Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת זיהום אויר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

היום הלכתי לעשות טסט וכאשר הגעתי לבדיקת זיהום אויר

הבודק אמר לי שהמצב לא טוב(לתת גז 2500סלד),אבל אם אני רוצה לעבור "ושהוא מאוד רוצה שאני אעבור"

אז כדאי שאני אתן 4 פעמים גז קצר עד סוף הגז, כמובן שנתתי גז ממש עד סימון הטורים האדומים(כמובן של עברתי אותם)

למרות שהוא אמר לי לתת 4 פעמים גז עד הסוף (גם על התעקשותו לא עברתי את הסימון של תחילת הטורים האדומים ,

ואז לפתע ראיתי במחשב שלו שהמדדים ירדו לנורמלים ואז הכל היה תקין(הוא ביקש להיות על 2500 סלד שוב )

לשאלתי מה הקטע הזה? אפילו לא ביקשתי קומבינה? אבל סבבה

דבר שני האם נגרם נזק אם הייתי מגיע לטורים האדומים ,כי הוא ממש התעקש אך לא ויתרתי ,פחדתי שיהיה איזה נזק למנוע

אפילו שהוא ביקש לשנייה להגיע לשם לא הסכמתי ,אך בכל זאת זה עבר.

חוץ מזה מה זה עושה שזה כן עובר

פורסם

אחד הגורמים המזרזים התחממות ממיר קטליטי הוא דלק ולמעשה האצות חזקות במקום גורמות להעשרת דלק קיצונית ואתה מחממם את הממיר קטליטי מהר ולכן הערכים "התיישרו".

• תוכן חדש...