Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין כמה סאבים שמוצעים למכירה פה בפורום:

Hertz HX250D

IDQ

KappaBox

Morel Elate 10

יש לציין שאני מחפש סאב שישתלב בצורה טובה אבל עדיין שיהיה סאב.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

ההמלצה שלי היא על הקאפא - בעיניים עצומות.

אבל למה אתה קורא למוראל סאב??? זה יותר וופר מאשר סאב אם כי הוא יכול גם לתפקד כסאב, אלא אם כן אתה קונה זוג ואז יש מצב להוציא מהם תוצאה יפה מאוד ובטוח שתהיה טונאלית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי כפי שאתה יודע היה ברשותי kappa perfect אין מה להגיד סאב מדהים.

לצערי נמכר בגלל אבא שלי שלא אפשר לי סאב 12. אחרי מריבות ארוכות שוב 12 אינץ' על הפרק.

המורלים נמכרים ע"י אליקו בתור 2 יחידות אז במידה ואני יקנה אותם אני יקנה את שניהם.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

התחדשתי ב Hertz HX250D

סאב מעולה שמשתלב מצויין עם המוזיקה טיפה חלש אבל לא חיפשתי להפציץ את האוטו

מתי שהוא צריך הוא נותן.

• תוכן חדש...