Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס סול 87 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש מבצע של טיוטה כעת על יאריס סול 87כ"ס (רובוי 5 הילוכים) - מוכרים אותה 2000 מתחת למחירון סה"כ 91K שח לא כולל אגרות ואזעקות

שאלותי:

1. האם המחיר משקף לדעתכם את הורדת המס הירוק או היבואן משחק פה איתנו?

2. נסעתי ברובוטי והשד לא נורא. זה כאילו יש מישהו שם שמחליף לי הילוכים בידני. אני יכול להסתדר. האם מלבד "בעיה" בו - נתקלתם בעוד דברים לא כדאיים ?

3. וכמובן - שכנעו אותי ברכב באותה עלות מדגם אחר.... (+- 3000 K)

4. תוספת של סוכנויות - אם יתכן שסוכנות רכב בעיר אחת תתן יותר איבזור מאשר אחרת? התחרות בינהם אפשרית?

אודה לעזרתכם.

פורסם

1. האם המחיר משקף לדעתכם את הורדת המס הירוק או היבואן משחק פה איתנו?

מה היה המחיר שלה ב31 ליולי?

היאריס נמצאת בקבוצת זיהום 3 (חוץ מהדגם הידני הישן של 87 כ"ס שנמצא בקבוצה 4), ומגיעה לה הנחה דיי שמנה בשקלים - בנוסף המחיר שלה לא גבוה מלכתחילה ולכן המס שעלה מ75% ל90% לא העלה את המחיר לפני הנחת מיסוי בהרבה.

בסופו של דבר המחיר שלה היה אמור לרדת ב8 אלף שקל לפי חישובים גסים.

המחיר של היאריס100 ירד מ 103380 ל 99000, קצת יותר מחצי מההנחה היבואן לקח לכיס.

לא צדיקים -- אבל יותר טוב מסיאט שהשאירו את המחיר של האיביזה כמו שהוא למרות שהמס הוריד לה את המחיר ב6 אלף לפחות לכל דגם. כמובן יש גם יבואנים שנתנו לרואה חשבון לחשב את המס החדש ושינו את המחיר של הרכב בדיוק למחיר לאחר הנחת מס מלאה.

האם בנסיעת מבחן שלך נהגת בדגם 87 כ"ס ? האם התיבה הרובוטית זהה לגמרי ל100 כ"ס ? שמעתי שהתיבה קיבלה עדכון בשינוי דגם.

פורסם
מה היה המחיר שלה ב31 ליולי?

היאריס נמצאת בקבוצת זיהום 3 (חוץ מהדגם הידני הישן של 87 כ"ס שנמצא בקבוצה 4), ומגיעה לה הנחה דיי שמנה בשקלים - בנוסף המחיר שלה לא גבוה מלכתחילה ולכן המס שעלה מ75% ל90% לא העלה את המחיר לפני הנחת מיסוי בהרבה.

בסופו של דבר המחיר שלה היה אמור לרדת ב8 אלף שקל לפי חישובים גסים.

המחיר של היאריס100 ירד מ 103380 ל 99000, קצת יותר מחצי מההנחה היבואן לקח לכיס.

לא צדיקים -- אבל יותר טוב מסיאט שהשאירו את המחיר של האיביזה כמו שהוא למרות שהמס הוריד לה את המחיר ב6 אלף לפחות לכל דגם. כמובן יש גם יבואנים שנתנו לרואה חשבון לחשב את המס החדש ושינו את המחיר של הרכב בדיוק למחיר לאחר הנחת מס מלאה.

האם בנסיעת מבחן שלך נהגת בדגם 87 כ"ס ? האם התיבה הרובוטית זהה לגמרי ל100 כ"ס ? שמעתי שהתיבה קיבלה עדכון בשינוי דגם.

נהגתי בדגם שאני הולך לקנות - 87. לא כזה נורא כמו שאומרים - בסך הכל כאילו ידני עם רגל שלישית נסתרת לקלאצ'...:)

עוד דעות?

פורסם

היי,ממה שקראתי והתנסיתי בו בנוגע ליאריס (ביצעתי נסיעת מבחן)

1.כשבאתי לקנות את היאריס סול הציעו לי את מה שאתה אמרת.

אכן,המחיר משקף את המיסוי הירוק ועוד הורדה קטנה של היבואן בגלל שזה דגם שנמצא בשוק כבר שנתיים ולאט לאט הולך להיות מוחלף על ידי הדגם של 2009 (בעל מנוע 1300 עם 100 כ"ס).

שינויים?לדגם החדש יותר יש ידיות שמעבירות הילוכים גם מאחורי גלגל ההגה,דבר שמוסיף נוחות לנהיגה על מצב ידני,וגם אתה יכול להעביר הילוכים בתוך המצב האוטומטי,מה שלא ניתן ביאריס של 87 כ"ס בדגם מהדור הקודם..

