Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ :סיאט איביזה שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי הצעה נחמדה :

סיאט איביזה שנת 2000 ,מנוע 1400 ,קופה דגם stella ,צבע כחול (קצת דהוי ) תוספות גנטים ,ומערכת בנוסף למערכת שקיימת באוטו (המובנת ) אני צריך את עזרתכם ביעוץ ברכישה כי אני ממש מתלבט עם לקנות אותה למרות שהיא ממש מוצאת חן בעייני תראו אני חייל ואני מחפש רכב חסכוני ושלא יעשה יותר מדי בעיות הבחור שרוצה למכור את רכב דרש עליו 22 הצלחתי להוריד אותו ל 19 כי יש כמה ליקווים ברכב כמו ידיות שבורות בפנים הרכב בעיה שהיא די ידועה בדגמים האלו והליקוי הנוסף הוא צבע דהוי אשמח לשמוע דעתכם בנושא בהקדם האפשרי

תודה רבה לכל העוזרים !

פורסם

תראה לי היה איביזה 2001 וחוץ מטיפול של כל 20000 לא ראתה מוסך בכלל!!!

יש לציין שהטיפולים במוסך מורשה יקרים, כך שאני לא יודע איך זה עובד עם משכורת חייל שלך

אחלה אוטו בסה"כ לדעתי

• תוכן חדש...