Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo 6N2 2002 - מגב חלון אחורי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי פולו 2002 דגם 6N2. מאז שקניתי את הרכב מהבעלים הקודמים המגב האחורי לא עבד.

משום מה זה לא ממש הפריע לי כי השימוש בו זניח אך היום עיינתי קצת בספר הטיפולים של הרכב שלי וגם בחוברת תחזוקה והגעתי לפיוזים משם הכל התגלגל...

בקיצור ולעניין אני חושש שחסר לי הפיוז שאחרי לכל פעולת המגב האחורי.

כיוון שאני לא בטוח כיצד לקרוא את ה"פיוז-קארד" נכון, העלתי תמונות של הפיוז קארד כאשר הפיוז האחראי על פעולת המגב ע"פ הספר הינו פיוז מס' 6. כמו כן לפניכם תא הפיוזים ברכבי... (שעליו אני מסתכל משמאל לימין) ואם אני קורא נכון את הפיוז קארד אכן הפיוז הנ"ל חסר.

בעלי פולו למיניהם אשר המגב האחורי שלהם עובד ויוכלו לומר לי אם הפיוז הנ"ל קיים אצלהם היכן שהוא חסר אצלי אני אודה להם מאוד וכן כל אחד שיש לו ידע טכני בנושא. כמו כן אם במידה ואכן חסר מישהו יודע את מס'\צבע הפיוז והיכן ניתן לקנות אחד שכזה?

בברכה.

דודי

13082009044.jpg

13082009046.jpg

13082009047.jpg

פורסם

הפיוז שחסר לך הינו בעל ערך נקוב של 15A וצבעו כחול, אכן מספרו 6 כאשר הספירה נעשית משמאל לימין.

תוכל לרכוש חבילת פיוזים באוטודיפו או אצל כול חשמלאי רכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל תודה רבה! חכיתי לתגובה שלך! :)

שאלה כללית אם כבר עסקינן בפיוזים.. הפיוז הנ"ל הינו פיוז קטן. ברשותי חבילת פיוזים גדולים שרכשתי בעבר (אגב באוטודיפו לא נתקלתי בחבילה של קטנים). מה ההבדל בין גדולים לקטנים? המוליך/הנתיח בגדולים בעל ערך אמפרי גבוהה יותר מאשר הערכים בקטנים?

כמו כן יש ברשותך ספרות כלשהי באינטרנט היכולה לפרט על בית הנתיחים ברכב הנ"ל?

ושוב תודה לא תזיק! ;)

בברכה.

דודי

• תוכן חדש...