Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום רב.

בעברי פתחתי נושא בקשר להרכבת פורק לחץ חיצוני על PASSAT 2003 טורבו בנזין

אחרי בירורים רבים בנושא הבנתי שהכי טוב להתקין פורק של חברת FORGE מדגם 004

לשם עבודה תקינה ופריקה נכונה של הטורבו

שאלתי אליכם היכן הכי טוב למקם את הפורק מהסוג הנ"ל ברכבי ?

FMDV004A.jpg

אשמח אם תוכלו לעזור לי בתמונה של המנוע וסימון של מקום ההתקנה האולטמטיבי לפורק זה .

(http://www.edmunds.com/media/longterms/vw.passat/5-01.passat.ltupict.500.jpg)

בתודה רבה

כפיר.

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי טוב זה להתקין אותו בפח !!!

מנועי ה 1.8T של קונצרן VAG מתוכננים לפורק פנימי בלבד.

כל השאר, כולל אלו המוגדרים 50\50 סתם מייצרים תקלות ובעיות, מדליקים צ'ק אנג'ין, מפייחים את המנוע, ופוגמים בביצועים, נכון, הם מייצרים רעש של "פסססס" מגניב :rolleyes:

עצתי לך, תשתמש במקורי שלך כל עוד הוא מתפקד, ואחר כך תעבור לאחד פנימי מחוזק יותר.

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור למה לדבר שטויות באוויר?

כל מנוע 1.8T עם מצערת מכאנית מתפקד מעולה עם פורק חיצוני,וגם בימים אילו המצערות האלקטרוניות מתפקדות טוב מאד עם פורק חיצוני ע"י לקיחת וואקום לפורק לפני הסלנואיד החשמלי,

פורג' 004 לא מדליק צק אנגיין לא מביא לאוברבוסט,מתפקד כמו שצריך ולא פוגע בשום ביצועים ושום בטיח,אני נוסע עם פורג 004 כבר כימעט שנה ללא חצי בעיה שהזכרת פה ושלא הזכרת.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בחזרה לשאלה

איפה המיקום הנכון לפורק ברכב חוץ מבפח כמו שנאמר פה ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
ליאור למה לדבר שטויות באוויר?

כל מנוע 1.8T עם מצערת מכאנית מתפקד מעולה עם פורק חיצוני,וגם בימים אילו המצערות האלקטרוניות מתפקדות טוב מאד עם פורק חיצוני ע"י לקיחת וואקום לפורק לפני הסלנואיד החשמלי,

פורג' 004 לא מדליק צק אנגיין לא מביא לאוברבוסט,מתפקד כמו שצריך ולא פוגע בשום ביצועים ושום בטיח,אני נוסע עם פורג 004 כבר כימעט שנה ללא חצי בעיה שהזכרת פה ושלא הזכרת.

שאתה בודק את הרכב אם vag com אין תקלה במחשב? ישששש וזה כבר לא בסדר נכון שהרכב נוסע אבל הפורק החיצוני 004 גורם גם לרכב לנסוע עשיר בדלק מנסיון אין כמו הפורק 007 למנוע 1.8T 20vt גם בחו"ל אומרים שהפורק הכי טוב למנועים שלנו זה 007 פנימי מלא

פורסם

אין תקלה ואין בטיח,הצק אנגן היחידי שנידלק אצלי התברר בוואג קום שזה הלמדה האחורית שלי[אין לי ממיר].

אל תישכח שהמחשב ברכבים האילו הוא די מודרני שיודע לעשות תיקוני תערובת עצמיים .

שני הפורקים של פורג טובים ואין בעיה לבחור בכל אחד מהם,הפורג' 004 מתפקד כמו שצריך על מצערת אלקטרונית ,ללא תקלות והרכב לא יסע פחות טוב עם פורק חיצוני לעומת פנימי,נקודה!

פורסם

אולי יש הבדל בין הFR ל20VT אבל גם אצלי פורק 50\50 לא מדליק שום מנורה ושום תקלה.

הרעש נשמע טוב מבחוץ ואין שום בקפיירים.

אם ההתקנה בוצעה כמו שצריך לא אמורות להיות בעיות ואת זה שמעתי מ E&A ו ג'ידאב

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

טוב כנראה אני ירד מקניית הפורק בשלב זה ,

אך אשמח לשמוע איזה תוספת אחרת לאוטו אשר יש לה תועלת גדולה יותר כדי לי להוסיף ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
הכי טוב זה להתקין אותו בפח !!!

מנועי ה 1.8T של קונצרן VAG מתוכננים לפורק פנימי בלבד.

כל השאר, כולל אלו המוגדרים 50\50 סתם מייצרים תקלות ובעיות, מדליקים צ'ק אנג'ין, מפייחים את המנוע, ופוגמים בביצועים, נכון, הם מייצרים רעש של "פסססס" מגניב :rolleyes:

עצתי לך, תשתמש במקורי שלך כל עוד הוא מתפקד, ואחר כך תעבור לאחד פנימי מחוזק יותר.

