Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שברתי ושברתי את הראש ואחרי הרבה עיצות שקיבלתי כאן בפורום ומחברי מהבסיס ובגלל התקציב המצומצם החלטתי שלא ללכת על ה-CERVIN VEGA שהציעו לי עליו כאן אין ספור פעמים.

במקומו החלטתי ללכת על אחד מהשניים הבאים:

COMP C12 Kicker 300W/150RMS

CVR12 Kicker 800W/400RMS

להיתייחס לעובדה שאני לא מיתכוון לקנות בנוסף מונובלוק כדי להזיז את הסאב.

אני אמור לקנות יחד עם אחד משניהם מגבר GTO1004 שמספק 100X4 RMS במטרה לחבר רמקולים אחוריים קנווד 450W/80RMS ובנוסף את אחד משני הסאבים הנ"ל

השאלה שלי אם אלך על ה-CVR12 Kicker 800W/400RMS ,האם ה-GTO1004 יוכל לתת לו בראש (האם המגבר מספיק חזק) או שעדיף לי ללכת על החלש יותר כדי שהמגבר יוכלו להוציא את כל המיץ?

פורסם

תלוי מה אתה מחפש מהסאב שלך, אם עוצמה אתה מחפש, לך על ה- CVR, שני ערוצים מגושרים מה JBL יספיקו לו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ה-CVR מגיע עם שני סלילים או של 2 אום או של 4 אום

אם אתה רוצה לגביר את ה-CVR על ידי מגבר 4 ערוצים בגישור אתה תצתרך את הגרסה עם שני

הסלילים של 2 אום כך שבחיבור סידרתי שלהם תקבל מעגל סופי של 4 אום

לא קל למצוא את הגרסא הנל כיוון שמוכרים לרוב את הגרסא עם שני הסלילים של 4 אום

שאמור לעבוד עם מונובלוק בהתנגדות סופית של 2 אום.

הייתי ממליץ לך על ה-C12 הוא סאב נחמד מאוד בכסף שתחסוך תרכוש סט קומפוננט נורמאלי

פורסם

אוקיי, נגיד ולא מצאתי את הגירסה הנ"ל ובכל זאת ארצה לחבר את הCVR ל-GTO1004 אין מצב שמגבר הזה יזיז אותו?

בכל זאת למה אני משקיע ככ הרבה כסף (יחסית לחייל) על מגבר שמספק 100X4 שזה מעל הממוצע בשוק ואני לא מקבל תמורה

אולי תמליצו לי על מגבר 4 ערוצים פשוט בשביל הקנווד 450W/80RMS ואולי בעתיד ברכב חדש זוג קומפוננט

ועוד מגבר מונובלוק כדי שהסאב ידפוק מאחורה

*האמת שאני לא מצפה ליותר מידיי מהסאב ,אני בסה"כ רוצה שהוא יספק לי באסים עמוקים וחזקים כמו שאני שומע אצל חברים שלי ואין להם שום מונובלוק והמגברים שברשותם סתם מהשוק ב-400 שקל (+-) ובכל זאת זה מפוצץ להם את האוטו

אשמח אם תסבירו את ההיגיון בדברים ותתנו אולי המלצה על סאבים אחרים שציינתי כבר בעבר

TSW307D2 Pioneer

GTO1202D JBL

פורסם

חבל,הHED של סרוון לדעתי הרבה יותר טוב מCVR או JBL מדוייק ורך יותר מהם בהרבה.

כמובן שעדיף לך לשמוע אותו הרכב.

אם אתה שואל איפה תוכל לשמוע אז זו לא תהיה בעיה כי אלו סאבים הכי נפוצים בשוק.

פורסם

ההצעה הכי הגונה לפי דעתי :

קומפוננטים תשקיע מורל פולס אחלה קומפוננטים מחיר 400 שקל ותקנה גם את הJBL100.4 מגבר מעולה! ( אם אתה בקטע של לחסוך , תקנה משומש לא חסר למכירה. ) ואת הC12. לפי דעתי זה מערכת אכותית במעט הכסף אתה לא תעבור את ה1500 שקל עם התקנה.

תהליכי שיפוצים

פורסם

האמת ניראה לי באמת עשיתי טעות על שחשבתי שנכון לחבר רמקולים אחוריים וסאב.

סתם עכשיו ניתקעתי על הקנווד.

מקווה שהרמקולים הקידמיים שאחבר בינתיים לרדיו דיסק יסגרו מעגל סאונד.

תודה על כל העיצות.

• תוכן חדש...