Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול בשעה טובה קיבלנו סיוויק חדשה, ובזמנו היה לי על האוטו שלי מערכת שפירקתי ואני לא משתמש בה: מגבר פולס אודיו 4 ערוצים נראה לי 100rms לערוץ, זוג קומפוננט morel plus 6.5 וסאב קיקר סי 12.

הדרישות והתנאים שהציבו לי הן כדלקמן:

1. אסור בתכלית האיסור לשים סאב בבפג'וש

2. לא חותכים,מנסרים,שוברים חלקים מקוריים והכל צריך להראות כמו שהיה בהתחלה.

3. כסף-אני חייל-700 שקל בחודש =]

בסיוויק יש הכנה במגש האחורי לרמוקלים (אני חושב 6.5) ובדלתות אני חושב שיש 6.5.

מה שחשבתי לעשות זה להתקין את המגבר, בדלתות הקדמיות לשים את הקומפ', השאלה שלי מה אני יכול ע"מ להשיג באס טוב? איזה רמוקלים אני יכול לשים מאחורה שיתנו לי הרגשה מינמלית שיש באסים?

עוד שאלה, יש הצדקה כלשהי שיקחו ממני יותר כסף על התקנה כי מדובר ברדיו אינטגרלי?

פורסם

ברור שיבקשו יותר על התקנה ברכב עם רדיו מקורי הרי אין לך יציאות להגברה וצריכים להוסיף מנחיתים כדי שתוכל לחבר מגבר לרכב אומנם אפשר להשתמש במנחית אחד ולפצל את ה RCA אבל מומלץ להשתמש ב 2 מנחיתים

קח בחשבון שמעבר להתקנה מנחית עולה בין 100 ש"ח לפשוטים ל 250 ש"ח ומעלה לטובים

פורסם

אוקי, אני חושב שאני אוותר על מגבר ולא בגלל המנחית אלא בגלל שהמגבר ילך למקום אחר,

מה שאני רוצה לעשות זה לשים את המורל שלי בדלתות מקדימה, ובמגש האחורי לשים 6.5.

אתם יכולים להמליץ לי על זוג רמוקלים (עד ה300 ש"ח) שיכולים לתת את מירב הבאסים לסוג זה של רמקול?

פורסם

אפשר לדעת למה אתה צריך רמקולים אחרים?

קיבלתי לפני שבוע וחצי את הסיוויק 2009 שלי גם כן והאיכות מצויינת והרמקולים מפיקים הרבה באסים.

לא יודע אם יהיה שיפור אם תחליף אותם ברמקולים של 300 שקל, שכח מזה.. אפילו יכול להיות שתקבל איכות ירודה יותר.

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם
בווליום גבוה הרמוקלים עושים רעשים מציקים... מחפש סאונד נקי

צודק אני גם באותה הבעיה הרמקולים לא מחזיקים באס בכלל בווליום גבוה

פורסם

זה מה שמותקן בסיוויק 2006/09 5 דלתות (ואני מאמין גם ב-2009)

cone_back_3761.jpg

cone_1_1301.jpg

מתאים לשמוע חדשות. על איזה מוזיקה (ובמיוחד בסים) אתם מדברים? אין לי ספק, ש-morel plus 6.5 עולים עליהם בגדול. שאלה, מה עם ההגברה.

• תוכן חדש...