Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסיטרואן XM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר כמה יצרני רכב שחיים טוב מזה שנגרטות מכוניות..

מכונית מושלכת לגריטה לאחר שמתברר שעלות תיקון מכלול מרכזי בה - מנוע או גיר - עולה על שווי המכונית, ותוסיף לזה שני מיבחני רישוי שנתיים, שהופכים אחזקת מכונית כזו לסיוט יקר.

כמו בטבע, רק החזקים שורדים, ומכוניות שלא הפגינו אמינות גבוהה או איכות ייצור גבוהה, ניפרדות ראשונות מהכבישים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 406
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואיזה דבר חדש אתה אומר פה?

שרכב יפני יותר אמין ופשוט לתיקון? זה ידוע.

מה שאני רציתי להגיד זה שפיג'ו או סיטרואן שלא מגיעות בישראל אפילו לגיל 20 ובחלק גדול מהמקרים בקושי לגיל 15 -16 לא יגיעו לאספנות זה הכל.

תעשה בדיקה כמה פיג'ו סיטרואן משנת 1989 יש למכירה ביד 2 ותראה שכמעט 0 אז ברור שבעוד 10 שנים הן לא יהיו קיימות וזה עצוב לי בתור מישהו שגדל על מכוניות כמו 405 205 וBX.

ולא אין לי אפשרות לקנות היום רכב כזה ולשפץ אותו כי אני מחזיק רכב יום יומי וגם זה קשה לי כלכלית.

פורסם

יש עדיין מספיק BX ים, כולל למכירה ב"יד2". האם יהיו עדיין בעוד 10 שנים- זוהי כבר שאלה אחרת...:? 405 לא הסתכלתי- אבל אני מאמין, שבערך באותו המצב... למרות ש.... אתם יודעים- נראה לי, שיש אותם כבר פחות מה-BX בכביש! יכול להיות שאני טועה?:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש בערך 15 BX למכירה ביד 2 ומתוך אלה חלק זה מכוניות בלי טסט/לפירוק.

405 89-92 לא בדקתי אבל זה לא הרבה יותר ובערך אותו מצב לא הרבה נוסעות עם טסט.

גם קסנטיה 94-97 מצב לא הרבה יותר טוב.

405 ישנות וBX אפשר לקנות כמעט בחינם.

ואם אתה רוצה לדעת מה יקרה איתן בעוד 10 שנים תבדוק מה קורה היום עם 305,104 וסיטרואן ויזה וGSA שנעלמו לחלוטין.

פורסם
ואיזה דבר חדש אתה אומר פה?

שרכב יפני יותר אמין ופשוט לתיקון? זה ידוע.

מה שאני רציתי להגיד זה שפיג'ו או סיטרואן שלא מגיעות בישראל אפילו לגיל 20 ובחלק גדול מהמקרים בקושי לגיל 15 -16 לא יגיעו לאספנות זה הכל.

תעשה בדיקה כמה פיג'ו סיטרואן משנת 1989 יש למכירה ביד 2 ותראה שכמעט 0 אז ברור שבעוד 10 שנים הן לא יהיו קיימות וזה עצוב לי בתור מישהו שגדל על מכוניות כמו 405 205 וBX.

ולא אין לי אפשרות לקנות היום רכב כזה ולשפץ אותו כי אני מחזיק רכב יום יומי וגם זה קשה לי כלכלית.

לא לגיל 20, אבל לגיל 30-40 כן? מה עם 304 204 403 404 504?

205 ו-405 נכחדות?! מה?! על מה אתה מדבר בדיוק?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
יש בערך 15 BX למכירה ביד 2 ומתוך אלה חלק זה מכוניות בלי טסט/לפירוק.

405 89-92 לא בדקתי אבל זה לא הרבה יותר ובערך אותו מצב לא הרבה נוסעות עם טסט.

גם קסנטיה 94-97 מצב לא הרבה יותר טוב.

405 ישנות וBX אפשר לקנות כמעט בחינם.

