Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 4D מול 5D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו רוצים לקנות סיוויק חדשה. אני התלהבתי מה-5D בגלל המרווח,קצרה יותר , תא מטען גדול, גבוה יותר, והיא יפה.

ההורים שלי ראו לפני זה את ה-4D והם החליטו עליה.

דבר ראשון, לפני קניית הסיוויק, יש משהו שאנחנו צריכים לדעת על האוטו, בעיות כלשהן...?

ומה יותר עדיף לדעתכם ה-4D או ה-5D?

תודה רבה!

פורסם

הייתי בהתלבטות כזאת לפני כחודשיים, והחלטתי לקנות את ה5D, אני מאוד שמח על הקנייה, שתי המכוניות מדהימות,

לא משנה מה תבחר, אתה תהיה שמח :wink:

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם

קודם כל צריך להזכיר כי שתי המכוניות מיוצרות במפעלים שונים, גרסת האצ'בק באנגליה בלבד. לפי דעתי המראה שלה יותר יחודי וקרבי, אבל נדמה לי שגם המחיר גבוהה יותר, לא?

אם למישהו יש נתוני האצה ומהירות מקסימלית לשתי הגרסאות, אנא פרסמו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

נכון, שתי המכוניות מיוצרות במפעלים שונים, אם אינני טועה הסדאן מיוצרת בטורקיה ואילו ההאצ'בק מיוצרת באנגליה.

והמחיר של שתיהן כמעט זהה, ההבדל הוא 1K יותר עבור ההאצ'בק.

פורסם

מעניין כי ברוב מדינות אירופאיות 4 דלתות קיים רק בגירסת ההייבריד. אבל בפולין ישנם גם 4 וגם 5 דלתות בדיוק כמו בארץ. אז המחירים הם כדלקמן:

4 דלתות אוטומט 1.8 קומפורט 70900 זלוטי (93267.5 ש"ח)

4 דלתות אוטומט 1.8 אקזקיוטיב 78400 זלוטי (103134 ש"ח)4 דלתות 1.3 הייבריד 96600 זלוטי (127075 ש"ח)5 דלתות אוטובט 1.8 קומפורט 70900 זלוטי (93267.5 ש"ח)

CIVIC 4D 1.8 COMFORTAT

http://www.honda.pl

באיזור האירו המחירים קצת יותר גבוהים. וכך גם ניתן להסיק לגבי אופן הפעולה של החוק הירוק.

פורסם
ד''ר, ביפן קיים רק הדגם סדאן (גם בגרסת TYPE R).

גם בארצות הברית, לפי מה שאני יודע דגם הTYPE R בארה"ב נקרא Si.

פורסם

בצדק או לא, אך בארץ המותג הונדה פותח כסמי-פרמיום. אבל לא כך הדברים בחו"ל. הייתי אומר כי בחו"ל מחירי ההונדות לק"ג רכב בד"כ אפילו במקצת זולים משאר היפניות. היקרה מכולן ד"א היא סוברו. לא אופתע אם הלגאסי החדשה תעלה באירופה יותר מבארץ, וזאת למרות המס הירוק החדש.

• תוכן חדש...