Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסיטרואן XM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כרגע כיוון שהתמנון ב XM חבוי מתחת למיכל של השמן

אבל בהזדמנות הראשונה יהיו תמונות מבטיח

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

• תגובות 406
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ארנון איפה אתה ?

מצטער שלא השבתי עד כה. אני קורא בפורום לעתים רחוקות, בין השאר בגלל דברים כמו זה:

יש גם דגם שיוצר לשוק האיטלקי -: xmtmsehh

להלן הקוד

T טיפש, M מי, S שקונה, E את ,H האוטו, H הזה...

לא נעים לכתוב\לקרוא בפורום שבו מותר לחברים מיוחסים של מועדון החמש להתפרץ לתוך דיון של 150 הודעות ולהכתיר את מי שרוכש רכב זה (כלומר, גם אותך) כ"טיפש".

אני מניח שהוא מרשה לעצמו להתבטא ללא מורא עקב היותו חבר מועדון מכובד.

ביני לבינך, זה לא היה עובר בשתיקה ל"סתם" אספן.

פנה אלי לכתובת האימייל שלי (יש לך אותה) ואשמח לסייע.

שלח את המספר הסידורי שמוטבע על משקוף דלת הנהג. זה נחוץ כדי לקבוע את גרסת הבומבות שבמכוניתך.

פורסם

ארנון שלום.

ראשית, טענתך מוצדקת בחלקה.

התוכן של דבריו בהחלט לא במקום.

הודעתו נמחקה והוא קיבל התראה על מעבר כללי הפורום.

חלקה הלא מוצדק של טענתך - הוא לא משתמש מיוחס. הוא כמוך וכמוני. "סתם אספן".

בפעם הבאה שאתה נתקל בהודעה פוגעת כזו, לפני שמנהל מוחק אותה - אתה יכול לדווח עליה למנהלים. כמנהל לשעבר אתה מכיר את כל הפונקציות בדיווח על הודעות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אין טעם להפגע כמו ילד קטן, יש המון אנשים בארץ שחושבים ש"סיטרואן זה חרא של אוטו".

אז מה בגלל שככה הם חושבים זה ישפיע על מי שאוהב סיטרואן אם לקנות או לא?

אני חושב שדייהטסו ומאזדה הן מכוניות גרועות,זה מפריע למישהו?

לא צריך להגזים ולהגיד שבגלל זה אתה לא כותב בפורום יותר.

זה שיש פה כותב כזה לא מוריד מהרמה שלך כלום ויש לך המון ידע בסיטרואן וכיף לקרוא מה שאתה כותב וללמוד.

פורסם

אם לומר את האמת אני די אמביוולנטי בנושא הזה, מצד אחד לאיש אין זכות לפגוע באחר בגלל העדפתו

לרכב כזה או אחר.

מצד שני, בדיחה פה ושם או הלצה צינית לא אמורה להתפרש כזילזול בכללים או באנשים, קיים גבול דק

שחשוב לא לחצות אותו, אולם בדיוק כפי שקורה מדי פעם במציאות בין חברים, מישהו מפריח בדיחה לא במקום.

השתיקה הרועמת, או מבט גורמות לו להבין, אין צורך לעשות מכך עניין, או לעזוב את הפורום בשל כך.

צריך לקחת דברים בפרופורציה, ולא להעלב מכל שטות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אין טעם להפגע כמו ילד קטן, יש המון אנשים בארץ שחושבים ש"סיטרואן זה חרא של אוטו".

אז מה בגלל שככה הם חושבים זה ישפיע על מי שאוהב סיטרואן אם לקנות או לא?

אני חושב שדייהטסו ומאזדה הן מכוניות גרועות,זה מפריע למישהו?

לא צריך להגזים ולהגיד שבגלל זה אתה לא כותב בפורום יותר.

זה שיש פה כותב כזה לא מוריד מהרמה שלך כלום ויש לך המון ידע בסיטרואן וכיף לקרוא מה שאתה כותב וללמוד.

הלו!!! זה דווקא טוב, שרוב האנשים חושבים שזה חרא- ככה יישאר לנו יותר במחיר יותר הגיוני!:-D8):twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ככה לא ישאר לך כמעט בכלל כי רוב הסיטרואנים וגם הפיג'ו יורדים מהכביש מהר בגלל חוסר כדאיות לתקן ומחיר ברצפה.

כמה פיג'ו סיטרואן נוסעות יש בארץ משנת 1993 ומטה ? כמעט 0 לעומת יפניות שיש בלי סוף.

ואספנות כמעט לא קיימות בכלל רק לייבא.

פורסם

אז זהו ש... אתה טועה!:-D אני רואה עוד BXים מסוף ה-80' שנוסעים, כמה AX ים, ועוד כל מיני, וגם הפז'יוים! נכון, שלא בכמות ההיסטרית- אבל עדיין! 8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לכל בעלי הXM למיניהם

רוב חלקי המערכות ההידראוליות,(צנרת בפרט ) הולכים ואוזלים במלאי

מנסיון ובעל מרכז שירות לרכבים הנ"ל אני ממליץ לכולם לרכוש צנרות הדראוליות (החזר מגומי) תמנונים, ולהשאיר במלאי אצליכם.

לקח לי חודש ימים לקבל מהיצרן צנורות תמנון עבור לקוח ספציפי.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

בשכונה אצלי AX חדשה מעט מאד ק"מ הסיפור שהיא חטפה מכה בחזית ומישהו שכח לתקן אותה, היא עומדת המון זמן

כאשר כל הרכב חדש לחלוטין ומתבלה לו בשמש, אם מישהו מאד מעוניין ניתן בעבודת בלשות קטנה לאתר בעלים

לפני שהעירייה לוקחת אותה...

אגב גם:

הונדה 91

מיציבושי בגיל דומה

אפלהאוז

ועוד כמה לחובבי ישנות חדשות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מה מיצובישי? לנסר? אני ראיתי אותו?:roll:

פורסם
לכל בעלי הXM למיניהם

רוב חלקי המערכות ההידראוליות,(צנרת בפרט ) הולכים ואוזלים במלאי

מנסיון ובעל מרכז שירות לרכבים הנ"ל אני ממליץ לכולם לרכוש צנרות הדראוליות (החזר מגומי) תמנונים, ולהשאיר במלאי אצליכם.

לקח לי חודש ימים לקבל מהיצרן צנורות תמנון עבור לקוח ספציפי.

דני לוי

ברשותכם שאלה - בלי ה"תמנון" (כשלא תקין), הרכב מושבת ?

alfa 156 2.5.

פורסם

בלי התמנון ברור שהרכב מושבת-כל המערכת ההידראולית לא פועלת ואז אין מתלים,בלמים,הגה.

ובקשר לחדשות ישנות אני אתן דוגמא קטנה בצרפתיות-פיג'ו 405 דור 1 1989-1992 בישראל.

רכב שנעלם כמעט לחלוטין ואין לו לא תמנון ולא מערכת הידראולית.

לי אישית זה מאוד חבל כשיש כל כך הרבה סובארו משנות ה80,נכון שהייתה לרכב הזה את הבעיה של החורים בבלוק וגם פלסטיקה לא משהו אבל סך הכל זה רכב טוב ולדעתי גם יפה מאוד .

עיצוב פינינפארינה,נוחות ואחיזת כביש מדהימים ומרחב פנימי עצום ביחס למשפחתית .

עם מנוע 1.9 גם יש לו כוח שלא כמו ה1.6 .

גם הקסנטיה דור 1 1994-1997 הולכת באותו כיוון-כמעט ולא נשארו.

• תוכן חדש...