Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת יוונית לשם שינוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מוסיקה ולא תמונות ורשמי הטיול . רק רכבים שנתקלתי בהם שם כעת.

האופל הזכירה לי את הרכב של המשפחה שלי משנת 1965 - כזו הייתה לנו בצבע צהוב.

הרכב הבלתי מזוהה הוא טרקטורון שהולבשו עליו טלוויזיות, מאווררים וכל מיני שטויות.

הצפרדע הירוקה נקלטה בעת נסיעה...ולא, הבעלים לא מוכר ולא מוכן להחליף.

chevy.jpg

thunder.jpg

jaguar.jpg

opel.jpg

still going.jpg

unknown.jpg

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

אכן תמונות מדליקות. השברולט ובמיוחד הת'אנדרבירד נראות נהדר, גם על רקע הרחוב המודרני - ועל אף שאינן מלוקקות.

אפרופו האופל, יוון מלאה עד היום במכוניות ישנות משנות השבעים, בין השאר עקב יוקר מחיה למול רמות שכר נמוכות. מכוניות חדשות זולות להפליא, אך עדיין, יד רבים אינה משיגה אותן. רבות מאותן ישישות מוטוריות הן אופל קדט C ורקורד E, מרצדס W123, ב.מ.וו סדרה 3 E21 ויפניות רבות, בעיקר דטסון(ניסן) וטויוטה, לרבות פיק-אפים קומפקטיים. פה ושם ניתן גם להתקל באלפות או בלנצ'יות מטופחות או להבדיל, בפולקסווגן מיקרובוס או דבל קבינה שבעליו עדיין משתמש בו לעבודה.

צילמת עוד כמה?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

צודק!!!

דאטסונים וטיוטות ישנות למכביר.

ראיתי שם דאבל קבינה ישנה - כאילו יצאה מבית החרושת.

צילמתי הרבה נוף ופחות רכבים.

בכל זאת, טיול...

ואפרופו רכבי פאר...יש שם בשפע רב!!!

פורסם
צודק!!!

דאטסונים וטיוטות ישנות למכביר.

ראיתי שם דאבל קבינה ישנה - כאילו יצאה מבית החרושת.

צילמתי הרבה נוף ופחות רכבים.

בכל זאת, טיול...

ואפרופו רכבי פאר...יש שם בשפע רב!!!

אפרופו יוונית - היכן בדיוק ביקרת ? ביבשת ?, בכרתים ?, ברודוס ?.

מצא משה

פורסם

יומיים באתונה, אח"כ נפפליו המהממת, קלמנטה (כן, זו מהזיתים), פטרה, מצובו, קלמבקה, וולוס - סנטוריני המופלאה(ראה תמונת מדגם)

P1010209.jpg

פורסם
יומיים באתונה' date=' אח"כ נפפליו המהממת, קלמנטה (כן, זו מהזיתים), פטרה, מצובו, קלמבקה, וולוס - סנטוריני המופלאה(ראה תמונת מדגם)[/quote']

אכן סיבוב חביב. מקוה בשבילך שעשית אותו בנהיגה ולא במאורגן.

טיילתי ביוון היבשתית מספר פעמים ובכל פעם התמקדתי באזור אחר. זו מדינה יפהפיה, עשירה בנופים, תרבות ואוכל ים תיכוני משובח - ובנוסף, כבישי נהיגה מדהימים, בעיקר בפלופונז. אני עוד זוכר בחום את הביקור בחבל ארץ זה בשנת 2000, עם מרצדס A קלאס שכורה, שמאד אהבתי(A140 ידנית). ביום ראשון בבוקר התמלא כביש החוף המפותל בצעירים עם 106 ראלי, סקסו VTS ועוד קטנות חמות שקיבלו באותו כביש את ה"טיפול" הראוי. בדרום הפלופונז מצויה עיר עתיקה ויפה המסתתרת מאחורי מצוק בסגנון גיברלטר, בשם מונמוואסיה.

אזור משובח נוסף הוא אזור מקדוניה. לצאת מסלוניקי לכוון קסטוריה המדהימה ולמשולש הגבולות עם אלבניה ומקדוניה(FYROM), הנמצא על אגמי פרספה ולעבור גם בווריה ואדסה, היושבת על מפלי מים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

...בנהיגה!!!

מרוב פיתולים, כעת אני לא מצליח לנסוע ישר....חחח

פורסם

ואני בכוחותי הדלים מנסה להטות הנושא לכוון כלי רכב.

כל מי שחפץ בפרטי הטיול, בבקשה לפנות לפרטי ואשיב לכולם.

תודה,

יוסי

• תוכן חדש...