Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב מנהלים בין 160-180

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מחפש רכב מנהלים באזור ה160-180 חדש, חשוב שיהיה מרווח כי יש לי 3 אחים קטנים, שייתן ביצועים טובים ושתהיה תצרוכת דלק טובה.

בינתיים חשבנו על הטויטה אוונסיס כי היה לו אותה 3 שנים והוא היה מאוד מרוצה והתצרוכת דלק שלה מעולה.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טויוטה אוונסיס אחלה אופציה, אבל בשביל מה שאתה מחפש גם סקודה סופרב תתן תמורה מעולה עם מנוע 1.8 טורבו יותר חסכוני משל האוונסיס ותעניק לך תחושה יותר יוקרתית מאשר טויוטה...

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

מצטרף להמלצה על הסופרב, ה-תמורה לשקל.

ממליץ על נסיעת מבחן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אמרתי לאבא שלי שזה אחלה ויותר טוב מהאוונסיס, אבל הוא אמר שוהא מעדיף את האוונסיס כי יש לטויטה יותר שם, נזמין נסיעת מבחן ונראה אם הוא ישנה את דעתו :p

פורסם

לא צריך להגזים עם ה"שם" של טויוטה. התיבה הרובוטית של השנה האחרונה לא עשתה טוב ל"שם" הזה בארץ, ואוונסיס בכל זאת לא נפוצה כמו קורולה (לא שזה רע אבל בכל מה שנוגע ל"שם" ואפקט העדר...). סופרב בצבע הזהבהב כמו שראיתי אותה באחרונה נראית הרבה יותר מרשימה ו"מכונית מנהלים" מהאוונסיס חסרת האופי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

קשה להגיד על האוונסיס חסרת אופי, כי היא בהחלט בולטת על הכביש והיא גם נראת טוב (כמובן הדגם בלי הטאסות :|) וחזקה יחסית לאחרות (שלא גודשות :wink:). אבל הסופרב נותנת את התמורה הכי טובה למחיר, ומציעה הכל מהכל (אולי חלק לא יואהבו את העיצוב שלה וזהו). חזקה, מרווחת מאוד וחסכונית ביחס לאחרות.

בנוסף, אני רואה שכל 3 שנים אבא שלך מחליף רכב, לכן זה לא משנה כלכך מותג עם שם כמו של טויוטה, לשם כך יש אחריות (האומנם בסקודה היא שנתיים).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

במוסך המרכזי של פיג'ו סיטרואן בבני ברק עומדות ברגע זה 2 C5 2008 עם מחשב מנוע תקול

אחרי 5000K ו 13000K.

הונדה אקורד הייתה האופציה שאני הייתי בוחר פשוט רכב מדהים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
במוסך המרכזי של פיג'ו סיטרואן בבני ברק עומדות ברגע זה 2 C5 2008 עם מחשב מנוע תקול

אחרי 5000K ו 13000K.

הונדה אקורד הייתה האופציה שאני הייתי בוחר פשוט רכב מדהים.

ברגע זה, עומדות בכל מיני מוסכים, בכל מיני מקומות בארץ, מכוניות ממודל 2008 במצבים שונים ומשונים.

ה-C5 החדשה לא התחילה להימכר בארץ ב-2008 אלא בדיוק לפני כמה חודשים ספורים, ככה שלא מדובר באותו רכב.

אבל אני ממליץ להם להשאר עם האוונסיס- כי טויוטה זה טויוטה ואי אפשר להתווכח עם זה.

פורסם

האוונסיס החדשה היא לא בחירה רעה - היא מכונית טובה במרבית תחומי הנסיעה והנהיגה. בכל זאת, אם תרצו יותר, קחו נסיעת מבחן על הסופרב והמונדיאו. שתיהן עדיפות עליה ברוב המובנים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מצטרף להמלצה על הסופרב.

אם הייתי צריך לדרג את רכבי המנהלים שהייתי מעוניין בהם, זה הדירוג :

1) שקודה סופרב

2) שברולט מאליבו

3) פורד מונדיאו

4) סיטרואן C5

5) סובארו B4 (אבל עומדת להיות מוחלפת בשנתיים הקרובות, לכן לא.

הטויוטה לא נכנסת לי ללב, אני פשוט לא אוהב אותה. היא כל כך סתמית. כל כך טויבוטה..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

רוני, על הנייר (נתונים יבשים) האוונסיס חזקה במעט מהמונדיאו (לא מבחינת סוסים אלא הכוונה ביחס הספק למשקל ותאוצה) וגם הרבה יותר חסכונית (11.4 ק"מ לליטר בטויוטה לעומת 8.6(!!!) ק"מ לליטר במונדיאו). במה היא עדיפה עליה? נוחות? איבזור? מרווח? התנהגות? (אני שואל ברצינות).

אה, הסופרב זה סיפור אחר :-o

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...