Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בקשר לווקס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

היי..

עשיתי חיפוש וכבר קראתי את האשכולות על הווקס..

אני ממש ברגע זה עושה ווקס יצאתי להפסקה קטנה ואני עוד מעט ממשיך, אבל יש לי כמה שאלות:

1. אחרי כמה זמן כבר אפשר לצאת עם האוטו לשמש?

2. עשיתי ווקס בסדר הזה: חניה בצל, נקיון עם מים, כשהתייבש פשוט שמתי ווקס עם הספוג כמובן כשהאוטו קר, אחרי חצי דקה הורדתי את הווקס עם חולצה ישנה שבדרך לפח וזהו. שכחתי משהו?

3. כשמעבירים אצבע על חלק באוטו שאין ווקס ואחר כך מעבירים אצבע על חלק שיש ווקס, בחלק שיש ווקס הוא הרבה יותר חלק כאילו יש שם קצת שומן - זה בסדר?

4. יש חלקים באוטו שהם מפלסטיק אבל צבועים בצבע של האוטו, כמו החלק שמקדימה מתחת לפנסים הקידמים, להשים גם עליו ווקס?

פורסם
בס"ד

היי..

עשיתי חיפוש וכבר קראתי את האשכולות על הווקס..

אני ממש ברגע זה עושה ווקס יצאתי להפסקה קטנה ואני עוד מעט ממשיך, אבל יש לי כמה שאלות:

1. אחרי כמה זמן כבר אפשר לצאת עם האוטו לשמש?

מיד אחרי שמסיימים.

2. עשיתי ווקס בסדר הזה: חניה בצל, נקיון עם מים, כשהתייבש פשוט שמתי ווקס עם הספוג כמובן כשהאוטו קר, אחרי חצי דקה הורדתי את הווקס עם חולצה ישנה שבדרך לפח וזהו. שכחתי משהו?

בסדר גמור, חוץ מדבר אחד : אסור, פשוט אסור להבריק את הרכב עם חולצה ישנה\בד דומה. את הוקס צריך לנגב עם מטלית מיקרופייבר נקייה, משום שבד של חולצה שורט את הצבע של הרכב.

3. כשמעבירים אצבע על חלק באוטו שאין ווקס ואחר כך מעבירים אצבע על חלק שיש ווקס, בחלק שיש ווקס הוא הרבה יותר חלק כאילו יש שם קצת שומן - זה בסדר?

בסדר גמור. זה יתרון, לא ?

4. יש חלקים באוטו שהם מפלסטיק אבל צבועים בצבע של האוטו, כמו החלק שמקדימה מתחת לפנסים הקידמים, להשים גם עליו ווקס?

כן. תפקידו של הוקס הוא לשמור על הצבע, וגם לצבע שעל פלסטיק מגיע לקבל הגנה.

בהצלחה, ותדאג לתמונות כשתסיים :)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הפלסטיק צבוע באותו צבע בדיוק כמו הצבע של הרכב. הפלסטיק לא קשור, הצבע שמעליו צריך הגנה וגם עליו עושים וקס.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

היי שוב..

אני מורח ווקס בצורת משכה וזה כבר לוקח יותר מכמה שעות ועד עכשיו לא סיימתי,

הווקס הנוזלי יותר קל ומהיר? מה ההבדל בינהם? יש חסרונות בנוזלי?

פורסם
היי שוב..

אני מורח ווקס בצורת משכה וזה כבר לוקח יותר מכמה שעות ועד עכשיו לא סיימתי,

הווקס הנוזלי יותר קל ומהיר? מה ההבדל בינהם? יש חסרונות בנוזלי?

לגבי מהיר יותר הנוזלי אכן יותר מהיר... התוצאות איני יודע כיוון שלא עשיתי עימו על איזור גדול...

בכל אופן עבודה עם ווקס היא עבודה קשה ומעייפת שעלולה לקחת שעות... צריך המון סובלנות!

אני אחרי ווקס בדר"כ עם זרוע כואבת כאבי תופת מרוב תנועות "סיבוביות" :D

• תוכן חדש...