Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד לשמור בננות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המכופפים שלום.

במקרר הן משחירות ובחוץ הן מרקיבות. מה לעשות? (הילד שלי אוהב בננות, אבל הן לא מחזיקות מעמד יותר מיומיים. גם לא האורגניות)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לקנות אותן ירוקות (לא קצת, לגמרי), ולנסות למצוא את הפינה הכי קרה בבית

שהיא לא מקרר. בקיץ הישראלי אין כל כך מה לעשות, במיוחד אם אתה לא גר במקום קר יחסית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם לא האורגניות

אתה מודע לזה שבמחקר שעשו מצאו שהירקות האורגניים לא בריאים יותר ולא מזינים יותר מירקות רגילים(אבל כן עולים כפול)? :wink:

ולנושא,אנחנו פשוט שמים אותם בסלסלה במקום מוצל והן מחזיקות שבוע בכיף. אולי הבעיה היא בבננות עצמן? :-D

פורסם

איך פרי אורגני ללא ריסוס יהיה בריא באותה המידה כמו פרי שעבר ריסוסים?

אני מוכן לקבל שההרכב של הפרי הוא זהה וכפרי זה אותו הדבר, אבל בגלל ששיטת ההדברה היא שונה אז כן צריך להיות הבדל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

את זה תשאל את עורכי המחקר :wink: למרות שבכתבה באמת ציינו שלא בדקו את השפעת הריסוס,אבל הרי שאם הערכים התזונתיים זהים,כנראה ההשפעה היא לא רבה. עדיין לא מצדיק תשלום כפול :-)

פורסם

אני לא מומחה לעניין, אבל אני לא חושב שהריסוס אמור להשפיע על הערכים של הפרי כי הפרי נוצר מהעץ שמקבל מים כאלה ואחרים ואני לא חושב שלריסוס יש נגיעה בהליך גדילת ויצירת הפרי.

הריסוס הוא חומר חיצוני בסופו של דבר

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מעריך שההשערה של החוקרים היתה שירקות אורגניים מכילים\לא מכילים יותר ערכים תזונתיים (מה שהופך אותם ליותר "בריאים"),ככה שהמסקנה הכוללת של הניסוי היתה שהפירות האורגניים לא יותר בריאים מירקות רגילים (שהריסוס כביכול אמור להשפיע עליהם) מכיוון שהם מכילים אותם ערכים תזונתיים בדיוק כמו של ירקות רגילים. זה ממה שהבנתי :?

פורסם

עוד כשקראתי את המחקר לא יכולתי להתחמק מההרגשה שזה מחקר מוזמן. איזה ערך יש למחקר שבודק רק את הויטמינים, אבל לא את הדבר העיקרי שנגדו יוצאת השיטה האורגנית - הרעלים? אין ערך. אפילו בזרעים של התוצרת הרגילה (חלק מהגידולים) לא נוגעים בלי כפפות מרוב הרעל שהם עטופים בו, שלא לדבר על הריסוס והשפעתו על הנשימה. אז כלום לא חודר לפרי? give me a break.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מחזק אותך בנושא הירקות האורגניים. מי יודע איזה זבל נדבק בתהליך הריסוס.

עם כל המחלות עיכול ובכלל שאר המחלות של העידן החדש,וכל שאר החומרים המזיקים שאנו נתקלים בהם בחיי היום-יום

צמצום המגע של הילד שלך עם חומרים מסוכנים באוכל הוא מבורך.

המחקר הזה מגוחך,כמו שיגידו שילד שההורים שלו עישנו לידו מילדות הוא בעל גובה ומשקל זהים לילד שלא.

הכל טוב ויפה רק שלאותו ילד כנראה תהיה אסטמה.

פורסם
זה שהחוקרים חמורים שהחליטו להתעלם מהשפעות הריסוס במחקר שנושאו בריאות רק מראה את איכות המחקר.

+1

כל המחקרים מוטים, במקרה הזה מוטה מאוד. לקחת בערבון מוגבל. מה גם שהבננות האורגניות שאני טעמתי היו פי 10 יותר טעימות מבננות רגילות וגם יקרות מאוד...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

התהליך של הבשלת הבננות נקרא "הבחלה" ("מבחילים " בננות).

ברגע שהבננות מגיעות לגודל הרצוי הן נקטפות ירוקות, מוכנסות למחסנים ונשטפות בגז שנקרא אציטילן(אם אני זוכר נכון).

מושרות בו כ 36 שעות ואז משווקות.

הבעיה של השיטה הזאת שחיי המדף שלהן קצרים מאוד ואם אתה לא משתמש בהן תןך יומיים-שלושה מרגע הקניה, אתה מקבל עיסה חומה ורכה בתוך קליפת הבננה.

אין כזה דבר בננה בלדי או בננה שלא עברה הבחלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני באופן אישי קונה מעט מכל סוג של פרי(2-3 בכל בפעם),גם הבת שלי אוהבת פירות ,ופשוט בכל יומיים שלושה אני עובר דרך הירקן וקונה פירות טריים,לא רואה פיתרון טוב ובריא יותר מזה,בטח ובטח עם החום והלחות התקופה הזאת.

• תוכן חדש...