Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולנטיין 1 מספר שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום.

שוכנעתי לאחר חיפוש לא רב אבל מספיק לדעתי שהמכשיר הוא בין הטובים אם לא הטוב ביותר (מכשיר פאסיבי, לא משבש) וכן גם בנוגע לקניה בארה"ב, אולם עדיין יש לי מספר שאלות בנוגע לולנטיין.

1- בנוגע למכשיר מפוצל, קרי גלאי לחוד ותצוגה לחוד, האם עדיין מיוצר מכשיר שכזה, לא מצאתי באתר המקורי אולם מצאי התיחסות אחת לכך בפורם וכן האם במצב זה ישנו "כיסוי" גם לחלק האחורי של הרכב?

2- האם ניתן לחבר את המכשיר אל כניסת mute של הרדיו ללא התוספת של יחידת השמע של הולנטיין ? וכמו כן אם מישהו יודע כיצד המכשיר משתיק את הרדיו למשך כל זמן הגילוי כאשר בזמן זה המכשיר מצפצף לסירוגין (כפי שניתן לראות בקטעי הוידאו ברשת) ?

3- האם מומלצת התקנה קבועה (בד"כ יותר גבוה צמוד לגג הרכב) או מנגד על השמשה הקדמית של הרכב אשר אינה התקנה קבועה ?

4- ראיתי באתר המקורי מספר אופציות לחיבור מספר רכיבי ולנטיין יחד (גלאי, תצוגה ויחידת שמע לדוגמה) האם למישהו יש ניסיון בחיבורים הנ"ל, על פניו נראה כי מחברים וזה עובד או שאני טועה וזה לא כל כך פשוט ? וכן האם בכלל יש יתרון ברכיבים הנוספים פרט לגלאי כמובן

תודה מראש

אופיר

פורסם

3 - לא הבנתי מה הבדל.

כל עוד הוא יושב גבוהה אז זה אותו דבר מבחינת יעילות הזיהוי.

2. אתה יכול להירגע עם ה-MUTE. אתה מקבל התרעה פעם אחת ביום. וגם זה אולי.

כך ששים אותו על מקסימום וזהו.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אם כבר שאלו, רציתי לשאול, אם אני רוצה התקנה ארעית האם החיבור לרכב מסורבל ויש הרבה כבלים מסתובבים או שזה כבל שאפשר להסתדר איתו?

• תוכן חדש...