Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אייפון התפוצץ בצרפת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל שהצריכת החשמל עולה עם הביצועים, כך גם תעלה הדרישה לסוללה קטנה וחזקה יותר שתענה על דרישות אלו.

זה לא חדש שמידי פעם יש בעיות של שריפה במוצרים שמכילים סוללת ליתיום-יון. הסוללות האלו רגישות לטעינה לא נכונה ולטמפרטורות קיצוניות הרבה יותר מאשר הסוללות הנטענות של פעם.

בכתבות הם לא מציינים מה היה אופי השימוש במכשיר ולכן לא נוכל לדעת אם זה כשל ביצור או משהו אחר.

בכל מקרה לא הייתי דואג, אבל כן הייתי שם לב להוראות השימוש של מכשירים עם סוללות כאלו ולטמפ' העבודה המותרות.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

יותר מפתיע אותי הפיסקה שמתיחסת לעובדה שאפל הציעו לבחור משהו כ"נדירה", כי בד"כ הם לא מתייחסים לתלונות הלקוחות.

מדהים איך יחסי ציבור מעולים הופכים מכשיר סתמי עם שירות מזעזע ללהיט מכירות. איך חברה שחרטה על דגלה לכתוב בקוד סגור, להלחם עד חורמה (כולל תביעות) בכותבי אפליקציות בקוד פתוח למכשיר, זוכה לכזו אהדה כאילו הם מייצרים את זרעי האלוהים באופן בלעדי.

כשכל המתחרים לא פחות ולעיתים יותר שווים מהמכשירים שהם מייצרים והכוונה לאיפון ואיפוד וכל האי-דרעק שמייצרים. לעזאזל יחסי הציבור שלהם יותר טובים ממשוקי "טורנדו"..

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

וואוו אז איפון התפוצץ

אתם מכירים מוצר אלקטרוני ספיציפי שבו לפחות אחד מכל הפס יצור לא התפוצץ ?

בקיצור, שוס תקשורתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עוד ספין תקשורתי. מי שרוצה לקנות יקנה בסופו של דבר. הוא ישלם כ200שח בחודש, יצא פרייר משועבד לחברת תקשורת עם כל מיני חבילות וכמובן יתלהב מול כל החבריה שיש לו איפון. מה חדש?:lol:

פורסם

מדאיג יותר שיש מסמכים שמתפרסים על 800 עמודים(!) של מקרים שאפל הסתירה.

(בסוף הכתבה)

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
עוד ספין תקשורתי. מי שרוצה לקנות יקנה בסופו של דבר. הוא ישלם כ200שח בחודש, יצא פרייר משועבד לחברת תקשורת עם כל מיני חבילות וכמובן יתלהב מול כל החבריה שיש לו איפון. מה חדש?:lol:

:mm_yeah:

אחרי החגים השוק יוצף ב300K מכשירים פר שנה.

יותר מדי שמועות על בעיות חמורות במכשירים כתובות באתרים השונים, בדרך כלל התשובה של חובבי הז'אנר היא שהסימביאן של נוקיה דפוק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
:mm_yeah:

אחרי החגים השוק יוצף ב300K מכשירים פר שנה.

יותר מדי שמועות על בעיות חמורות במכשירים כתובות באתרים השונים, בדרך כלל התשובה של חובבי הז'אנר היא שהסימביאן של נוקיה דפוק.

אני מכיר טוב מאוד את הIPHONE,

ומחזיק אחד כזה אצלי היום, ומאוד מרוצה

בימים הקרובים אני אקבל N97, ויש לי הרגשה שאני הולך מאוד להתאכזב מהסימביאן הזה,

שיחקתי כמה פעמים עם 5800, וזה היה פשוט כלכך לא אינטואיטיבי שזה מדהים.

• תוכן חדש...