חוץ מזה,היאריס החדשה טיפה יותר גדולה,והוסיפו לה גם הילוך 6 שמאוד מחליק את הנסיעה.רק קח בחשבון שאם אתה קונה רובוטי-אתה צריך להתרגל.ראיתי כבר 5 טויוטה יאריס בנות שנה וחצי על הכביש שבעליהן רצו למכור אותן כי הן לא הסתדרו עם הרובוטי.

2.הרובוטי לא מהווה בעיה אם נהגת על רכב ידני ואתה נוהג בסגנון נהיגה נוח בלי הרבה רייסים והאצות מיותרות.במידה ואתה רגיל ל put the pedal to the metal-זהו לא הרכב בשבילך.מה שכן-כל בעל טויוטה שהתעניינתי ברכבו ובאמינותו ציין בפניי שהרכב מאוד אמין ולא רואה מוסך חוץ מטיפולים שוטפים.

3.צריכת הדלק של שני הדגמים-פשוט מעולה.לחברה שלי יש את היאריס של ה87 כ"ס (קנתה שנה לפניי) והרכב מ-א-ו-ד חסכני בדלק. בנהיגה רגועה,אחרי שמילאנו טנק וביצענו מדידה של קילומטרים בנסיעה בכביש בין עירוני,קיבלנו ליטר ל18 בבין עירוני,תוצאה מאוד מרשימה שגרמה לי לחבב את הרכב הזה עוד יותר.היאריס החדשה תעשה ליטר ל17-16 בכלל נפח המנוע שגדל,אך זו תוצאה שלטעמי מאוד טובה כסטודנט שמשתדל לא לבזבז דלק.

4.בנוגע לשכנוע של רכב אחר,יש לך את המאזדה 2 החדשה (רכב אוטומטי לגמרי עם נפח מנוע יותר גדול,עם חבילת אבזור יותר גדולה אבל בזבזני בדלק יחסית לגודלו עקב הטורים הגבוהים שהמנוע עובד בהם באופן קבוע מניסיוני בנסיעה ברכב של חבר).רכב "של צעירים" אבל קח בחשבון שהכביש יוצף בהן ואז כשיגיע זמנה להימכר,זו קצת תהייה בעיה.הרכב מאוד אמין מבחינה מכנית (מזדה..)

יש לך את הדייהטסו סיריון,שזו לטעמי קובייה על הכביש אבל האמינות שלה גם טובה וצריכת דלק ממוצעת מינוס.המנוע של 1.3 והוא מסורבל יחסית. יש גם את הסוזוקי סוויפט, שהיא המאובזרת ביותר בקטגוריה שלה,אך היא נמוכה מאוד בכביש וזה יכול להוות בעיה בנהיגה עקב חדירה של גופים זרים לתחתית הרכב,והיא מועדת לשריטות.

פורסם

הסוויפט היא המאובזרת ביותר בקטגוריה שלה? לא נראה לי.

לפותח השרשור, מציע לך לבדוק גם את הפאביה.

!AWDSOME

פורסם
הסוויפט היא המאובזרת ביותר בקטגוריה שלה? לא נראה לי.

לפותח השרשור, מציע לך לבדוק גם את הפאביה.

מנוע 1.5 ליטר,עם 6 כריות אוויר.שליטה מגלגל ההגה.

הפאביה גם בחירה טובה מבחינה מכנית אך צריכה הדלק שלה היא ליטר ל12.אם השיקול הזה לא קריטי בעיניך (4 ליטר בערך) אז הפאביה מעולה.

פורסם

גם בפאביה זה כך אם תבחר להזמין את התוספות האלו.

הפאביה גם מגיעה עם חישוקים גדולים יותר וצמיגים רחבים יותר, ומושבים טובים יותר ברמת גימור ספורט (למשל). אני לא בטוח בדיוק מה המחיר שלה, עד כמה שאני זוכר, היא יכולה להיכנס בתקציב של פותח השרשור.

בכל מקרה, היא גם אופציה שכדאי לבדוק.

!AWDSOME

פורסם
גם בפאביה זה כך אם תבחר להזמין את התוספות האלו.

הפאביה גם מגיעה עם חישוקים גדולים יותר וצמיגים רחבים יותר, ומושבים טובים יותר ברמת גימור ספורט (למשל). אני לא בטוח בדיוק מה המחיר שלה, עד כמה שאני זוכר, היא יכולה להיכנס בתקציב של פותח השרשור.

בכל מקרה, היא גם אופציה שכדאי לבדוק.

הפביה האטומטית מגיעה לאיזוא ה104K לדעתי

המחיר של היאריס ירד כיוון שזה דגם שאוזל - 87כס

תודה על התשובות - מניח שאלך לקנות:)

• תוכן חדש...