ליאור

חבל שאתה עונה סתם ומטעה אנשים

יש מנועי 1.8T עם מצערת אלקטרונית וחלק עם מצערת מכאנית.

אם יש לו מצערת מכאנית הוא יכול להתקין פורק חיצוני 100% ולא תהייה לו שום תקלה ושום בקפייר ושום עודף דלק,אלא אם כן הפורק לא מכוון טוב,בכל פורק יש קפיץ או בורג שניתן לחיזוק ומשתנה לפי הסטאפ-טורבו,גדישה.

ולידיעתך,הפורקים הכי טובים והכי חזקים הם פורקים חיצוניים-

...TIAL 50MM,GREDDY TYPE S\RS

ועוד....

ואלה שבאמת חזקים לא מתקינים את הפורק בגלל הפסס הזה תאמין לי,אלא בגלל ביצועים נטו

יש פה בפורום הזה סטיגמה שהיא מאוד טיפשית ומפגרת שמי שמתקין פורק חיצוני הוא ערס ומחפש פוזה וזה ממש לא נכון

שלא יהיו לאף אחד אשליות,גם אם תקנה את הפורק הכי יקר הוא לא יוסיף רבע כ"ס,אבל אותו פורק עם קפיץ לא מתאים לגדישה או לא מכוון טוב יפגע בביצועים,וזה נכון גם לפורק חיצוני וגם לפורק פנימי

דרך אגב הבנתי שהיום ניתן להתקין פורק חיצוני מלא על מצערת אלקטרונית של 1.8T בE&A

אז לפותח השרשור,אם יש לך כזאת ובכל זאת תרצה להתקין פורק חיצוני תתקשר אליהם

וגם אם לא...תוכל לקבל מהם מידע ועזרה

מומלץ

פורסם
אולי יש הבדל בין הFR ל20VT אבל גם אצלי פורק 50\50 לא מדליק שום מנורה ושום תקלה.

הרעש נשמע טוב מבחוץ ואין שום בקפיירים.

אם ההתקנה בוצעה כמו שצריך לא אמורות להיות בעיות ואת זה שמעתי מ E&A ו ג'ידאב

לא דברנו בקשר לפורק 50/50 דברנו פנימי מלא או חיצוני מלא

למה לא להתקין פורק שמתאים 100 אחוז לרכב.

אני גם הרכבתי פורק 004 חיצוני מלא נסעתי חודש והכל היה טוב אחרי חודש וקצת התחיל לי בעיות

ואז החלפתי אותו ל007 פנימי מלא וישר הרכב נסע הרבה יותר טוב והכי חשוב שאין יותר בעיות או תקלות

פורסם

שרון ,גם לי בהתחלה היה 007,וכיום את ה004,לא מרגיש שום ירידה בתפקוד של הטורבו [ואם יש השהייה קטנה בכניסה היא לא מורגשת ותאמין לי חפרתי אצלי וחקרתי כמו בלש את 2 הפורקים על האוטו!

אני לא יודע מה העניין שבקופרה שלך היו בעיות עם ה004 אולי קופרות לא אוהבות 004 אולי כמו שהן לא אוהבות כולכך את אפסולוט,אצלי בכ"א אין בקפיירים ואין שום בעיות כמו שכבר ציינתי!004 מחזיק כמו שצריך את הגדישה ופורק בצורה בריאה החוצה[יתרון האמינות שלו בכך שמדובר בפורק "חכם, עם 2 פיסטונים]

אגב לרגע הרגשתי שפותח הדיון חושב שפורק זה "שיפור" פורק כמו שכבר ציינו פה לא מעלה לא ברגל ולא בזנב סוס אפילו לא אחד!

כמו שכבר ציינו פה המטרה העיקרית של שידרוג פורק כאשר הגדישה גבוהה מן הגדישה המקורית,ויש צורך בפורק "משופר" אשר יחזיק את הגדישה הזו באופן הכי חזק ואמין ללא דליפות ובריחות.

קיצר :כולה פורק .

בכ"א אני ממליץ על אחד מן הפורקים הללו בהנחה ויש לך וואגית שגודשת גבוהה[בגדישה מקורית הדיאפרגמה של הפורק בוש תחזיק עד שהאוטו יתפגר],היתרון של פורג זה הדאבל פיסטון 100% אטימה ותפקוד ללא בריחות,או הכי גרוע:החזרה למניפה של הטורבו .

ואם הפסאט שלך מקורית ללא חמוצים כלל ,הייתי מתחיל בציפ התמורה הכי טובה שתוכל לקנות בסכום נמוך יחסית.

הכל שאלה של מה בעצם אתה מנסה לחדד ברכב? יציבות.בלימה,זמינות כוח,ושוב שאלה של תקציב.

פורסם

במידה ומעלים גדישה חובה להרכיב פילטר פתוח ופורק מחוזק. אני כבר לא מדבר על כל התוספות מסביב אבל זה המינימום!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...