Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להחליף את הפלאפון הישן (נוקיה 6131) באחד חדש. אני כמעט סגור על הדגם בו אני יחליף את הפלאפון, אך אני כרגע בדילמה. את הפלאפון ניתן לקנות ב"שוק החופשי" במעל 400 ש"ח פחות. דבר מאוד מאוד משמעותי.

השאלות שאני מעוניין לשאול :

אם וכאשר אני יקנה פלאפון חדש (גם כן נוקיה), האם תהיה אפשרות לעשות לו ביטוח באורנג' ?

אם לא, האם יש עליו אחריות דרך היבואן של נוקיה ?

אם יש אחריות, האם ניתן לשלוח את הפלאפון לתיקון דרך אורנג' או יש ללכת לנוקיה בת"א \ לשלוח אותו בדואר ?

תודה רבה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אחריות אתה מקבל ממי שקנית ממנו, לרוב החנויות בשוק החופשי נותנות אחריות מטעם החנות ולא מטעם היבואן.

אם תקנה בחנויות של היבואן אז תהיה לך אחריות יבואן (היבואן הוא יורוקום), כמובן שהתיקון מתבצע אצל מי שנותן לך את האחריות

ביטוח אני כמעט בטוח שאפשרי לעשות באורנג' כי בסופו של דבר זה הרווח שלהם מהביטוח

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אוקי. עכשיו אני רוצה לדעת עד כמה זה כדאי.

הפלאפון בו אני מעוניין הוא נוקיה 5800. בחנות ELINE (יש המלצות?) הפלאפון עולה בערך 1400, כאשר באורנג' הוא עולה 1760 בערך. 3XX יותר. אם אני משלם בתשלומים שמתי לב שהפער מצטמצם לבערך 100 ש"ח, 47 ש"ח לחודש או 49 ש"ח לחודש באורנג'.

אם אני קונה חדש באורנג', בתום תקופת ההתחייבות של הפלאפון הנוכחי, נאמר לי מחבר שאני מקבל בערך 60 דקות מתנה בחודש. מישהו יודע משהו על כך ?

בנוסף, האם יש המלצות על הפלאפון הנ"ל ? שמעתי שהמסך מגע מעט בעייתי מבחינת אמינות, ובפלאפון הנוכחי יש להפעיל קצת כוח כדי לתפעל אותו כרגיל, אך במחיר שלו אני אל חושב שיש מי שנותן תמורה טובה ממנו. זה נכון ?

אני מעוניין לקנות שלושה פלאפונים כאלו, שניים מהם הולכים לבנים שלי. בשבילם אני מעוניין פלאפון מוזיקה איכותי, והבנתי שהוא מיוחד למוזיקה. הוא ירצה אותם ?

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

עצור!

תקשיב טוב

אל תקנה את הפלאפון בחנות!!!!!!

הפאלפון הזה הוא פצצה ללא ספק אני מביא אותו מחר בבוקר מאורנג'

תקשיב טוב לך לאורנג' , תעשה רעש וצלצולים (או שתדבר יפה ותסביר) , אם לא תלחץ עליהם , הם יציעו לך 200 דקות ב110 שקל לחודש + 20 שקל אינטרנט

אם תעשה רעש או תסביר להם שיש את זה

יעשו לך מה שיעשו לי , יש תוכנית שנקראת שימור לקוחות שהם עושים אם אתה בא עושה רעש ורוצה להתנתק מהם

המכשיר המדובר (שגם חבר שלי הביא באותה דרך) עולה 50 ש"ח לחודש

התוכנית היא כזאת שאם אתה מדבר מעל 100 שקל לחודש - אתה לא משלם על המכשיר ומשלם רק 100 ש"ח (או 120 אם דיברת ב120 , או 150 אם דיברת ב150 והלאה והלאה) , + 20 ש"ח אינטרנט שאתה חייב + אולי אחזקת קו עוד לא ההבנתי איך זה הולך אצלם , + אם תלחץ הם יכולים להביא לך עוד הטבות הכל תלוי בך

