Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר שוק לפיג'ו 607

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה

אגב , ראיתי גם את ה 406 ומבחינת איבזור ומרחב פנימי הוא לא מתקרב ל 607 .

כנראה שארכוש בכל זאת את ה 607 ואקוה לטוב.

צויירה פה תמונה שאני ארגיש "זוועה" בנסיעה על ה 607 ונראה לי שזה מוגזם .

למשל בשרשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=255125&highlight=607

המגיב כתב שהוא נהנה מאוד מהנהיגה ברכב .

לגבי תצרוכת דלק , לא מצאתי בשום מקום אזכור לתצרוכת במנוע 2200

למישהו יש מושג כמה דלק "אוכל" הרכב בעיר ומחוץ לעיר ?

פורסם

לאבי יש אחת כזו כבר שנתיים,הוא מבסוט ממנה מאוד.

רכב מאוד מפנק,מפואר עם כול הריפודי עור,והעץ על הדש,והדלתות.

לא מזמן החלפתי לו מנוע שם עקב תקלה במשאבת מים,שהרסה תראש מנוע,הוא לקח את זה בקלות וממשיך להנות מהרכב.

פורסם

אין לו נתונים,כי זה לא מעניין אותו.

אבל הוא ממלא כול 8-9 ימים 400 שקל מיכל,נוסע כול יום חולון-ת"א.

מקווה שזה עזר לך קצת.

פורסם

ב60 אלף אפשר לקנות C5 דור שני שזה שנת 2005 ומעלה אם אני לא טועה.

לדעתי רכב הרבה יותר שימושי וגם מבחינת אחזקה הרבה יותר נפוץ על הכביש.

נראה לא רע בכלל וגם מאובזר ובטיחותי ונוח מאוד.

פורסם

אני כמו פותח הדיון קונה רכב לפי התחושה שהוא משדר לי ולא לפי מה שאנשים חושבים שיותר טוב.יכול להיות באמת שה406 טובה יותר נוחה יותר חסכונית יותר וכו' אבל את הבחור שפתח את הדיון היא לא מרגשת ולכן היא נופלת .הבחור עובד יותר לפי הרגש ופחות לפי ההיגיון.(אני נוהג בתמה טורבו).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אתה צודק

גם אם רכב נחשב למצויין , מספיק לי מבט אחד ברכב מבחינה חיצונית ופנימית כדי לפסול אותו על הסף .

לעומת זה , ישנם רכבים שאני "מתאהב" בהם ממבט ראשון ומוכן לספוג את החסרונות שלהם .

פורסם

שמעתי פעם כי בין רכבי השרד אשר בתור החדשים עלו כמו דירה בת 3 חדרים בחיפה, פז'ו 607 היא הזולה לטיפולים ולאחזקה. כמובן שרכישה כזאת היא בלתי-כלכלית בעליל מול הרכישה הקונבנציונלית של איזו משפחתומטית רגילה, ואני יכול רק לקנות במי שיכול להרשות לעצמו את הנ"ל.

פורסם
שמעתי פעם כי בין רכבי השרד אשר בתור החדשים עלו כמו דירה בת 3 חדרים בחיפה' date=' פז'ו 607 היא הזולה לטיפולים ולאחזקה. כמובן שרכישה כזאת היא בלתי-כלכלית בעליל מול הרכישה הקונבנציונלית של איזו משפחתומטית רגילה, ואני יכול רק לקנות במי שיכול להרשות לעצמו את הנ"ל.[/quote']

לדעתי אתה טועה

אני רוכש את ה 607 במקום לרכוש רכב משפחתי חדש כמו מאזדה 3 .

מאזדה 3 חדשה עולה כ 120K .אם מחזיקים ברכב 3 שנים , העלות שלה היא כ 80K כלומר "הפסד" של 40K לתקופה .

לעומת זה אני רוכש 607 במחיר של 60K , נניח שעלות התיקונים ל 3 שנים היא כ 20K , המחיר של הרכב לאחר

3 שנים יהיה בערכ 35K . כלומר "הפסדתי" על הרכב 45K (וכל זאת שהנחה שאכן הוצאתי 20K לתיקונים) .

פחות או יותר "ההפסד" הכספי על 2 הרכבים זהה , וזאת מבלי לקחת בחשבון שלרכב חדש צריך להוציא כבר בהתחלה 120K .

לדעתי ההנאה בנהיגה על 607 עולה עשרות מונים על כל רכב חדש ברמת המחירים של 120K .

פורסם

הערכה של 20 K ש"ח לתיקונים תוך 3 שנים לפז'ו 607 נשמעת לי אפטימית למדי. הרי ברכב שרד גם החלפת חיישן יכולה להגיע לסכום 4-ספרתי. יתכן כי רכישת מאזדה 3 גם כן לא הבחירה הנכונה ביותר מבחינה כלכלית. כך בעבר היה לי רכב שאיבד מערכו 3000 ש"ח בלבד תוך 3 שנים ותיקוניו עלו לא הרבה יותר מכך בתקופה הנ"ל. אבל ברכב חדש אתה משלם על שקט נפשי, גורם שלא ניתן להזנחה בקבלת ההחלטות.

• תוכן חדש...