Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נוהגים עם כלבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרבה שרשורים היו כאן לאחרונה בנוגע לכלבים אז הנה אחד משלי.

נוסע להנאתי על כביש 2 לצידי A3 1.8T חדשה אדומה.

נדלק הירוק והעלמה מרביצה זינוק לתפארת .

העונים נכונה יקבלו שק בונזו

מכיוון שקיבלת תשובות רבות לשאלה העיקרית, ארשה לעצמי לשאול אותך את השאלה המשנית, המתבקשת:

מי זינק יותר מהר? ישראל סבא בסבבה או גיברת מגונדרת A3 1.8T?

:-)

פורסם
לעת ערב היה לי איזה סידור במתחם שפיים.

נוסע להנאתי על כביש 2 לצידי A3 1.8T חדשה אדומה.

תנאי הכביש- צפוף ומוד הנהיגה - נוסע להנאתי היו לרעתי. גם הרכב בו נהגתי באותו רגע. הבדל של 100 כ"ס לטובתה , גם במשקל הנהג הנתונים לטובתה לטובתה.

בקליאו ספורט ובתנאי כביש סבירים , סבא היה מראה לה ואולי לעוד כמה את האגזוז.

בגירה תודה על הצילום.

אני מניח שזה יבלום את הכלב , אבל כיוון שהוא חופשי , האם החופש הזה בזמן בלימה לא יגרום לו לנזק ?

FISH

אני מאשים !! מה המהירות כאשר אתה כותב מאוד בזהירות. ואם הוא לא מחונך אז שישב בבית.

חבר השופטים קבע פה אחד שלעת עתה הבונזו מגיע לבגירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכלב לא ממש חופשי, הוא יושב במושב שליד הנהג כשעליו הרתמה ואליה (באזור הגב של הכלב) מתחבר המתאם הזה וכמובן שצידו השני הולך לחיבור של החגורת בטיחות.

לכלב יש מרווח תנועה כאורך המתאם הזה ככה שאפשר להשאיר את המתאם מתוח ככה שבברקס לא יהיה מרווח תנועה לכלב והוא לא יעוף בכלל קדימה. מה שכן המרווח המינימלי הזה מאפשר לכלב לזוז לצד, במיוחד לצד של הנהג ואם זה כלב שלא יושב רגוע זה הזמן לחנך אותו.

בכל מקרה זה עדיף מאשר כלום, ואם יש כזה עם כיוונון שלא כמו בתמונה אלא כמו חגורה של מכנסיים, זה עדיף. מניסיון עם רצועות ניילון ומנגנון כיוונון שכזה, יש לזה נטיה אחרי כמה משיכות פשוט להתארך ולהגדיל את המרווח תנועה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הכלב לא ממש חופשי, הוא יושב במושב שליד הנהג כשעליו הרתמה ואליה (באזור הגב של הכלב) מתחבר המתאם הזה וכמובן שצידו השני הולך לחיבור של החגורת בטיחות.

לכלב יש מרווח תנועה כאורך המתאם הזה ככה שאפשר להשאיר את המתאם מתוח ככה שבברקס לא יהיה מרווח תנועה לכלב והוא לא יעוף בכלל קדימה. מה שכן המרווח המינימלי הזה מאפשר לכלב לזוז לצד, במיוחד לצד של הנהג ואם זה כלב שלא יושב רגוע זה הזמן לחנך אותו.

בכל מקרה זה עדיף מאשר כלום, ואם יש כזה עם כיוונון שלא כמו בתמונה אלא כמו חגורה של מכנסיים, זה עדיף. מניסיון עם רצועות ניילון ומנגנון כיוונון שכזה, יש לזה נטיה אחרי כמה משיכות פשוט להתארך ולהגדיל את המרווח תנועה.

ראשית לבטל את פעולת כרית האויר במושב הנוסע

שנית זה הזמן לחנך אותו ? תמהתני.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ככה זה נראה הלכה למעשה (האמת, אני מסתכל על התמונה וחושב לעצמי" מי צריך אזעקה, מי צריך איתורן, אף אחד לא יגנוב את האוטו הזה")

CamoSeatBelt.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שנכתב פה - צריך לשים מתאם לרתמה וסוגרים עניין.

אם הכלב לא רגוע - זו בעיה בפני עצמה - שדורשת הרגלת הכלב להרגע באוטו.

אצלי , אפילו הבולדוגית - אחרי כמה דקות נסיעה נשכבת על הכיסא והולכת לישון - והיא דוגמא להיפראקטיבית ודורשת תשומי בטירוף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בולדוג?

דוגמא להיפר אקטיביות??? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

א. יש בולדוגים היפראקטיבים - פשוט לא חביות שמנות כמו שרואים בד"כ.

ב. בולדוגית צרפתית - ותשאל כל מי שפגש אותה (ויש כמה וכמה מהפורום) - הכלבה היפראקטיבית.

לגבי האיפה קונים - בכל חנות שמחזיקה / אפשר להזמין מוצרים של פרפלאסט.

אפילו רוב הג'ונגלים ושאר חנויות בקניון מחזיקות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לרקע כללי, על איזה מחיר מדובר?

האם הרצועה "יודעת" להמתח מעט ולספוג חלק מהאנרגיה שנוצרת בעת תאונה?

נראה לי שאפשר להכין משהו יפה ע"י שימוש באבזם חגורה מפירוק + רצועה המשמשת לטיפוס הרים (או סופג אנרגיה גם מתחום הגובה) ולקבל מוצר זול יחסית ובעל חוזק זהה אם לא יותר.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
בולדוג?

דוגמא להיפר אקטיביות??? :shock:

הוא פשוט יודע איך הבעלים נוהג ומגיב לחוויה בהתקף פאניקה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הכלב שוכב במושב האחורי בלי לזוז כל הנסיעה אלא אם כן אני מנסה לשים לו חגורה.

חוץ מזה שהכלב שלי גבר גבר והוא לא צריך חגורה, הוא נותן קונטרה עם הידיים :wink:

פורסם

יש חגורות בטיחות ייעודיות לכלבים. אני לא יודע אם יש דירוג בטיחות שלהן, אבל שימו לב שלא כל רתמת חזה לכלב תתאים בתור חגורת בטיחות מבחינת המשקל שעליה להחזיק. (המשקל הוא המהירות בריבוע כפול משקלו של הכלב - וזה הרבה יותר גדול ממשקלו של הכלב נטו).

אני יודע שבאנגליה גרמניה וארה"ב יש כאלה בכל חנות חיות, ואפשר גם להזמין דרך האינטרנט. זה גם זול (יוצא סביב המאה ש"ח).

אולי NCAP יתחילו לבדוק גם את זה, ואז נראה חגורות בטיחות ISOFIX לכלבים :roll:

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אצלי הוא לא קשור, אבל אני מוריד את הדש האחורי ושם אותו בבאגז'.

יש לו שם המון מקום.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...