Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשן ממנוע, רובר 216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי רובר 216 שנת 98 אוטמט,

לפני כמה ימים גיליתי נזילת שמן במנוע, הלכתי למוסך לבדיקה והוא אמר שאני צריך להחליף מחזיר שמן בגלל שהוא לא מתפקד ולכן נוזל לי שמן, שמתי לב גם לחום מנוע שעולה יותר מדי כשאני עומד בפקקים שאלתי אותו למה? והוא ענה לי בגלל שהשמן שנוזל על המנוע מחמם את המנוע עוד יותר, האם זה הגיוני?

ועוד משהו, ראתי אתמול כשחניתי שיוצא לי עשן מהאוטו האם זה בגלל השמן שנשרף על המנוע או שזה משהו אחר? והאם כדאי ליסוע בצורה כזאת? ומה הנזק אם אני ימשיך?

פורסם

תודה על העצה, אתה יודע אולי על מוסך כזה בסביבה של בת ים?

עוד שאלה, המנוע שלי עושה רעש כאילו זה מנוע דיזל וחבר אמר לי שהנוע עומד למות, ואמר לי להחליף אותו כי זה יחסוך לי כסף כי המנוע בא עם המחזיר שמן (שרוצים להחליף אותו ב1000 שח) אז איפה אני משיג מנוע לרובר? ומה עלות שלו?

פורסם

אתה החבר של רונאל? עם תמשיך להקשיב לו אז גם תסיים את כל הכסף על האוטו,

רונאל מטפל באוטו שלו אמממ איך להסביר לך את זה? הוא לא מטפל באוטו שלו!!! ואין לו ידע בסיסי בענף הרכב בכלל

אז עצות אצל בנאדם כזה לא כדי לקבל, אצלו זה רק להחליף הכל, אין לו כזה דבר לתקן

אתה רוצה שמישהו יעזור לך תדבר איתי בפרטי, אני יעזור לך בכל מה שתצרך.

אני גם בעל רובר :lol:

תשמור על האוטו והאוטו ישמור אלייך :wink:

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

1K למחזיר שמן, אפשר לדעת איפה קיבלת הצעת מחיר כזאת?

אצלי ברובר קניתי את המחזיר ב- 45 ש"ח ועבודה עלתה משהו כמו 200ש"ח.

גש למוסך שיעקב rover turbo הפנה אותך בפתח תקווה.

לפני שאתה מסדר את הבעיה, תגיד לו שיתן לך הארכה כמה זמן נשאר למנוע שלך לחיות.

שבוע טוב תעדכן.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מאור, אתה יודע איזה הארכה נתן לי שמעון למנוע שלי?

בדק, ואמר עם אין בריכת מים או שמן אז עוד כל החיים לפניו =)

אתה יודע איזה תחושה טובה זה עשה לי על הלב, כשכל פעם אני בודק שמן ומים הכל במקום והכסף לא בורך מהכיס :lol: (טפו טפו טפו)

פותח השרשור באמת כדי לך לגשת למוסך המורשה! שבפתח תקווה עם גרר ולתת לשמעון לתפל לך באוטו (שמעון בעל המוסך בנאדם מעוד סימפטי ונחמד)

ועם במקרא יצא לך להכיר את הבן שלו גיא תגיד שזה אנטון שלך אותך

ועם אתה צריך עזרה תפנה עלי אני גם מבת-ים.

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

תודה על העצות, אבל בכל זאת אני רוצה לדעת כמה עולה מנוע לרובר, ואם יש אפשרות לשים מנוע אחר ומה תהיה עלות שלו?

פורסם

לגבי עלויות, מנוע מנוע מיבוא יעלה לך בסביבות 3.5-4K והרכבה תעלה עוד 1.5-2K.

אני גם הייתי שוקל להחליף את הגיר CVT המעפן שיש אצלך ועובר לידני.

עוד דבר אחד, המקום שתבצע בו את העבודה יקבע אם עוד חודש כבר תעשה עוד פעם ראש מנוע או שתוכל להיות בראש שקט.

במידה וקנית מנוע מיבוא, לא להתבייש לפתוח ראש ולהחליף לאטם ראש מחוזק, אם הוא לא קיים כבר.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...