Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פתחתי סתם תמכסה מנוע וריאתי קצת עשן בדקתי מאיפה זה וראיתי שיש צינור קרעו צינור יחסית קטן אבל הוא ניקרע שמתי עליו ארזולינבנד (דבק) ואין עשן לפני זה היה לי בעיה של התענה כאילו קשה לאוטו להתניע כהאורות דלוקים או שהמזגן דלוק

קיצר מאז שחברתי ההתנעה עוברת חלק (טפו טפו טפו) האים זה קשור ? הצינור נמצא ליד המאצתים ויש לי דייהו לאנוס 98 ידני

פורסם

יש תמונה?

ככל הנראה זהו חוט הצתה מומלץ להחליף את כולם. (5 חוטים)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קרא את חוקי הפורום.

הקפד על סימני ופיסוק ובדיקת טעויות כתיב.

זה יעזור לכולנו להבין אותך טוב יותר ולסייע לך.

צלם את הצינור ואת סביבתו ונוכל להבין יותר.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אז תיקנת את צינור הנשם -פחות זיהום אוויר לנו ולתא המנוע.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

עדיף להחליף את צינור הנשם לאחד חדש. תיקון עם סרט בידוד לא מומלץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אין אחי תמונה אני ינסה להעלות לא חושב שזה חוטי הצטה כי זה צינור עבה וכשנגעתי הפנים הרגשתי שמן .

טעות סליחה,ולמה יצא עשן?

• תוכן חדש...