Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה מכנית באונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

אמממ רציתי לדעת האוטו שלי מקטעה או עובד על 3 בוכנות במקום 4

במקרה הבוכנה ה4 לא עובדה חזר יש קומפרסיה בכל הבוכנות יש 120 פי סי אי רק ב4 יש 80 פי סי אי

ולא פתחתי לראות עם הפלאץ מוצף בשמן וזה גם עושה לי בעיה בהנעה מזה יכול להיות מי שיוכל לעזור לי אני מאוד אשמח..

תודה.

פורסם

ועוד דבר עשיתי קלאץ' חדש לפני כחודשיים..

הקלאץ' תמיד מתכווץ לי זאת אומרת הולך וניהיה יותר קטן ויותר קטן ולא עשיתי את זה במוסך עשיתי איזה שחנייה של מוסאכניק מוסמך מזה יכול להיותת

אשמח לשמוע ממכם

פורסם

לא ממש הבנתי את ההודעה שלך (סימני פיסוק קצת חסרים) אבל ממה שכן הבנתי אין לך קומפרסיה באחת הצילינדרים.

צריך לבדוק מאיפה היא בורחת (רינגים או דרך השסתומים או דרך אטם ראש מנוע) ולפי זה להחליט מה לעשות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...