Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד "פטנט" פלא של שרלטנים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב"ידיעות אחרונות" של יום שישי ישנה פרסומת המתיחסת למכשיר חדש שהתקנתו ברכב תגרום לניסים ונפלאות(זה הֶתקן ולא נוזל שיש להוסיף לדלק): חסכון ניכר, ניצולת מנוע טובה יותר וכו'. יש לסיפור גם אתר אינטרנט בכל השפות ושלל מידע מעוצב גראפית(בהצטיינות): http://www.z55555.com/?categoryId=29777

מה הסיפור הפעם? שוב שרלטנים עובדים שעות נוספות?

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אפילו בתור בדיחה זה לא מצחיק.

ב"איך זה עובד" אין מילה על איך זה עובד, רק חירטוט על כמה שהדלק יקר ומזהם.

גם המציאו חוק חדש "חוק שימור החומר", שיגישו מועמדות לפרס נובל בפיזיקה.

והכי טוב - בתור עדויות מצולמות יש שם דוח בדיקה חלקי של מזדה 6. נו, יופי. מה זה אומר ? שיש מזדה 6 בלי תאונות בעולם ?

מה הקשר לשמן הנחשים שלהם ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

http://www.wipo.int/pctdb/en/wo.jsp?WO=2008010201&IA=IL2007000479&DISPLAY=DESC

אז רשת של מתכת גורמת לחיסכון של 50% בדלק.....הממממ....ברור...נשמע הגיוני :roll:

האמת שאפשר להפריך את הסיפור דרך מבחן ההיגיון ולא מבחן המדע, אם באמת הייתה להם המצאה שחוסכת 50% בצריכת דלק אז כבר היינו שומעים עליהם.

הם היו הולכים ל"תוכנית חיסכון" ,"אוטו" ,"מוטו" וכל אחד אחר שיש, היו נותנים לו דוגמא חינם והוא היה בודק את זה ומהלל אותם אם זה אכן היה כך.

מכיוון שבמקום זה יש פה אתר בשני שקל עם בקשה לפטנט ילדותית.....אני אשמור טוב טוב על כספי בנתיים :lol:

693_219b13a2796d2e0bf9e3b9fad5601be7.jpg

פורסם

אם יש למישהו 208 דולר מיותרים שינסה ויספר לנו.

עד אז, אני מעדיף להאמין בהארי פורטר ויצורי קסמים אחרים.

http://www.rexresearch.com/badash/badash.htm

The device he developed changes -- for a fraction of a second -- the way air behaves when going into the combustion chamber. This change allows the engine to use air more efficiently, saving fuel and giving more thrust at the same time
.

והקטע הכי משעשע:

What the alloy is made from is a secret, of course, and Badash admits he isn't quite sure how it works, but road tests on emissions show that it certainly does work. It can be fitted to new cars, or old ones, diesel, hybrid, buses -- basically any combustion engine, even power plants - says Badash, who is about to be recruited to the army
.
פורסם

לא לא חברה, הקטע הכי משעשע הוא אם באמת קוראים את הפטנט:

"According to the present invention, the measure of reduction in number of kilometers traveled on a litre of fuel may range from approximately 25% to approximately 50.6%"

כלומר אם תיהיו מספיק טיפשים לקנות את זה, זה יבזבז לכם החל מ25 עד ל50.6 אחוז דלק!!! LOL זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיים, מוכרים בזבזן!

השאלה איפה האותיות הקטנות באמת אז? לא יכול להיות שרק בפטנט זה כתוב איפה שהוא עוד חייבות להיות אותיות קטנות

פורסם

זה לא פטנט ולא נעליים - זה בקשה לפטנט.

אני יכול גם לכתוב אחת למכונת זמן ולהגיש אותה דרך משרד פטנטים, זה לא אומר שיש לי מכונת זמן או שאני יודע איך לבנות אחת.

זו ערימת דפים שלא שווה את הדיו שהדפיסו אותם איתה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Liviur

לא הבנת אבל את היופי שבדבר, המכונת זמן שלך לא תתקבל, הפטנט המפגר שלו לעומת זאת יתקבל בלי שום בעיה.

מי רושם פטנט על בזבזן דלק בכל מקרה!?

פורסם

אני דווקא הבנתי יופי את הדבר.

גם אם נעזוב את זה שזה מבזבז דלק ונלך על חוסך דלק.

PCT - לא אומר כלום, אפילו לא שום סוג של עבודה על הפטנט.

זו כולה בקשה.

אני יכול גם לשלוח לממשלה בקשה שתעניק לי מענק של 50 מליון דולר.

למה? כי אני אעשה שלום במזרח התיכון - ולקבל חותמת שהמכתב נשלח בדואר.