ואם אתה רוצה לדעת מה יקרה איתן בעוד 10 שנים תבדוק מה קורה היום עם 305,104 וסיטרואן ויזה וGSA שנעלמו לחלוטין.

אכן...:-( ומה שמוזר- למשל, 104 לדעתי הייתה מכונית מאד מוצלחת, תקנו אותי אם אני טועה? עוד GSA אני יכול להבין, בגלל ההידראוליקה- אבל מכוניות פשוטת למה נעלמות? -אני, אגב, מכיר נכון להיום: 104 אחת יפהיפיה משנות ה-70 ירושלמית שנוסעת יומיום, ועוד אחת מ-83 אם אינני טועה, גם במצב לא רע, שגם נוסעת יומיומית לעבודה! זהו, כל מה שאני מכיר נכון להיום!:shock::cry: בנוסף אני מכיר כמה GSA, במצבים שונים (נוסעים ועומדים), ואפילו (!!!) GS-סטיישן יפה, שלפחות עד לא מזמן הייתה מסתובבת בירושליים, לא יודע מה איתה עכשיו- בטח רן יודע יותר טוב ממני! ועוד הרבה BX ים, כאמור, שנוסעים ועומדים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא לגיל 20, אבל לגיל 30-40 כן? מה עם 304 204 403 404 504?

205 ו-405 נכחדות?! מה?! על מה אתה מדבר בדיוק?

אני כבר הרבה מאוד שנים לא נתקלתי במכוניות שאתה מדבר עליהן חוץ מ504 וגם זה ממש בודדות מאוד.

403 204 304 איפה אתה חי בכלל על הירח או במדינת ישראל?

הכינוי שלך סיטרואן ויזה,לפני כמה שנים ראית ויזה נוסעת בכלל בישראל? או GSA נוסעת או אפילו 104 נוסעת.

פורסם
אכן...:-( ומה שמוזר- למשל, 104 לדעתי הייתה מכונית מאד מוצלחת, תקנו אותי אם אני טועה? עוד GSA אני יכול להבין, בגלל ההידראוליקה- אבל מכוניות פשוטת למה נעלמות? -אני, אגב, מכיר נכון להיום: 104 אחת יפהיפיה משנות ה-70 ירושלמית שנוסעת יומיום, ועוד אחת מ-83 אם אינני טועה, גם במצב לא רע, שגם נוסעת יומיומית לעבודה! זהו, כל מה שאני מכיר נכון להיום!:shock::cry: בנוסף אני מכיר כמה GSA, במצבים שונים (נוסעים ועומדים), ואפילו (!!!) GS-סטיישן יפה, שלפחות עד לא מזמן הייתה מסתובבת בירושליים, לא יודע מה איתה עכשיו- בטח רן יודע יותר טוב ממני! ועוד הרבה BX ים, כאמור, שנוסעים ועומדים.

ה104 לא הייתה יותר מוצלחת מכנית מ205 דור ראשון 1984-1987 והיה לה אותו מנוע "שוכב" שהגיר היה חלק ממנו.

בשביל לפרק סטרטר היה צריך לעשות לפני זה עבודת פירוק של שעה! וחוץ מזה הייתה את הבעייה של חורים בבלוק כמו בעוד הרבה צרפתיות.

קוסמטית הדשבורד היה יותר מוצלח בהרבה מה205 וגם הפגושים אבל לא היו מוטות מייצבים במתלים.

גם ה205 מהדור הראשון נעלמו לחלוטין מהכבישים בארץ,אני שנים כבר לא ראיתי 205 ממודל 1987 ומטה נוסעת.

פורסם
אני כבר הרבה מאוד שנים לא נתקלתי במכוניות שאתה מדבר עליהן חוץ מ504 וגם זה ממש בודדות מאוד.

403 204 304 איפה אתה חי בכלל על הירח או במדינת ישראל?

הכינוי שלך סיטרואן ויזה,לפני כמה שנים ראית ויזה נוסעת בכלל בישראל? או GSA נוסעת או אפילו 104 נוסעת.

