Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קצת רקע כללי אז אני שאול בן 22, לפני שהתגייסתי התקנתי מערכת באוטו של ההורים שלי הכוללת:

קומפננט לייטניג אודיו 75W (תסלחו לי אם אני לא זוכר את הדגמים זה היה ממזמן) + אטימה בדלתות הקדמיות

מגבר אוריון 4004

סאב רוקפורד 200W (נראה לי RFZ) תיבה אטומה

HU פיוניר 7750

סהכ הכל נהנתי מהמערכת והיא עשתה את שלה.

ולעניננו אנו רכשתי לא מזמן פיג'ו 206 שלי פרטית ואני רוצה להכניס בה את מכלול הפריטים שהיה במאזדה חוץ מהקופננטים.

הייתי מעוניין לשמוע על המלצות לקומפננטים באזור ה900 שקל שיתאימו פחות או יותר לרכב ולמרכב הזה.

בנוסף תבוא אטימה בדלתות הקדמיות כמו שהיה במזאדה.

תודה מראש,

שאול.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

לא ממש הבנתי את השאלה, אולי אם אני יגיד את סוג המוזיקה שאני שומע אז זה יעזור (רוק אלטרנטיבי).

לא רשמתי את זה בהודעה אבל קומפננט יד שניה לא בא בחשבון.

תודה ויום,

שאול.

פורסם

לגביי אי ביי, אז לא ממש בא לי להתעסק עם כל מיני דברים מחו"ל.

חוץ מדוטק אין עוד שום קומפננט בתקציב הזה? (פשוט נמאס לי לשמוע על הדוטק הזה כבר 4 שנים אני שומע עליו ומכיר אותו אולי בגרסאות היותר ישנות שלו כל פעם שרוצים קומפננט ב 900 - 1000 שקל השם שלו עולה).

תודה,

שאול.

פורסם

לדעתי גם עד 1500 קשה למצוא סט שיאכל את המורל האלו.

לא סתם אתה שומע שוב ושוב את השם של הסט הזה.

אתה יכול לחילופין לקחת הרץ אנרג'י אבל לדעתי זה לא יהיה חכם.

פורסם

מישהו ממכם איי פעם שמע את הדוטק האלו ספציפית ברכב קטן כמו 206 ? ואם כן אייך הוא היה נשמע ?

אני זוכר שבזמנו היה לדוטקים בעיות עם הטוויטר שהיה נשרף, האם בדגם של האובישן הטוויטר יותר חזק?

תודה,

שאול.

פורסם

אצלי הדוטק מנגן ב- 106.

אמנם עם MT22, אבל גם ה MT12 אמור להיות שדרוג מצויין לטויטר הקודם.

אבל אם לא תשמע ותשווה בעצמך, לא תהיה שלם עם שום סט שתרכוש, גם ב5000 ש"ח.

מתחדשת*

פורסם

דווקא אני אמליץ על הMT23

ממה ששמעתי מאוזן יותר,רך אבל עם יותר חיים

לא סיפור יקר - כ600 ש"ח לזוג חדש,פחות כמובן למשומש

יש הרבה קומבינציות והתאמות באגף של מורל,תריץ חיפוש ותימצא המון מידע

אם לא תרצה להכנס לזה - ההמלצה שלי עומדת בעינה,HI ENERGY יתן לך תמורה מלאה למחיר כסט שלם

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
פשוט נמאס לי לשמוע על הדוטק הזה כבר 4 שנים אני שומע עליו ומכיר אותו אולי בגרסאות היותר ישנות שלו כל פעם שרוצים קומפננט ב 900 - 1000 שקל השם שלו עולה.

אתה מבקש המלצה. אתה מקבל המלצה חמה ממספר רב של אנשים על אותו המוצר, מה שכמעט בוודאות אומר שהמוצר חזק מאוד. ואז, אתה פוסל את המוצר מאותה סיבה - שמספר ההמלצות גדול. מילא אם היית פוסל כי אתה לא אוהב את הסאונד של המורל, אבל אתה פוסל כי כולם ממליצים עליו. לדעתי זו טעות

• תוכן חדש...