Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משטרה ואבוי לה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המתנדב הזה עושה רושה של אהבל רציני, להתנדב זה נפלא - אבל להתנדב בצורה אינטנסיבית באחד מהגופים העקומים ביותר שיש במדינה הזו? :shock:

מה שמוכיח שבכל גיל עדיין אפשר ללמוד את עובדות החיים...

פורסם
המתנדב הזה עושה רושה של אהבל רציני, להתנדב זה נפלא - אבל להתנדב בצורה אינטנסיבית באחד מהגופים העקומים ביותר שיש במדינה הזו? :shock:

מה שמוכיח שבכל גיל עדיין אפשר ללמוד את עובדות החיים...

תרשה לי לחלוק עליך.

נכון שיש את המתנדבים הסובלים משכרון חושים עקב התעודה הנוצצת שקיבלו ממשטרת ישראל. לרוע מזלי, כנראה שבזכות מתנדב כזה אני גם עכשיו נמצא במערכה המשפטית עליה סיפרתי בהרחבה בפורום הכללי.

יחד עם זאת, מול כל אותם אגו-מניאקים ישנם מתנדבים שבאמת ובתמים רואים בהתנדבות כסוג של שליחות. הם באמת מאמינים שההשפעה שהם יכולים להפעיל בחלקת האלוהים הקטנה שלהם תגרום לדברים פה להיות - ולו רק במעט - טובים יותר. להגיד לך משהו? אני לגמרי מבין מאיפה זה בא.

אבא שלי שייך לאסכולה הזאת.

שלא תבין אותי לא נכון: אינני רואה את עצמי בשלב כלשהו בחיי מתנדב למשטרה. מה שאני בסה"כ מנסה לומר זה שיש מתנדבים שבאמת עושים מלאכת קודש, ואם לשפוט לפי הסיפור של אותו אברהם זכות, נראה שהוא אחד מהם (תסכים איתי שדיבור בנייד ונהיגה ללא חגירת חגורת בטיחות הן עבירות שאין להקל בהן ראש). לכן, לא נותר לי אלא להצטרף לדבריו של ידידי המאסטרו המלומד:

אבוי לנו, לא למשטרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, תתפלא אני מסכים עם כל מה שכתבת ועדיין אני חושב שהאיש הזה אהבל רציני.

קו גבול דק מבדיל בין לעשות מלאכת קודש לבין להיות פתטי, האיש הזה חצה אותו.

הוא מתנדב ללא שכר שלא רוצים אותו יותר, כתגובה הוא רץ לעיתונים (שאלמלא כן, איך הכתב ידע מהמיקרה?) ושולח "מקורבים" שיציגו את גירסתו - ואת זה הוא עושה כדי להמשיך ולהתנדב...

שילך ויימצא לו חיים אחרים, אגב משום מה יש לי את ההרגשה שהאיש הזה נמנה על סוג המתנדבים שתקע לך דו"ח הזוי ביותר.

פורסם

קו גבול דק מבדיל בין לעשות מלאכת קודש לבין להיות פתטי, האיש הזה חצה אותו.

הוא מתנדב ללא שכר שלא רוצים אותו יותר, כתגובה הוא רץ לעיתונים (שאלמלא כן, איך הכתב ידע מהמיקרה?) ושולח "מקורבים" שיציגו את גירסתו - ואת זה הוא עושה כדי להמשיך ולהתנדב...

מילא, אם המתנדב היה מתרשל בעבודתו \ לא עושה אותה בצורה ישרה ומכובדת ובגלל זה היו מעיפים אותו - הייתי מסכים איתך.

אני מרשה לעצמי להניח שהוא פנה לעיתונות מתוך פליאה על הגורם (שלא הוכח אבל כמעט ללא ספק זה מה שגרם להדחתו, ככה הרי דברים פועלים כאן) שבעקבותו הודח מהתנדבות במשטרה.

כשמעסיקים מתנדב שנותן שעות על גבי שעות מזמנו הפרטי ע"מ לקדם את האינטרס של המדינה ושל המשטרה בפעימה אחת, נותנים לו פרסים ותשבוחות על העבודה הטובה שהוא עושה - ובדיעבד אותה מסירות למשימה היא מה שגרמה בסופו של דבר לפיטוריו זו אירוניה לשמה, בושה וחרפה למדינה ודאגה גדולה בשבילנו...

אבל דרכי הפעולה של מקבלי ההחלטות במשטרה במקרה הזה רק מלמדות אותנו מה שכבר ידענו מזמן.

