Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנוגע לתאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

ידיד שלי שהוא עולה חדש עשה תאונה, מישהו עם ג'יפ נכנס בו מאחורה.

למרבה הצער הוא לא לקח רק את פרטי אותו אדם ומספר הטלפון ולא לקח את שם חברת הביטוח ופרטי הרכב הפוגע.

חברת הביטוח שלו לא מוכנה לעזור לו (אגב הם ממש מגעילים, רק ששכחתי את שם החברה, אני אכתוב פה אם אני אזכר) והם טוענים שצריך את שם חברת הביטוח, גם עורך הדין טוען אותו הדבר.

התקשרנו למספר שקיבלנו אבל הוא לא מוכן לתת את שם חברת הביטוח וטוען שהוא בכלל כבר מכר את האוטו, אחרי שלחצנו עוד קצת הוא התחיל לצעוק וכו', בקיצור לא מוכן לשתף פעולה.

יש למישהו הצעות מה לעשות בעיניין, כדי שיוכל לתקן את הרכב ולתבוע את הנזקים?

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

הגשת תלונה למשטרה בגין "פגע וברח" תעשה את העבודה , הם כבר יתנו לו את הפרטים .

שמישהו יתקן אותי אם אני טועה , זה כולל גם את פרטי חברת הביטוח , לא ?

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

חברת הביטוח שלו לא מוכנה לעזור לו (אגב הם ממש מגעילים, רק ששכחתי את שם החברה, אני אכתוב פה אם אני אזכר) והם טוענים שצריך את שם חברת הביטוח, גם עורך הדין טוען אותו הדבר.

לא נשמע לי הגיוני.

כי הרי בתאונה של פגע וברח, יש רק את מספר הרכב במקרה הטוב, ואין את פרטי הביטוח ואת פרטי הנהג וחברת הביטוח בכל זאת מטפלת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

העיניין הוא שיש לו ביטוח צד ג' ולא מקיף ולכן לא נראה לי שהיא מחוייבת לטפל בזה.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

אכן ביטוח צד ג' נועד כדי לכסות על נזק שהנהג גורם לרכב אחר ולא עבור כיסוי פגיעה ברכבו שלו.

הידיד שלך יכל לפנות לתחנת המשטרה הקרובה לביתו, ולדווח על התאונה.

אינני בטוחה אם הוא יקבל את הפרטים במקום, או כעבור שבוע בדואר לביתו, אך זו הפרוצדורה שצריך לעשות.

לאחר שקיבל את הפרטים, שינסה ליצור קשר עם הנהג הפוגע ולסגור את עיניין התשלום, והטיפול בפגיעת הרכב.

במידה והנהג הפוגע מתנער מאחריות, לאסוף כל חומר וראיה לתאונה, ולהגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הפרטים שהמשטרה מוסרת לא כוללים את שם\פרטי חברת הביטוח.

אני אמליץ לו להזמין שמאי ולהגיש תביעה בתביעות קטנות.

פורסם

עם הפרטים שקיבל, שינסה ליצור קר עם הנהג הפוגע ולנסות לקבל תשלום או פיצוי על הנזק שנגרם.

במידה ולא יקבל את פרטי הנהג בשנית, הוא מגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות, מול הנהג, ולא מול חברת הביטוח שלו.

ל'

• תוכן חדש...