Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני טסט כמה שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו כאן דברים שהוא עבר וחושב שיעזרו לדעת?

יש טיפים שכדאי לעשות ככה שהטסטר יתרשם?

ומה ממש חשוב לא לעשות?

פורסם

אל תנסה להרשים את הטסטר,אתה רק תהרוס לעצמך.

מה שכן,אם אתה יודע לנהוג ושולט באוטו טוב אז יש כמה דברים חשובים שכדאי שתדע:

1.זה שאתה מזיז את העיניים ומסתכל במראות זה לא מספיק,בשביל להוכיח את עצמך באמת תמיד תזכור להזיז את כל הראש ולא רק את העיניים.

2.ברגע שאתה מגיע למעברי חציה תמיד תזיז את הראש לשני הכיוונים בשביל להראות שאתה לא סתם עובר בהם אלא מפעיל שיקול דעת ואחריות.

3.באופן כללי תשתדל לנהוג בצורה רגועה ונכונה שזה אומר לא להאיץ בצורה מוגזמת,לנהוג תמיד בנתיב הימני ולאחוז את ההגה בשתי ידיים בצורה התיקנית.

וזה בגדול לדעתי שלוש הדברים שצריך לשים עליהם דגש כי הם יעזרו לבנות בינך ובין המורה אמון וגם מניסיון אישי ברגע שתעשה הכול פרפקט ותגרום למורה לסמוך עליך,גם אם תעשה טעות קטנה הוא ברוב המקרים יסלח לך.

בכל מקרה אל תתרגש,תשתדל לנהוג עם ביטחון אבל לא עם ביטחון יתר והכי חשוב אל תגרום לו ללחוץ על הברקס!.:wink:

ושיהיה בהצלחה!.

פורסם

כמו שאמרו פה, לא מספיק להזיז את העיניים חשוב את כל הראש(לא להגזים) כדי שהטסטר באמת יראה שאתה מסתכל. גם תרבה להסתכל במראה הפנורמית(האמצעית, זאת שמול הפרצוף שלך) עם העיניים טסטרים שמים לב לעניין הזה. עוד דבר מאוד חשוב שגם יעזור לך, אחרי יציאה מסיבוב/כיכר פנייה או מה שלא יהיה תמיד תחזיר את ההגה בעדינות ואל תתן לאוטו להרגיש כאילו נוהגים בו בכח, לא לטלטל את הרכב יותר מדי.

פורסם

במצב גבולי של מתן זכות קדימה או רמזור מתחלף תמיד תלך על בטוח ותן זכות קדימה\עצור ברמזור. עוד דבר זה לשים לב להולכי רגל לא במעברי חצייה, במיוחד ברחובות הומים.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

שהרגל של הטסטר לא תדרוך על דוושת הבלמים,פעם אחת הוא לוחץ על הדוושה והלך עליך

זה גם מה שאני חשבתי בזמנו, אבל מסתבר שזה לא תמיד ככה.

פורסם
חשוב.

שהרגל של הטסטר לא תדרוך על דוושת הבלמים,פעם אחת הוא לוחץ על הדוושה והלך עליך,לכן תהיה מרוכז בפרט באיזורים של הולכי רגל.

בהצלחה .

תחזיק לטסטר את הרגל...:lol:

וברצינות - שמירת מרחק, נסיעה בהתאם לתנאי הדרך, להביט לכל הכוונים (עם הראש, אך לא להגזים).

בהצלחה. תעכדן איך היה.

alfa 156 2.5.

פורסם
יש למישהו כאן דברים שהוא עבר וחושב שיעזרו לדעת?

יש טיפים שכדאי לעשות ככה שהטסטר יתרשם?

ומה ממש חשוב לא לעשות?

כל העצות הן מועילות וטובות. רק שאלה אחת לי אליך - איפה אתה עושה את הטסט?

בכל מקרה - תקפיד גם על היגוי של "יד מעל יד" - יד רודפת את השניה בסיבוב ההגה, ולא סיבוב ביד אחת/שיד אחת תישאר בחלק התחתון של ההגה. גם לא לסובב דרך צלעות ההגה. זה מכשיל.

אצלי הטסטר הסתכל דווקא רק על הידיים, איתות, מראות וזהו. לא היה לי חניה, פרסה ושאר ירקות. היה לי טסט ממש קצר - פחות מעשר דקות. אם אתה יודע לנהוג (ומראה את זה לטסטר), אתה תעבור בלי יותר מדי שאלות.

בעז"ה תעבור ראשון כמוני! :)))))

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
טבריה

ואיך זה הגיוני בלי חניה?

טסט בת"א?

omerRN- אני לא יודע אם כבר הייתה בטסט או לא אבל בכל זאת.

תנהג הכי טוב שאתה יכול, זהיר.

תרבה במבטים, תסתכל על הולכי רגל, לא תמיד צריך לעצור להם רק אם הם באים לרדת [חבר שלי נכשל על זה פעמיים. פעם אחת הוא עצר ופעם אחת לא].

בהצלחה

פורסם

כאחד שעבר טסט שלישי אני יכול להגיד לך כמה דברים:

1.אל תחשוב על הטסט-תבוא בשיא הסבבה שלך-פשוט אל תחשוב מה אני כן יעשה ומה אני לא יעשה.

2.ברגע שלקחת החלטה תבצע אותה עד הסוף ואל תהסס-חשוב מאוד.

3.ערנות,מראות,זכויות קדימה.

4.התחלה טובה-חשוב.

פורסם

דבר ראשון כשאתה נכנס למבחן, חגור חגורת בטיחות וכוון את כל המראות והכסא שלך בהתאם לצרכיך. (חשוב מאוד, מראה על הבנה)

אחר כך בטסט עצמו:

הסתכלות במראות

מיקום ידיים על ההגה

מהירות תואמת לתנאי הדרך (לרוב לאט מהמותר, סע מהירות חוקית רק כשניתן ותעבור רק לצורך עקיפה אם באמת תצטרך)

שמירת מרחק (גם בעצירה ברמזורים שמור מרחק מספיק מרכב לפניך)

בקיצור הממ"ש!

בהצלח"ה!!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

נו, כבר אחרי חמש. מה קורה? אני במתח!

טופס לבן או נייר כחול?

8)

נתקו

(7 טסטים על אופנוע, 4 על רכב)

קרוב ל20 שנה נסיון מאז...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...