Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שליטה מרחוק במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי על התוכנה של חלונות לשליטה מרחוק במחשב ורציתי לדעת האם היא טובה גם בשליטה של מחשבים בתוך רשת ביתית וגם במחשב שנמצא מחוץ לרשת?

אם כן אני אשמח לקבל הסבר איך מגדירים במחשב כדי שתהיה אפשרות לשלוט בו מרחוק גם בתוך הרשת הביתית וגם מחוץ לרשת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

DAMEWARE אכן תוכנה מעולה, אך REMOTE DESKTP של חלונות עושה את העבודה גם (יש לו מספיק הגדרות כדי לשפר ביצועים דרך רשת אינטרנט האיטית שלנו עם UPLOAD במהירות מצחיקה). יש גם תוכנות חינמיות כמו VNC למשל.

ללא כל ספק, DAMEWARE יותר פונקציאונלי, אבל הוא עולה כסף.

לרשת פנימית, התוכנה של חלונות עושה את העבודה מצויין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עזבו אותכם שטויות

לתכונה שמגיע עם הווינדוס אתה צריך ססמא למחשב, וכל פעם שאתה מתחבר זה מנתק את מי שיושב מול המחשב שנשלט,

תוריד תוכנה בשם TEAM VIEWER , גם חינמית, גם עובדת בתור PORTABLE מדיסק און קי, אפשר להתקין אותה בתור SERVICE על המחשב, ובעת ההפעלה התכונה נפתחת עם ססמא קבועה לצורך השתלטות מרחוק,

עובדת על פורט 80 של האינטרנט לכן היא היא מדלגת על כל פיירוול בדרך :)

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

דבר ראשון לא אכפת לי שזה ינתק את השליטה במחשב המרוחק, ממילא אם אני נכנס למחשב זה אומר שאף אחד לא יושב בו.

דבר שני, האם התוכנה של חלונות היא גם לרשת פנימית וגם דרך האינטרנט?

דבר שלישי, אני אשמח לאתר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה של חלונות כי אין לי מושג איך מגדירים שם כדי שזה יתחיל לעבוד. רצוי גם משהו שיאפשר גישה ממחשב כף יד

in the face

with a chair

פורסם
לתכונה שמגיע עם הווינדוס אתה צריך ססמא למחשב, וכל פעם שאתה מתחבר זה מנתק את מי שיושב מול המחשב שנשלט

נכון אבל אפשר לסדר את שני הדברים האלה די בקלות (אני עובד ככה ומתחבר במקביל והמחשב עולה ללא מסך סיסמא).

פורסם

TEAM VIEWER כבר לא חינמית

אם אתה מגדיר אותה ב LAN אז היא חינמית אבל אם אתה עובד דרך האינטרנט הם מנתקים אותה ונותנים לך הודעה שזה היה סשן חינמי ואם תרצה עוד אז תשלם

דרך האינטרנט ממליץ על LOGMEIN

בקשר לשליטה מרחוק דרך RD של וינדוס וגם אחרות ראה הדרכות בנושא

http://www.google.co.il/search?q=%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A+%D7%9C%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%94+%D7%9E%D7%A8%D7%97%D7%95%D7%A7&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש אפשרות דרך התוכנה של חלונות למשוך גם קבצים מהמחשב המרוחק לאיפה שאני נמצא?

הצלחתי להתחבר והכל אבל לא ברור לי איך אני מעתיק קבצים אם זה בכלל אפשרי.

ולצורך העניין, אני למשל בעבודה ומתחבר משם ל-IP של הבית שלי, בבית יש לי שני מחשבים ברשת, איך אני יכול לבחור באחד מהם כדי להתחבר למחשב ספציפי?

in the face

with a chair

פורסם

כדי להתחבר מבחוץ למערכת קבצים של מחשב שלך, אתה צריך לעשות PORT FORWARDING על פורטים של SMB לאותו מחשב שאתה רוצה למשוך קבצים (בהנחה כמובן שאתה משתמש בראוטר).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קצת סדר.

עם RDP אתה יכול להשתלט על כל מחשב בתוך הרשת שלך וגם מבחוץ.

כדי להשתלט מבחוץ לרשת מקומית אתה צריך לפתוח את פורט 3389.

לא בכל ראוטר אפשר לפתוח פורט אחד לכל תחנה ויש כאלו שתאלץ לשנות את הפורט הזה כדי להשתלט.

רק קח בחשבון שאם אתה פותח את הפורט הזה אתה חשוף להשתלטות מבחוץ ע"י כל אחד.

עדיף לקנות ראוטר עם אבטחה.

העתקת קבצים אפשרית ע"י סימון אפשרות "לוח" ו"דיסקים מקומיים" בלשונית משאבים מקומיים ב RDP.

כדי להעתיק אתה פשוט עושה COPY במחשב המרוחק ו PASTE במחשב שלך.

פורסם

ויש אפשרות לגלות IP במקרה והוא השתנה כשאני מחוץ לבית? אולי דרך מסנג'ר או משהו?

in the face

with a chair

פורסם
נכון אבל אפשר לסדר את שני הדברים האלה די בקלות (אני עובד ככה ומתחבר במקביל והמחשב עולה ללא מסך סיסמא).

פרט נמק והסבר בבקשה

עריכה - התכוונתי ל RDP עצמו של XP,אם התכוונת לתוכנה אחרת ראה את הודעתי כמבוטלת :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...