Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מחשב בייתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מבקש את עזרתכם בבחירת מחשב בייתי חזק למשחקים ראיתי משחק שדיי הדליק אותי ודורש מערכת מחשב חזקה,

כמו כן מצאתי בעיתון ובאתר האינטרנט שלהם את המחשב הבא ZED.co.il למי שמכיר.

מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימליתלוח אם-אינטל מקורי-G41RQ-RAISIM SITY-1600MHZ-טכנולוגיה חדשנית של אינטלמעבד-Intel® Core™2 QUAD Q8400/2.66Ghz/1333Mhz-לביצועים מעולם אחרזיכרון-kingston/samsung-4096MBPC6400-HYPER-800MHZ-כרטיס מסך-nVIDIA GeForce 9400GT 1024MB HDMI-דיסק קשיח-samsung/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATAכ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controllerכ.קול-Intel® High Definition AudioRealTek* ALC888Sיציאות נוספות-FULL HD VIDEO+DVI+HDMI+אנטי וירוססט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי

המחיר 1900

לדעתי יש מקום לשיפור בכרטיס המסך

איך המפרט לדעתכם? מה ניתן לשיפור?

התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח

תודה מראש :)

פורסם

מפרט על הפנים, עצה שלי? על תקנה מחשבים מוכנים לעולם ובמיוחד לא ממכרזים.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מסכים אם אייסקולד , המבצעים האלו משרתים חנויות בשביל להיפתר מעודף חלקים שאף אחד לא קונה לכן לא מומלץ להתקרב.

תכתוב תקציב ונוכל לעזור יותר.

אודי A4

דימה.

פורסם

זה לא מכרז זה אתר מכירות, ZED זאת החברה של המארזי מחשב מיוחדים

תקציב רשמתי 2500 ללא מסך, מחשב למשחקים, יש המלצות?

• תוכן חדש...