זה בערך ההקבלה של זה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בסדר אבל הוא מבקש בקשה שאין שום דבר שמונע שהיא תתקבל, הוא שם שם את הברזל המעפן שחוסם את האוויר, האוויר נחסם המנוע מבזבז עד 50% יותר דלק. כלומר מוצר שעובד. אבל מהצד השני הוא משווק את זה כחסכן דלק. ההפך ממה שהמכשיר עושה.

ואתה מדבר על בקשות לפטנט שבחיים לא יתקבלו.

פורסם

אי אפשר לקבל פטנט על משהו שמבזבז דלק כי כדי לרשום פטנט לא מספיק משהו שעובד אלה משהו שיש בו חדשנות ותועלת .

בכל מקרה לא נראה שזה משהו התכוון לרשום זה פשוט ניסוח קלוקל.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

כל פעם שיוצא מוצר חדש, יש שרשרת תגובות שאומרים שזה שטויות בלי נסות

על סמך מה אתם מתבססים? כאשר אתם טוענים שזה לא עובד?

לא ניסיתי את המוצר ואין לי מושג אם הוא עובד.

אבל אני פוסל רק מוצרים שהשתמשתי בהם או

שמישהו שאני מכיר השתמש בהם.

הדבר המצחיק שאם היו מוכרים את הדבר הזה בתחנות

דלק וחניות ראו ערך K44 כולם היו רצים בהמוניהם לקנות

אותו. רק שתבינו לשום חברה בתחום הרכב אין אינטרס

שהמוצר הזה יצליח כי זה אומר מבחינתם - פחות דלק

ופחות תכשירים אחרים למכור לכם.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
כל פעם שיוצא מוצר חדש, יש שרשרת תגובות שאומרים שזה שטויות בלי נסות

על סמך מה אתם מתבססים? כאשר אתם טוענים שזה לא עובד?

לא ניסיתי את המוצר ואין לי מושג אם הוא עובד.

אבל אני פוסל רק מוצרים שהשתמשתי בהם או

שמישהו שאני מכיר השתמש בהם.

הדבר המצחיק שאם היו מוכרים את הדבר הזה בתחנות

דלק וחניות ראו ערך K44 כולם היו רצים בהמוניהם לקנות

אותו. רק שתבינו לשום חברה בתחום הרכב אין אינטרס

שהמוצר הזה יצליח כי זה אומר מבחינתם - פחות דלק

ופחות תכשירים אחרים למכור לכם.

אבל מה לעשות שחוץ מהחברות שכבר עכשיו נמצאות בתעשיית הרכב יש את כל שאר העולם שיש לו אינטרס שזה יעבוד.

אם אני הייתי קרן סיכון והיה בא לי מישהו עם הוכחות מוצקות שזה באמת עובד הייתי מטביע אותו בכסף.

מוצרים שבאמת עובדים טוב, במיוחד מוצרים שמשנים את העולם כמו זה אז הם מוצרים שהשיווק שלהם הוא עצמי.

וגם לחברות הרכב יש אינטרס, תחשוב שפתאום חברה קונה את הפטנט הזה וכל הרכבים שלה נהיים יעילים פי 2 מכל רכב אחר...אתה יודע איזה קפיצה במכירות תהיה לה? כמה שנים טובות שהפטנט מגן עליה מחקיינים זה בדיוק מה שיכול לעשות חברה מקרטעת למובילה עולמית.

מעבר לכך.....יש לי מושג מסויים בתהליכים כימיים ואני לא מצליח להבין אפילו לא את קצה החוט של איך זה שנתקע רשת מתכתית פתאום תגרום למנוע להיות פי 2 יותר יעיל.

תחשוב חוק שימור אנרגיה ,חוק שימור המסה ותוסיף להם חתיכת רשת מסכנה...ואז תסביר לי איך בדיוק הנס הזה קורה....

פורסם

כבר צצו מוצרים כאלו בעבר, כל מיני הצרות ונטורי או סביבונים מוזרים שנועדו כביכול ליצור מערבולת אויר בסעפת היניקה ואז לשפר את ערבול תערובת הדלק ולהעלות את הנצילות הנפחית, כביכול. בולשיט!

המון תחכום מושקע בפיתוח מערכת היניקה של הרכב, החל בתכנון גלי הזיזים, המשך בקוטר, צורה, חומר, ועיבוד של מעברי היניקה, סעפות משתנות, נוספות, מתקצרות, רזונטורים וכלה בשסתומים וצורת תא השריפה.

אז רשתית או מדחפון פלסטיק שעולים 2 דולר לייצור יעשו את הטריק?

• תוכן חדש...