Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר ריאלי- BMW740, שנת 94-95 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע מחירון, השאלה בכמה אפשר לקחת כזה אוטו בלי טסט כמה שנים, ובמצב מכני לא ברור (מן הסתם- יש סיבה, שעומד), חיצוני טוב?

וכן, אני מודע לעלויות אחזקה, פשוט בא לי פתאום על כזה אוטו...:oops: עדיין הכל תאורטי לגמרי, רק בירורים...:oops:

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בהתאם לכמות הפרטים שנתת אני מעריך את הרכב בין 1,500 ל 55,00

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מבלי להכנס לשיקוליך האישיים אני לא ממליץ לך להכנס להרפתקאה שכזאת.אני מאוד מזדהה עם הרצון שלך לרכב שכזה ואני אעבוד קשה אחסוך וגם לי יהיה אחד כזה.אבל לקחת אחד כזה בלי טסט מספר שנים עם פוטנציאל גבוה לתקלות אני לא חושב.

מחירי התיקונים והמרדפים אחרי חלקים איכותיים יוציאו לך את כול החשק.אם אתה רוצה רכב כזה,חפש לך אחד שמור יחסית ותדע שאתה יכול לדרוש הרבה מתחת למחירון כי הביקוש אליהם הוא נמוך מאוד.

ואם כבר להכנס לשיפוץ אני חושב שכדאי לך ללכת על הדגם הקטן יותר ה730 מכיוון שהוא חולק את המנוע עם עוד דגמים של היצרן.

(אבל ב740 יש לך V8 עם צליל משקר ומומנט גבוה יותר השאלה היא אם אתה יכול לעמוד בהוצאה שכזאת).

אם אתה דובר רוסית אני יכול להפנות אותך למס' מקורות אשר יעזרו לך המון בעת רכישה\אחזקה של הרכב.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

94 זה E32 ו-95 זה כבר E38. ראוי לציין שמנועי V8 שמותקנים ב-E32/E38 בעייתיים. בדגמים מוקדמים הייתה קורוזייה בצילינדרים.

בלוק מיוצר בכזאת טכנולוגייה שאם הוא מתחמם פעם אחת מתעוות כולו בצורת גלים וקשה עד בלתי אפשרי לתקן אותו - מנוע M60 ומה שיוצא ממנו.

החלפת מנועים מאוד שכיחה ברכבים האלה. אין פעם שאני מבקר במוסך ואין איזה בומר סדרה 7 עם V8 שמחליפים לו מנוע.

ל-E32 רוב האקזמפלרים מבוססים על M30, מנוע אמין מאוד עם בלוק ברזל, אם כי יחסית לא כ"כ חזק ולא מתקדם.

ראיתי שלוש 735/730 E32 עם גיר ידני ביד 2. לא מכיר את הבעלים, לא יודע אם גיר ידני מקורי או הסבה בקומבינה. אבל רכב עם גיר ידני אוכל משמעותית פחות דלק וזריז יותר מדגם אוטומטי עם גיר ZF שנחשב לבעייתי.

E32 מאוד נעים לנסיעה, יש לו אחיזת כביש טובה מאוד לרכב בסדרי גודל כאלה. אבל אם אתה מחפש כוח, תחשוב בכיוון V8, תוך כדי שאתה לוקח בחשבון שבמקרה של תקלה במנוע/התחממות אולי תצתרך להחליף אחד במחיר גבוה מאוד.

E32 730 אוטומטית, מבחינת כוח עם מישור, היא קצת יותר ממשפחתית ומאיצה תוך 10.6 מ-0 ל-100. 735 חזק יותר, אבל רוב מסוף שנות 80' וגם אלה יש יחידות בודדות.

קח בחשבון שחלפים מאוד יקרים. כמה שיש יותר צילינדרים ככה עלויות אחזקה יותר גבוהות.

אם יהיה לך ביישור קו רק דברים קטנים, כגון בוקסות, ברקסים, צנרת וכד' תכין 20,000ש"ח לפחות לשנה הראשונה ולכל שנה הבאה תכין לפחות 10K.

עצם העובדה שסדרה 7 נעשה זול לקנייה, לא הופך אותו לזול לאחזקה. תוסיף לזה צריכת דלק מכובדת.

