Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מדובר בפיאט אונו 1.4, לפני זמן קצר תדלקתי דלק 96 בחברת פז (אל תגידו שזה בגלל 96 כי האוטו הזה רק 96)..ונסעתי הכל סבבה ואז אחרי כמה זמן אני עצרתי את האוטו ומרגיש שהרגליים שלי רועדות מהרצפה של האוטו וגם של אח שלי שישב לידי הרצפה רעדה,כשאני מביא גז יש רעש מוזר של אגזוז חנוק או לא יודע מה זה??

אבא שלי אמר שלחברת פז יש בעיות של דלק עם מים או משהו כזה חח אפשר עזרה? וכשאני נוסע לאט אני מרגיש שמשהו לא טוב עם הצמיגים כאילו נדבק בהם משהו ויש רעש מוזר או שלא יודע מה זה חח תעזרו..

פורסם

לא ממש אפשר להבין מה הבעייה מההודעה שלך (מה שאני יכול לחשוב עליו- הטמפרטורה של המנוע נמוכה מדיי [דיי הרבה מתחת לחצי] אז האוטו קצת רועד, תבדוק אם זה זה אולי, או שהלכה איזה תושבת מנוע או שבאמת המנוע לא במצב טוב) אבל מה שרציתי להגיד הוא שבאונו אין שום סיבה לתדלק 96, אתה צריך לתדלק 95! אתה סתם מבזבז כסף על 96.

ודרך אגב מאז שה96 לא בפיקוח הוא לא באמת 96 כמו שהיה קודם. זה למעשה 95 ביותר כסף, את התוסף מי שבאמת צריך 96 קונים בנפרד.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שלום רב !

להבא קרא את כללי הפורום , והתיחס בעיקר לסעיף האוסר בשימוש בחח וב....

שנית להבא ציין את שנת היצור של הרכב !

ושלישית ואחרון והכי חשוב, רכבך מסוגל ומומלץ לתדלק באוקטן 95 בלבד !

אני מודע לכך שגיליתי לך את אמריקה, אך תרשה לי לחדש לך, קולומבוס גילה זאת לפני !

יתכן והדלק שתדלקת מהול במים או בסולר, ואין לו קשר כלל לחברת פז, והבעייה היא יחודית לתחנה הזאת שתדלקת.

במידה ויש ברשותך קבלה על התדלוק, שמור עלייה כי יתכן שתזדקק לה, על מנת לקבל פצוי מהתחנה על כל נזק שנגרם אם בכלל בגלל התדלוק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב !

אני חושב וטוען" שאין צרוף מקרים, יש הצטרפות מקרים " !

לכן בדוק אפשרות של דלק מהול.

בברכה

צביקה

פורסם

איזה שטויות , לפז אין שום בעיה והם לא מערבבים שמן עם מים מניסיון, לפחות איפה שאני עובד ( פז )

מה שכן כנראה תידלקת דלק לא איכותי, זאת יכולה להיות אופציה,

אג"ב אתה יכול לעבור בשקט ל 95, 96 הרבה יותר יקר כי אין עליו פיקוח .

Suzuki Jimny

פורסם

לפי מה שהבנתי תדלקתי דלק לא איכותי..איך אני מרוקן אותו ?

ויש שם איזה צינור מתחת למכסה מנוע שמחובר אליו מין פילטר צהוב קטן כזה,וכשהמנוע עובד הצינור הזה ממש רועד וקופץ זה המשאבת דלק ? כי אמרו לי אם כזה דלק זה הורס את המשאבה זה נכון? אני יכול לסוע עדיין עד שאני יגמור את הדלק?

פורסם

סליחה על הדאבל , היום לקחתי את האוטו לסיבוב קצרצר , אני יוצא מהאוטו סתם יצא לי להסתכל על האגזוז וראיתי שהמכסה אגזוז רופף כמעט התפרק :o מרוב על הרעידות של האגזוז הברגים יצאו מהמקום ואז הוצאתי את המכסה אגזוז(אגזוז יפה שמחברים בצינור) והפכתי אותו ליופי כלפי מעלה , ואז לקחתי עוד סיבוב ארוך על האוטו אני חוזר וזה לא התפרק , אז זה אומר שמשהו ממש רועד באגזוז ומדובר בדלק ככל הנראה יש פה מבינים ? אה ועוד משהו אחרי מכון כושר נכנסתי לאוטו אני מניע ואז כשאני מביא גז במקום על ניוטרל שומעים מין קליק כזה" ווווםםםם קליק ווום קלייק" משהו כזה יש פה מישהו שחווה את זה?

פורסם

שלום רב !

תגובתך האחרונה לא ברורה לא קריאה ולא מובנת.

המלצתי החמה, ערוך אותה מחדש, בשפת אנוש המובנת לכל בור ועם הארץ, כי בור כמוני, לא מצליח להבין דבר. השתדל לדלג על התפל(מכון כושר), ולהתמקד בעיקר, וללא וום קליק ווום קלק , בוא נכנס קצת לבריכה !

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...