Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דהייטסו טריוס 1998..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב כבר מלא זמן ולא מוצאת, התקציב היה עד 50 אלף וכמה מפתיע כל רכב שראיתי היה משועבד..

היום חיטטתי ביד 2 ומצאתי איזו טריוס שנראית יחסית שמורה( לפחות בתמונות), הבעלים טוען שהוא קנה אותה חודש שעבר (הוא יד 2 של הרכב) מאדם פרטי ומאחרואשתו מקבלת רכב מהעבודה הוא מוכר אותו..

נשמע לי קצת מוזר הסיפםור אבל שיהיה..

הנוא מבקש מחירון ולא מוכן לזוז שקל.

מה דעתכם ע הרכב?

אני יודעת שהוא שומר על הערך לא רע, אבל אותי מעניין בחינה מכאנית, בעיות אופייניות 7וצריכת דלק..

כמו כן איך הוא סוחב ביחס למנוע 1300.

תודה

פורסם

שלום,

היה לנו במשפחה רכב כזה ואני יכול לאמר שמבחינת סחירות בשוק הוא מאוד מבוקש וקשה למצוא אחת לקנייה מה שאומר שקל למכור (אצלנו היא נמכרה ביום למחרת).

מבחינת נסיעה התחושה והראות טובה כי הרכב גבוה יחסית אבל בגלל המנוע הקטן הסחיבה שלו בעיקר בעליות איטית ומתאמצת והקיק דאון שלו (לחיצה מלאה על הדוושה) מעלה את הטורים לסל"ד גבוה אך לא משפרת כלל את המהירות.

דבר נוסף שהציק לנו מאוד ברכב הזה הוא שבגלל גובהו מצד אחד והצמיגים הקטנים שלו מצד שני האוטו לא הכי יציב וזה מורגש בסיבובים, בעת עלייה על פסי האטה וכשיש רוחות חזקות.

בהתייחס לסיפורך - למרות שהכל ייתכן ואולי באמת אישתו מקבלת רכב מהעבודה אני אישית הייתי נזהר שבעתיים כיון שקצת תמוה לי שאדם שילם על רכב ופתאום הוא נמכר אחרי חודש - אבל היו דברים מעולם.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הטריוס מהשנים האלו הוא רכב די מיותר לדעתי.

בתקציב שלך אפשר למצוא סופר מיני מודרנית יותר, נוחה יותר, חסכונית יותר, זריזה יותר ואמינה יותר. אני לא רואה סיבה טובה להתפשר על הטריוס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...