שבמשטרה, כמו בגופים רבים במדינה, אזרחיים וממשלתיים כאחד -

הרצון "לעגל פינות" בשביל מכרים וידוענים מכל מיני סוגים עולה על ערכה של הרדיפה אחרי הסדר והצדק ועוד דברים רבים ואחרים...

התגובה שלך ועוד כמה בשרשור הזה שדומות לה, מעידות על האבסורד הגדול שהגענו אליו.

אני בטוח שאם דבר כזה היה קורה בארה"ב או במדינה אירופאית מתוקנת כמו בריטניה לדוגמא, הדבר היה גורר שערוריה גדולה שתיגמר בפיטורים מהמשטרה של מי שחתם על ההחלטה להדיח את המתנדב (כמובן בהנחה שהצליחו להוכיח קשר סביר בין אותו דו"ח לפיתורים של אותו מתנדב).

בארץ, התרגלנו לצרות גרועות יותר, אז אנחנו מרשים לעצמינו לפסוח על דברים כאלו כאילו הם שייכים לסדר היום.

הידיעה הזאת לא מעניינת אף אחד,

לא רק שלא פותחים חקירה כדי למצות את האשמת המתנדב, אף יותר מזה,

מרוב שלא אכפת לאף אחד אפילו לא מכבדים את קולו ומבטלים את טענותיו בתירוץ מצתדק -

בוודאי שאם היה למישהו אינטרס לחקור את המקרה הזה הטיעון של "צנעת הפרט" היה מתגמד לייד שערוריה כזו.

במקום שנתקומם ונגנה דבר כזה, אנחנו כעם ממשיכים לטמון את הראש בחול כשדברים כאלה קורים ולהגיד "מי השרוט הזה" או "למה לעזזל חושבים שזה מעניין אותנו", במקום לעצור לרגע, להבין מה לא בסדר כאן...

ושבעצם לא בסדר כאן בגלל שהתרגלנו שלא בסדר...

אם היינו באמת מנסים לשנות משהו בתוך עצמינו כמדינה אני בטוח שהיינו מצליחים, הבעייה שהאזרחים כאן כבר קיבלו בזרועות פתוחות את העובדה שהמצב "לא משהו" מכל הבחינות, ומעדיפים לתת לכל הצרות במדינה הזאת לצוף כמו ביוב ולהטביע אותנו כחברה מתוקנת בסופו של דבר - מאשר ללכלך את הידיים בקצת חרא עכשיו ולשחרר את הסתימה כדי למנוע בעיות חמורות יותר בעתיד.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

blavie

אין לי כל מחלוקת עם מה שכתבת, שכן כתבת דברים נכונים.

אני אנסה להסביר שוב את עמדתי, האיש הזה מתאמץ מידי להימנות על כוחות המשטרה, הדבר מעורר אצלי חשד לא קטן שמדובר באדם שהכוח והשררה שהמדים מעניקים, עלו לו לראש.

אנשים כאלה (שגבריותם גדלה עם התג הנוצץ שברשותם), מדאיגים אותי.

אגב, רק לצורך האיזון, מקור הסיפור הוא המתנדב עצמו וזו גרסתו, לא אופתע באם יתברר שהסיפור "האמיתי" שונה ממה שהוא מספר.

פורסם
blavie

אין לי כל מחלוקת עם מה שכתבת, שכן כתבת דברים נכונים.

אני אנסה להסביר שוב את עמדתי, האיש הזה מתאמץ מידי להימנות על כוחות המשטרה, הדבר מעורר אצלי חשד לא קטן שמדובר באדם שהכוח והשררה שהמדים מעניקים, עלו לו לראש.

אנשים כאלה (שגבריותם גדלה עם התג הנוצץ שברשותם), מדאיגים אותי.

אגב, רק לצורך האיזון, מקור הסיפור הוא המתנדב עצמו וזו גרסתו, לא אופתע באם יתברר שהסיפור "האמיתי" שונה ממה שהוא מספר.

אמור לי בבקשה :

אם היה מדובר ב"שוטר רגיל" ולא מתנדב ,תגובתך הייתה דומה ?

בברכה

מוטי.

פורסם

אני גם בעד מה שdorki אומר.

כל הכבוד לו שהוא הצליח "להגיע" לאן שהגיע, ולקבל תעודות הוקרה רבות,אבל מה..בסוף בעטו בו לכל הרוחות.

אתה יכול לעלות את הקישור אזה לפה אני השמח מאוד

אין קישור,זה קטע ששלחו לי במייל.

• תוכן חדש...