אם אתה מעדיף יותר אמיות מאשר כוח, ממליץ ללכת על E32 עם בלוק ברזל. לפי טעמי צורה שלה גם הרבה יותר יפה מ-E38 שניראית לי שטוחה יותר מדי וגם כמובן מנוע אמין יותר.

בומר סדרה 7 זה יישור קו שלא נגמר ורוב חלקים יהיה צריך להזמין מחו"ל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

OK, תודה, הבנתי!:-) אני מדבר אך ורק על הדגם הזה, כל צורה אחרת של שנתון אחר אני לא ממש אוהב (טוב, אני לא מדבר על החדשים לגמרי:-D). זה בכל מיקרה לא אמור להיות רכב התחבורה שלי- אלא "צעצוע", ולכן אני לא רוצה, שרק "ייראה חזק"- אני רוצה שגם ירגיש ככה...:twisted: דלק ממש לא מעניין אותי. ולכן אני רוצה אם כבר- אז V8! וחוץ מזה- מצאתי אחד, ורציתי לבדוק, כמה אפשר להציע לו...:oops:

Bmw_E32_black_right.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זו גם צורה האהובה שלי E32. הדגם יוצר עד 94'. :-) האוטו בתמונה אפילו בצבע כמו שלי. :p

ה-V8 היא לבנה נכון?

אני נוסע עם אוטו שלי מאט מאוד, אבל עדיין עלויות אחזקה גבוהות מאוד. אני מאוד פדנט בקשר למצב הרכב וברגע שיש בעייה או סימנים לבעייה שמתחילה - אני מסדר את זה ולא נוסע עם תקלה.

עלויות אחזקה שרשמתי, הן בערך עלויות אחזקה שלי לרקכ עם מנוע ברזל. מקווה ש-V8 לא ישאב ממך יותר מזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא, האוטו שחור, בדיוק כמו בתמונה (רק עם טונות של אבק:wink::cry: ), שלם לגמרי מלבד הגומיות של האגזוז שנקראו והוא נפל, וחוסר של חלק מהגריל. ולפי מה שהבנתי- עומד כבר קרוב ל-10 שנים באותו המקום! מה שאומר, שכנראה יש לו באמת בעיה רצינית, ולא מכנית סביר להניח, כי לפני 10 שנים הוא היה מספיק יקר, כדי שיהיה שווה לסדר כל בעיה, ולא לזרוק את האוטו!:? בקיצור, סיכוי קלוש, שייצא משהו מזה, פשוט כואב לי הלב לראות אותו ככה, אז חשבתי לנסות!:-D

אגב, הדגם המדוייק- 740i!

פורסם

ידידי, אני מבין אותך. לי בעצמי הרי יש E32.

אם אתה נעול עלייה, ממליץ על דגם עם מנוע M30 ועדיף עם גיר ידני. מבחינת V8, כפי שרשמתי כאן ובהודעה פרטית - אישית לא ממליץ. גם 730 אוטומטית מדהימה בשיוט, אבל זה לא אוטו למירוצי רמזורים ובעליות בגלל יחסי העברה ארוכים או שאתה נוסע לאט או על טורים (3500 100 על הילוך שלישי).

פורסם

תודה!8)

פורסם

הנה ה"קורבן" האומלל (מאד). אני לא אומר, איפה עומד- כי אני מעוניין בו עדיין, אם מישהו מזהה או מכיר- אנא גם לא לצעוק בפורום. תודה!:-D

גלוק098.jpg

גלוק097.jpg

פורסם

כן, חבל על האוטו - בהחלט תמונות קשות למראה. :-(

אבל קח בחשבון כמה יעלה להחליף את כל הבוקסות שבטח מזמן הגומי שלהן ייבש. תוסיף לזה קופלונג של דרייבשפט, צנרת קירור, קלאץ' של מאוורר, טיפול כולל החלפת כל הנוזלים. רק זה עובר בקלות עשירייה. תוסיף לזה 4K לצמיגים סבירים. ותוסיף לזה הזמנה של חודשים עד שהחלקים יגיעו מחו"ל.

