Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילוי גז למזגן גולף 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הוונטת קירור נדפקה בגולף, החלפתי אותה בעזרת אחי ,החלפת וונטה בגולף דורשת פירוק כל החזית של הרכב,

פגוש,גריל,מגן חזית,רדיאטור מזגן,רדיאטור מנוע,ורק אז מגיעים לוונטה שהיא כפולת מאווררים עם רצועה שמגשרת ביינהם.

ההחלפה עברה בשלום,נאלצתי לשחרר את גז המזגן לאוויר החופשי כיוון שאין אפשרות להוציא את רדיאטור המזגן ללא שיחרור הצינורות, יכול להיות שיש שיטות אחרות ויכול להיות שהיה אפשר לשאוב את הגז במקום לשחררו לאוויר החופשי אבל עכשיו זה כבר אבוד.

השאלה שלי מה התהליכים למילוי גז חדש כיוון שהמערכת כרגע ריקה מגז, ואיזה סוג גז מומלץ לרכבי וגם מחירים??

פורסם

תשמעו סיפור מוזר באותו עניין. לפני כשבועיים הייתי אצל החשמלאי שלי ואמרתי לו שהמזגן ברכב אינו מקרר מספייק. החשמלאי שאינו מומחה למזגנים בדק עם איזשהם שעונים ואמר שחסר לי מעט והיות ובקשתי שימלא את המעט הוא הראה לי עם מד חום את הטמפרטורה לפני המילוי ואכן אחרי המילוי הטמפרטורה היתה כ-7 מעלות פחות ממה שהיה לפני המילוי.

לאחר מספר ימים התחילה להיות לי בעיה שהמזגן היה מפסיק לקרר פתאום ובעיקר בשעות חמות. נכנסתי שוב לחשמלאי והוא ראה את הבעיה והשפריץ לי מים על הרדיאטור של המזגן והוא התחיל לעבוד. החשמלאי אמר לי שיש בעיה שלא קשורה למזגן ושאלך לבדוק במוסך המכונאות. בסופו של גבר הגעתי לטכנאי מזגנים שהומלץ ע"י המוסכניק והטכנאי אמר לאחר בדיקה ש : 1. היה חסר גז. 2. הגז שהיה אינו גז מתאים 3. היה לחץ של 450 psi במקום 250 במערכת , דבר שיכול היה לגרום לנזק למדחס. לדברי הטכנאי יש מקומות שמכניסים גז לא מתאים( לדבריו מסין ) הגורם לתקלות שונות. אלה שממלאים את הגז , כמו החשמלאי שלי ,יתכן ואינו מודע שהגז לא מתאים וכתוצאה מכך אנשים שמגיעים למוסכים שאינם מתמחים ( כמו החשמלאי שלי ) גורמים לנזקים.

פניתי עם הסיפור לחשמלאי שלי שהכחיש מכל וכל ואף אמר שהגז שמילא היה תקין.

אז אני מציע שלפני שאתה ממלא גז תבדוק את הסיפור כי זו שערוריה אם זה נכון.

פורסם

שלום.

dudu g.התהליכים.ואקום למערכת,ומילוי שמן וגז אך ורק R134 USA ולא סיני חס וחלילה.

אלי פרי.לחץ גבוה במערכת הקירור,ומזגן לא מקרר אלא רק עם צינור מים פתוח צמוד במעבה,יכול בהחלט להעיד גם על עודף גז במערכת.

• תוכן חדש...