Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מיני מיינור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה התחלתי בשיפוץ המיני.

עכשיו השאלה שלי היא בנוגע לאגזוז, אני מעוניין להחליף את האגזוז הקיים אם למישהו יש המלצות או לחולופין הסתייגות

מאגזוז ספציפי אני ישמח לשמוע.http://motors-parts.shop.ebay.co.uk/Classic-Car-Parts-/18323/i.html?Manufacturer=Mini&Condition=New&Model%252F%2520Series=1000&Type=Exhaust&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A1121&_dmpt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&_pcats=131090&_trksid=p3286.c0.m14&_pgn=1

פורסם

בלי תמונות אין תגובות!

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

עשו עבודת פחחות מקצועית עם כמות החומר שיש שם :?

אחרי שטיפה צריך להוריד את כול הצבע ואת החומר פחחות ואחרי זה לגלות את ניפלאי החלודה .

טל גלאפו

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

לי במיני היה אגזוז שהדודים שלו היו גמורים ולא רציתי להסתבך עם יבוא של אגזוז ועם מכון תקנים, ודברים שיאשרו או לא יאשרו בטסט אז פשוט הלכתי לאגזוזן שתפר לי דודים חדשים במקום הישנים, וההבדל הורגש מעט בצליל ומעט בסחיבה.

דרך אגב, לי המליצו על דוד משתיק שאמור להיות גם שקט וגם לא לגרוע כוח מהמנוע (יחסית לדוד רגיל) ואחד הדודים אצלי הוא כזה "משתיק"

אולי אם היו לי שניים כאלה הייתי מבין מה היתרון שלו.

חוץ מזה שיהיה בהצלחה!

פורסם

קודם כל, ברכות על הבעלות החדשה! אני מצפה לראות אותך במהרה במפגשים.

מעבר לכך, אתה יכול לספר קצת על ההחלקה של התפרים של הריתוכים? אני מעריך שככה קנית את האוטו או שאתה ריתכת את התפרים?

האם יש סדקים לאורך ההחלקות?

לגבי אגזוזים, המומלץ ביותר הנו אגזוז מסוג RC-40 שהוא מאוד נפוץ באנגליה והורכב כבר על מאות אפ לא אלפי רכבי מיני.

לגבי קוטר הסעפת - לא מומלץ להרחיבה מעבר ל- 1.75" - כך לפחות מספרים בעלי ניסיון בפורומים בחו"ל, זה כמובן כל זמן שלא עשית שיפורי מנוע משמעותיים :twisted:.

אולי תספר לנו קצת לגבי התכנונים שלך לעתיד? אתה מתכוון להשאיר אותה סטנדרטית? איזה דגם ספציפי יש לך?

תמונות! תמונות!

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

אגזוז מעולה, הן מבחינת ביצועים והן מבחינת צליל - RC40 של MiniSpares (אין ברירה, חיבים לייבא).

תורה לשוטים,

אהבה למדוכאים וחולי שפעת...

פורסם
היי כולם,

אף אחד לא רואה משהו מאד מיוחד בתמונת הרכב?

אסי?

זיו?

:lol:

אורן

גג נפתח? צבע צהוב מקורי??? או ה"אקרשטיין " בין המכוניות....:wink::lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
היי כולם,

אף אחד לא רואה משהו מאד מיוחד בתמונת הרכב?

אסי?

זיו?

:lol:

אורן

זיו כבר שאל אותו על ההחלקה של התפרים בפח... אם לזה אתה מתכוון..

באמת מעניין איך זה מחזיק מעמד.. לדעתי זה מאוד יפה.

• תוכן חדש...