מחר אני מביא את המכשיר וגם חבר שלי הביא לפני 3 ימים באותה תוכנית וזה מכשיר פשוט מטורף יש לו GPS (תוריד WAZE ויש לך בחינם) יש לו הכל , רק המצלמה קצת חרא אבל נסתדר עם זה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

טוב פה החלק המעניין. כרגע אני מדבר בחבילה של החברה לה אני משתייך, ויש לי דיבור חינם בתוך החברה, והנחה מסוימת על דיבור לכל יעד חיצוני אחר. כפי שנאמר לי אם אני יקנה פלאפון חדש אני אקבל 60 דקות חינם כל חודש. האם יש פה עוד מישהו אולי שנמצא בחבילה דומה \ שייך לחברה כלשהי ומקבל גם כן 60 דקות חינם כל חודש ? האם משתלם ללכת על זה ? אין פה טריקים כלשהם ?

אני לא מעוניין ללכת על חבילה שלא שייכת לחברה, לכן כל עניין האינטרנט, ה200 דקות וכו' לא רלוונטי.

אגב maxcher, עד כמה המצלמה גרועה ? יש תמונה שתוכל לצלם ולהעלות לפה להראות לי ?

הבנתי שעבור הצלם הממוצע (או בן הטיפש-עשרה שמצלם את עצמו מול המראה בשביל פייסבוק) המצלמה עשויה להיות מספיקה, אך בשביל תמונות קצת שונות כמו צילומי נוף וכו' היא לא תהיה טובה. אך הבנתי גם שבידי האיש הנכון שמבין דבר או שניים בצילום יש אפשרות לצלם באיכות של מצלמות טובות בהרבה. קח את זאת לדוגמא, שצולמה ב5800 :

3625650027_4df6281622.jpg

פורסם

אני בספק אם התמונה ללא שיפורים והיא ישר מהמצלמה

חבר שלי לא לידי אבל מחר שיהיה לי את הפלאפון אני אצלם ואעלה לך בשמחה

תקשיב אם אתה באורנג' אתה יכול להוציא מהם כמעט כל מה שאתה רוצה

חבר שלי על זה שמחקו לי את הספר טלפונים בפלאפון , הוציא מהם שעה חינם לכל החברות במשך 3 חודשים + 25 הודעות חינם כל חודש

אתה לא נראה לי מבין נכון

ה60 דקות לחודש זה סבבה

השאלה כמה דקות אתה מדבר בחודש?

ומה עם תשלום על המכשיר?

העניין בחבילה שלי זה שברגע שאתה מדבר מעל 100 שקל , אתה לא משלם על המכשיר

אם דיברתי 20 שקל , אני משלם 20 שקל + 50 על המכשיר

אם דיברתי 100 שקל , אני משלם רק 100 שקל

ד"א נראה לי שאתה חייב ז"א הם מחייבים אותך לקחת חבילת אינטרנט במכשיר הזה (את חבר שלי חייבו)

פורסם

100 ש"ח לחודש ובלה בלה קיים שם לכל לקוח חדש, אם תבקש יפה לא רואה סיבה שלא יסכימו לתת גם ללקוח קיים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אגב maxcher, עד כמה המצלמה גרועה ? יש תמונה שתוכל לצלם ולהעלות לפה להראות לי ?

במקרה יש לי נוקיה 5800 וצילמתי משהו:

attachment.php?attachmentid=165905&stc=1&d=1249037482

נכון, היא לא בדיוק מצלמת סטילס מקצועית, אבל בשביל משתמש ממוצע שצריך שיהיה לו משהו בשלוף שמצלם באיכות סבירה, היא תספיק בהחלט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן.

אבל בתמונות לילה עם פלאש המצב הוא שונה לגמרי , לרעה.

פורסם

אם כבר פלאפונים

מה עדיף (בבקשה לפרט מה היתרונות והחסרונות ולא סתם לזרוק דגם)

N97

סמסונג אומניה

E71

E63

IPHONE 3G

מי מבין כל אלו עדיף ? ולמה,

תודה מראש לעוזרים

פורסם

יש לי אומניה ואני מאוד מרוצה. רציתי מסך גדול לGPS, ווינדוס, וזה המכשיר היחיד שסיפק את זה. E71 מכשיר מעולה, יש לדוד, הוא רק משבח אותו. אייפון אני לא הייתי קונה כי להמון יש, ועוד מעט לכולם יהיה, וזה מפריע לי (מאותה סיבה לא תראו אותי קונה מאזדה 3).