404, רק בלוח יש שלושה ואני אישית מכיר עוד שתיים + טנדר אחד,

וזה מבלי להזכיר את ה404 של האספנים במועדון ה-5. זה מכובד מאוד לאוטו בן 40 +-.

403 204 304 יש בודדות של אספנים, ולא כ"כ נדיר למצוא אותן.

104 נוסעת אני מכיר והויזה שהיתה בשכונה שלי נמכרה למישהו מהדרום. מה תגיד על זה?

ואם כבר צרפתיות זקנות - מה עם דה-שבו ודיאן? לא חסר!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

ביום חמישי שעבר שפשפתי עיני בתדהמה - רנו טראפיק יפה ולבנה שנת 87 חלפה על פני בצומת מסמיה.

לחבר שלי הייתה כזו חדשה, לא החזיקה 5 שנים וזו חוצפנית כבר 22 שנים

מי אמר שהצרפתיות לא אמינות :lol:

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

רנו טראפיק נוסעת- זה באמת כבר נדיר! יש בת"א איזה מישהו, שמחזיק "צי" שלם של הטראפיקים, שמפוזרים בכל הרחובות, כנראה באיזור הבית שלו- בתור מחסנים!:| בזמן האחרון יש לו עוד וואנים, חוץ מהטראפיקים...:lol:

פורסם

מישהו באמת מצפה שמכוניות בנות 20+ לא יעלמו מהכבישים?

אחרי הכל אנחנו חיים במדינה מערבית (פחות או יותר..) ולא בקובה או באפגניסטן.

המכוניות היחידות מהשנתונים האלו שעדיין מפגינות נוכחות מכובדת יחסית, הן הסובארו לאונה, בעיקר בגלל תחזוקה פשוטה וזולה.

שוב, ברגע שקורס מכלל יקר, לרוב מנוע אוגיר, שערך התיקון עולה בהרבה על שווי המכונית, היא מובלת אחר כבוד לדרכה האחרונה.

מה שאותי מסקרן אישית, זה מה יעלה בגורלן של המכוניות עתירות האלקטרוניקה, שתיקון משמעותי בהן יעלה על שווי המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ככה לא ישאר לך כמעט בכלל כי רוב הסיטרואנים וגם הפיג'ו יורדים מהכביש מהר בגלל חוסר כדאיות לתקן ומחיר ברצפה.

כמה פיג'ו סיטרואן נוסעות יש בארץ משנת 1993 ומטה ? כמעט 0 לעומת יפניות שיש בלי סוף.

ואספנות כמעט לא קיימות בכלל רק לייבא.

אתה טועה בגדול !!!

אתה כנראה לא מסתובב הרבה בכבישים

נכון שבקשר לסיטרואנים לא נישארו הרבה בגלל עלות התיקונים

וחוסר מקצוענות של המטפלים

אבל פיגו 405 וקסנטיה ?

יש בכמויות ידידי

תסתובב איתי יום שלם ונספור ביחד ,אתה מוזמן !!!

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם
מצטער שלא השבתי עד כה. אני קורא בפורום לעתים רחוקות, בין השאר בגלל דברים כמו זה:לא נעים לכתוב\לקרוא בפורום שבו מותר לחברים מיוחסים של מועדון החמש להתפרץ לתוך דיון של 150 הודעות ולהכתיר את מי שרוכש רכב זה (כלומר, גם אותך) כ"טיפש".

אני מניח שהוא מרשה לעצמו להתבטא ללא מורא עקב היותו חבר מועדון מכובד.

ביני לבינך, זה לא היה עובר בשתיקה ל"סתם" אספן.

פנה אלי לכתובת האימייל שלי (יש לך אותה) ואשמח לסייע.

שלח את המספר הסידורי שמוטבע על משקוף דלת הנהג. זה נחוץ כדי לקבוע את גרסת הבומבות שבמכוניתך.

הי ארנון ,

אתה רואה שאני לא מתיחס זה לא לרמה של הXM במיוחד שהיא למעלה

קיבלתי את הלחצים של כל הסיטרואנים

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

• תוכן חדש...