ופה מתחילים תיקונים שיהיה צורך להחליף חלקי חילוף. מנוע שלא עבד כמה שנים, רינגים שלו בטח תפוסים, צילינדרים סובלים מקורוזייה (גם ככה זה מחלה של M60).

במקום זה, אתה יכול לקנות 730 יפה עם מנוע אמין ולהנות מהרכב. easyrider0 תיאר מאוד נכון את הסיטואצייה שתיהיה לך עם הרכב הזה. נכון ש-740 יותר חזק, אבל על 730 אתה יכול לשים טורבו אם כוח זה הבעייה שלך ולא אכפת לך לפגוע במקוריות. אל תשכח שיש 750 עם מנוע V12 :twisted:, אז 740 זה לא שיא הכוח.

פורסם

מקוריות באוטו כזה ממש לא מזיזה לי, לפחות לא במנוע- הכל עניין של כסף בלבד. כמובן, שאני לא בעד להתחיל לתלות עליו פלסטיקים עם מדבקות "ספורט"!:lol: אני, מסיבות מסויימות (אוהב אמריקאיות, או לא:wink: ) נמשך יותר למנוע V8, אבל זה גם לא העניין- העניין הוא, שכפי, שאמתי לך- פשוט כואב לי הלב על האוטו הספציפי הזה, כי גם בפנים הוא במצב טוב, ורק מחכה, שמישהו יציל אותו! זה לא, שהתעוררתי לפני כמה ימים, והחלטתי, שאני רוצה במוו 740I שחור! (תמיד רציתי- אבל, "על האש הקטנה":-) ) רק שכנראה, לצערי, הוא ימשיך לחכות, עד שיפרקו אותו לגמרי או ישברו...:?:cry: אני עדיין מנסה לבדוק, אבל נראה, שיש איתו יותר מדי בעיות בשלב הזה...

פורסם

נראה במצב טוב יחסית לרכב שעמד 10 שנים, אפילו יש אוויר בגלגלים. רכב אחר כבר היה הופך לאבק.

כחובב רכב הייתי שמח מאוד לראות אותך מציל אותו, אבל אני לא יכול להכנס לשיקולים כלכליים שלך.

אגב, סביר להניח שיש לו את הקילומטרז' הכי נמוך בארץ, בסה"כ בילה 4-5 שנים על הכביש.

וביררת אם הרשיונות מוקפאים?

כי אם לא - אני מניח שאפשר לפסול אותו על הסף. חוב של 10 אגרות שנתיות לרכב מקבוצה מס' 7 זה מפחיד רק מלחשוב על כך.

אבל אם הרשיונות מוקפאים, וזה החלום שלך, ואתה מודע לעלויות - אני בעד להגשים חלומות.

לא יודע מה מחירון הרכב, אבל בהתחשב בזה שהן נמכרות עשרות אחוזים מתחתיו כשהן תקינות - גם אם תציע שליש או רבע מהמחירון זה יהיה נדיב.

פורסם

גנאדי,תגדיר לנו סכום מקסימלי של הכסף אותו אתה מוכן להוציא על צעצוע כזה.אני מבין את אהבתך לE32 ויש לה עיצוב "בנדיטי" ונועז שכנראה לא יחזור לעולם:cry:(לטעמי היא הרבה יותר יפה מE65 וF01).אבל אולי כדאי לך לחפש E38 עם V8 נחמד? מחיפוש קצרצר ביד 2 מצאתי הרבה יותר E38 עם V8 מאשר E32.

אולי כדאי לך להסתכל על E34(סדרה 5 מאותם שנים) עם תיבה ידנית? יש לה מנועים הרבה יותר נפוצים והיא תוכל לתת לך לא מעט כיף בכביש(כמובן עם תיבה ידנית ומנוע גדול יחסית 2.5+)

אם תמצא 530 או 535 משנים 88-93 יהיה לך מנוע M30 הידוע באמינותו הגבוהה(כול עוד לא התחמם יותר מדיי) עם הספק של 197 ו217 כ"ס.

בנוסף לכך בין השנים 88-90 בדמי 525 ו520 הותקן מנוע M20 עם הספק של 129 ו170 כ"ס.88cb369f27a7d0c0-original.jpg

ניתן לתמונות לדבר:

88cae3d51392fc60-original.jpg88cbda66b94569a0-original.jpg

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...