Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברה לשעבר של חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה משה צריך לעשות עכשיו?  

80 הצבעות

1. 1. מה משה צריך לעשות עכשיו?

• א. לוותר על הבחורה (כולל כנראה די לפגוע בה כשהוא יסרב).
      21
    • ב. להמשיך להיפגש איתה בכל זאת, תוך לקיחת סיכון של עירעור הקשר עם דוד (לא מחייב אבל יכול לקרות).
      42
    • "לפרגע ולזרוק"
      7
    • אחר (כולל אופציות עם אבטיח)
      10

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא חוקים, זה חוק. ואני אפילו ארחיק ואומר, שלפחות מבחינתי, מספיק שחבר טוב שם עין על מישהי כדי שהיא תצא מהתמונה מבחינתי.

וגם אם דוד נתן אור ירוק, הוא עשה את זה כי הוא חבר טוב, ובלי לחשוב, ואחרי שהוא חשב קצת הוא הבין שהוא עשה טעות.

משה, (ושוב, אני יוצא מתוך נקודת הנחה שדוד ומשה חברים טובים) לא היה צריך אפילו לחשוב על זה, לא לבקש מדוד רשות, ולא שום דבר.

כולנו גברים גדולים שחושבים עם הבול**ל (במקרה הטוב) ו"מפרגעים" כל מה שזז בכל הזדמנות שיש לנו. אבל תשימו לרגע את עצמכם במצב של דוד, ואתם יוצאים לבלות עם משה ו... נקרא לה אהובה, וזה יותר מסתם "פרגועים". דוד יכול לשמוח בשבילם עד מחר, אבל בסופו של יום, זה לא נעים.

בגלל זה נמנעים מזה מראש, לא וזהו.

מסכים איתך. יש כמה קווים אדומים ואקסיות של חברים זה קו אדום.

גם אני מעדיף להוציא מהתמונה בחורות שחברים טובים יצאו איתן או אפילו רק שמו עליהן עין.

יש מספיק אחרות בדרך כלל.

כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל, מקרה כזה צריך להפתר בין החברים לפני המעשים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה לי קטע דומה להחריד....

כשהייתי בן 19 בערך חבר שלי (בן גילי,גם היה חייל) התחיל לצאת עם בחורה שבהתחלה לא ספרה אותו ממטר ובסוף,אחרי בערך חצי שנה שלי תחנונים הסכימה לצאת איתו.

רצה הגורל ואחרי בערך חודש שהם היו יחד יצאנו בפעם הראשונה למועדון ביחד (זו היתה פעם ראשונה שפגשתי אותה,הייתי חייל קרבי,חבר שלי ג'ובניק).

ביום למחרת,יום שבת חבר שלי סיפר לי שהחברה שלו אמרה לו שהיא נדלקה עליי.

מיד יעצתי לו לחתוך כי זה לא בסיס טוב,להמשיך לצאת איתו כשהיא בו זמנית דלוקה על החבר הכי טוב שלו (אחלה אופציה לשלישיה,לא לקשר רציני).

הוא חתך ממנה.

כעבור שנה וחצי,חודש לפני שסיימתי קורס קצינים,חבר שלי מספר לי שהוא נתקל בבסיס באותה בחורה (שירתה איתו באותו מדור) ושאלה אותו לשלומי,ועל הדרך אמרה לו שהיא תשמח אם אתקשר אליה.

חבר שלי פשוט התחנן אליי שאתקשר אליה,אני לא רציתי בגלל שאני לא אוהב לצאת עם חברות של חברים....לא לעניין.

מפה לשם,חבר שלי ממש התחנן שאצא איתה,ובסופו של דבר אכן יצאתי איתה,היא היתה אחלה בחורה,עם ראש על הכתפיים ונראית סוף,אבל אחרי חודשיים אני החלטתי לחתוך את העניינים כי לא התאים לי.

שורה תחתונה,

אם דוד חבר אמת,הוא יפרגן ובכיף.

אגב,משהו מעניין,כעבור בערך 5 שנים,הכרתי בחורה,יצאנו כמה פעמים והיה ממש אחלה.

הבחורה היתה כל כך מקסימה שכעבור חודש כשעברתי להונג קונג לא היתה ברירה והקשר היה צריך להסתיים,הכרתי אותה לאותו חבר......הם גם יצאו קצת ונשארו ידידים טובים עד היום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ממש כמו סרט הודי שנקרא SANGAM בתיאור בקצרה.

א' ו-ב' חברים ממש טובים , הבחורה מאוהבת מ-א' ו-א' יודע שבקלות הם יכולים להיות חברים וכו' , ב' מגלה לא' שהוא אוהב את אותה בחורה מאוד מאוד ורוצה לפתח איתה קשרים. אבל הבחורה רוצה ב-א' שמסרב להצעתה להתחיל בקשר, בשביל ב' חברו הטוב שרוצה את אותה בחורה ולא יודעת למה א מסרב לקשריה , שבעצם מסרב בשביל החברות בינו לבין חברו.

הסרטים ההודים פשוט....3-4 שעות של שירים , צחוקים , בכי ודמעות, היכן הסרטים של פעם ? :roll:

פורסם

אתה מתאר את זה לא נכון.

א' ו-ב' חברים ממש טובים, הם רוקדים ושרים כדי לחגוג את זה, הבחורה מאוהבת מ-א' ו-א' יודע שבקלות הם יכולים להיות חברים וכו', כאן יש שיר הודי מעפן וריקוד של שניהם , ב' מגלה לא' שהוא אוהב את אותה בחורה מאוד מאוד ורוצה לפתח איתה קשרים. שיר וריקוד הכולל 3 פילים ושתי תרנגולות בתור אביזרי במה, אבל הבחורה רוצה ב-א' שמסרב להצעתה להתחיל בקשר ב' מגלה ושולח יד בנפשו, כולם שרים ורוקדים בשביל לחגוג את זה, בשביל ב' חברו הטוב שרוצה את אותה בחורה ולא יודעת למה א מסרב לקשריה כאן מגיע הואזיר הנורא שרוצה את הבחורה לעצמו, כן, בשיר וריקוד , שבעצם מסרב בשביל החברות בינו לבין חברו, וכולם שרים ורוקדים, כולל ב' המנוח.

עכשיו זה סרט הודי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הייתי בדיוק במצב של דוד וכל מה שיש לי להגיד - דוד לא באמת חבר של משה - הוא ילד קטן שמתנהג מעפן עם כל הכבוד.

חבר לא היה מעיר לחבר אחר על עניין כזה לדעתי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מזכיר קצת את השיר "לדוד משה היתה פרה...."

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...