Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שאני רוצה ללכת על איטום בדלתות הקדמיות שמרשרשות כבר עם הרמקולים המקוריים ואני רוצה לחסוך לעצמי את איך שזה ישמע עם קומפוננט מוגבר :roll:(הרכב יונדאי אקסנט 2001)

אז עברתי על קיטים באינטרנט ומצאתי את זה http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=9886

רציתי לדעת אם הקיט הזה יכול להספיק לי לאטום 2 דלתות שהם לא כ"כ גדולות

פורסם

אתה צריך שני קיטים כאלה בכדי לאטום כל דלת, שכבה אחת, על כל דופן.

יצא לך יקר מאוד ולא משתלם.

מה גם שהדיינאמאט אוריגינל לא מתקרב לטיב של האקסטרים.

קיט באלק של אקסטרים בא ב9 יריעות שזה כבר יריעה אחת יותר מרכישה של שני קיטים של אוריגינל וגם ככה האקסטרים עבה כמעט פי שתיים מהאוריגינל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

naor912,

אני ממליץ לך לפנות לחבר הפורום יוסי alpine, אני יודע שהוא מוכר יריעות של Damplifier Pro בבודדים, ככה שתוכל לקנות את הכמות שמתאימה לך בדיוק, המחיר גם הוא מצויין לפי מיטב זכרוני.

כרגע הוא בתאילנד אבל חוזר לארץ ב-3 לאוגוסט.

דני.

פורסם

האוריג'ינל חומר מזעזע. גם אם הוא נמכר בחצי מחיר מהאקסטרים לא הייתי ממליץ עליו.

אגב, שים לב שרשום על הקיט door kit ולא doors kit או two-doors kit, מהסיבה הפשוטה שהקיט הזה מיועד לדלת, לא לשתיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה רוצה בידוד טוב (4 יריעות לדלת) אז כן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יהיה שיפור אבל בסיסי. אם אתה לחוץ-תקציבית לקיט בודד, בינתיים תתקין זוג יריעות על חלקה הפנימי של כל דלת, כלומר יריעת הפח הגדולה שמהווה את הצורה החיצונית של הדלת. אם ישאר לך חומר תתחיל לאטום את החורים בצידה החיצוני של הדלת, כלומר החורים שדרכם מגיעים לפנים הדלת ולמנגנון החלון.

כמו שרשמתי לך, בידוד טוב לדלת סטנדרטית מתחיל ב 4 יריעות לדלת ויכול להסתיים גם במספר כפול מזה.

איתמר.

פורסם

תיקח בחשבון שזה רק יטפל לך בוויברציות של הפח של הדלת עצמה - זה לא יטפל ברעידות של הדיפון למשל - אמנם אפשר להוסיף ספוגים פשוטים בחלק מהמקומות בכדי לטפל בזה.

יש גם את כל נושא מוטות המנעולים שצריך לדעת איך להשתיק אותם בעזרת היריעות - זה לא כל כך פשוט ויש כל מיני שיטות לעשות את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רצוי מאוד לקנות את הדיינמאט אקסטרים או את הסקנד סקין/ פרו, מתאימים הרבה יותר לעבודה ברכב והרבה יותר יעילים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...