אני אישית לא הייתי סומך על תגובות פה אלא פונה לאתרי ביקורות. אנשים מבססים את הדיעות שלהם על נסיון שלא זהה בכל מכשיר מאותו דגם, לפי דברים ש"שמעו" ולפי דעה כללית. רוב האנשים חושבים שהאומניה הוא מכשיר איטי ומסורבל. מדדתי את זמן התגובה בינו לבין האייפון (הישן יותר) וההבדל היה זניח. התגובה לא מיידית בגלל הווינדוס, אין מה לעשות בקשר לזה. אבל אנשים שבחיים לא ראו את המכשיר "יודעים" שהוא איטי.

יש לי חבר שעובד באורנג', כשקניתי את המכשיר הוא רק התלהב ופתאום אחרי חודש הוא ציין בפניי ש"עזוב, חרא מכשיר, אייפון

הכי טוב". מעבר לעובדה שיש לי צמרמורת כל פעם שמישהו אומר "הכי טוב", אני יודע שאין לו נסיון לא עם האומניה ולא עם האייפון, וכנראה מישהו זרק לו את אותו המשפט.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
אם כבר פלאפונים

מה עדיף (בבקשה לפרט מה היתרונות והחסרונות ולא סתם לזרוק דגם)

N97

סמסונג אומניה

E71

E63

IPHONE 3G

מי מבין כל אלו עדיף ? ולמה,

תודה מראש לעוזרים

תבחר קודם מה אתה רוצה שהמכשיר שלך יעשה בעיקר, ואז תחפש טלפונים שמתאימים.

מה השימוש העיקרי שלך? E למיניהם טובים אם אתה רושם הרבה אימיילים. N97 אין לי מושג מה הוא טוב, אין לי ניסיון איתו והוא לא הכי מושך אותי. אבל מניסיון עם 5800, אני לא הכי אוהב סימביאן במסך מגע. סתם מזכיר לי את ה-6210C שלי, רק במגע.

האומניה חמוד, לטעמי הוא איטי וזה מרגיז אותי.

האייפון הוא אחלה מכשיר מדיה שבעולם, רק שאפל מסרסים אותו מבחינת פורמטי וידאו שאפשר לנגן. מניסיון איתו, הוא עושה כל מה שאני אישית מחפש. למרות שעדין מבחינת טלפון הוא נכה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אייפון אני לא הייתי קונה כי להמון יש, ועוד מעט לכולם יהיה, וזה מפריע לי

זאת הסיבה היחידה שלא היית קונה איפון ?

כי לי זה לא מפריע שלכולם יהיה אותו. אני לא ילד בן 14 ולא מתלהב מפלאפון זה כלי עבודה נטו,

כמו שלא מפריע לי שלכולם יהיה SERVER 2008 עם EXCHANGE 2007 :).

בעבר היה לי איפון דור2 והייתי סופר דופר מרוצה. במיוחד בנושא העבודה מול ה-EXCHANGE.

הפחידו אותי עם הסוללה של הדור3, אם המצב לא כזה נורא אז אני כנראה אקח אותו וזהו.

יש למישהו ניסיון עם הסוללה ?

תודה מראש

פורסם
זאת הסיבה היחידה שלא היית קונה איפון ?

כי לי זה לא מפריע שלכולם יהיה אותו. אני לא ילד בן 14 ולא מתלהב מפלאפון זה כלי עבודה נטו,

כמו שלא מפריע לי שלכולם יהיה SERVER 2008 עם EXCHANGE 2007 :).

גם אני לא ילד (טוב אולי קצת :-P) ואני מובטל כרגע. אני פשוט לא אוהב להיות חלק מהעדר. אולי זה נשמע ילדותי, ואולי אני קצת ילדותי, אבל כל אחד ומה שעושה לו טוב, לא?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...