה ג'ז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

יש לי כיום פג'ו 306 98 ואני רוצה להתחדש למודל יותר חדש 2005 אני מתלבט בין 307 לג'ז.

בגדול הנסיעות יהיו בין עירוניות ,שני ילדים.

אני מדבר על נוחות דלק ופינוק...

תודה מראש,שרון.

פורסם

נוחות ופינוק - 307.

דלק - ג'ז.

שים לב, הג'ז קטנה יותר - לחיוב ולשלילה. היא ככל הנראה תהיה גם זולה יותר לאחזקה. ה-307 גדולה ובטוחה יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עדיין - מומלץ להחליף שמן פעם בשנה ולא פעם בשנתיים.

בכל מקרה, הג'אז יקרה מבחינת טיפולים רק למי שנוסע הרבה, כי הטיפולים בה הם כל 10000 ק"מ. אם נוסעים כמות כזו בערך בשנה אז הטיפולים עצמם לא יקרים - סביב 500 שקלים לטיפול, כאשר פעם ב-40000 ק"מ יש החלפת פלגים יקרה יחסית (קרוב ל-1000 שקלים, מה שמוביל אותי להאמין שיש פלגים תחליפיים לא רעים בשליש מחיר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן מומלץ להחליף שמן אחת לשנה אבל לא חייבים,החלפים בגאז יקרים משמעותית מב307,ובנוסף!, תדירות הטיפולים גבוהה פי3.

פורסם

שבוע טוב.

הבנתי שהג'ז לוקחת 1-ל 18 ק"מ בין עירוני כמה לוקחת ה-307?

אם זה לא כזה משמעותי אז כבר עדיף 307, כמו כן אני כבר רגיל להתנהגות כביש של הפיג'ו, פשוט תענוג.

פורסם

אם אפשר להשוויץ , אחרי כמה אלפי ק"מ המחשב דרך שלי מראה 8.3 ל 100

שזה אומר ממוצע של 1:12.

בבין עירוני אין בעיה להגיע ל 1:14 כמו ש PIZO כתב , ואפילו יותר.

במישור נסיעה רגועה על 90 - 100 מראה במחשב בין 4 - 5 ליטר ל 100 ק"מ.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
שבוע טוב.

הבנתי שהג'ז לוקחת 1-ל 18 ק"מ בין עירוני כמה לוקחת ה-307?

אם זה לא כזה משמעותי אז כבר עדיף 307, כמו כן אני כבר רגיל להתנהגות כביש של הפיג'ו, פשוט תענוג.

1:18 בבין עירוני על 90 ללא האצות מיותרות, אצלי במאגאן בנהיגה כזו הרכב צרך כ 16.5 לליטר, לפעמים צריך לשמור על הרישיון בדרך לאילת..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...