Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב חדש - מסך לא עובד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי היום אולי הדבר הכי מתסכל שיכול לקרות לבנאדם.

הזמנתי שבוע שעבר מחשב חדש, והיום נסעתי לקחת אותו. הבנאדם מהחנות (בנאדם אמין בלי שום אינטרנס לעבוד עליי), אמר שהוא התקין כל מה שצריך להתקין. (כלומר חיבר את המחשב למסך כלשהו).

הגעתי הביתה שמח ונרגש :) - חיברתי את המחשב ו........הופ! המסך רושם NO SIGNAL ולא מראה שום סימני התרגשות מהמחשב החדש.

יש לציין שהמסך עובד על כל מחשב אחר.

הסתכלתי בתוך המחשב ונראה שכל החיבורים מחוברים כמו שצריך.

יש למישהו פתרון חוץ מלחכות ליום ראשון והלחזיר את המחשב שיסדרו את זה?

אני ממש בבאסה ומת כבר להשתמש במחשב!!

פורסם

באיזו כניסה השתמשת?

VGA? או DVI?

תבדוק שהמסך שלך מקונפג לכניסה המתאימה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך - השתמשתי בכניסה רגילה של מסך LCD רגיל... קטנה כזאת שמסובבים 2 גלגלים כדי להדק אותם

AVE - כן, המחשב מוציא צפצוף שהוא נדלק ועוד אחד אחרי כמה שניות. מה זה אומר?

פורסם

שמשהו בהגדרות BIOS לא נכון , זה לא וודאי תנסה ללחוץ F1 אחרי הצפצוף השני ותחכה אולי תשמה את הווינדוס עולה.

אם כן אז יכול להיות איפוס CMOS יפתור את הבעיה.

אודי A4

דימה.

פורסם

גם אם הווינדוז יעלה - איך אני אראה את זה?

ומזה איפוס CMOS?

---עריכה---

אחרי שיטוט קצרצר באינטרנט ראיתי מה זה איפוס CMOS, והגעתי למסקנה שאין לי שמץ של מושג איך לעשות את זה

אז ביום ראשון אני פשוט אחזיר לחנות שיסדרו לי את זה. תודה רבה בכל מקרה!

פורסם

כמה ציפצופים אתה שומע ?

אחד זה תקין.

אחר כך זה כבר לא. (אבל זה גם יכול להיות עכבר\מקלדת)

בד"כ מסך זה 3 ציפצופים

שים לב - לפעמים לוחות מסויימים באים עם חיבור ONBOARD, ואם רכשת כרטיס מסך אז זו יציאה נוספת !

שים לב שאין לך 2 יציאות ושאתה מחבר לנכונה.

פורסם
הגעתי הביתה שמח ונרגש :) - חיברתי את המחשב ו........הופ! המסך רושם NO SIGNAL ולא מראה שום סימני התרגשות מהמחשב החדש.

יישמע קצת מטומטם, אבל ניסית להפעיל את המתג הקטן שיש ליד חיבור חשמל במחשב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צפצוף ארוך ושתיים קצרים זה מסך.

צפצוף שני זה אי תאימות בהגדרות , מקלדת\עכבר\ועוד מיליון דברים.

תנסה קודם את מה ששניר אמר אם לא יעזור תבדוק בחוברת שבא אם הלוח אם קיצד לאפס CMOS.

הוא הפעיל אותו , אם יש צפצופים.

אודי A4

דימה.

פורסם

האם יכול להיות שלמחשב יש "כרטיס מסך" onboard וגם כרטיס מסך נפרד (ז"א שתי יציאות VGA מאחור)? אם כן, נסה לחבר את המסך לשנייה.

:turn-l:
פורסם

הייתה לי אותה בעיה כשקניתי את המחשב שלי לפני שנה בערך

בחיבור לכרטיס מסך המובנה המסך נדלק אבל בחיבור לכרטיס המסך שהתקנתי בנפרד המסך לא נדלק.

הבעיה הייתה שהם פשוט שכחו לחבר את הכרטיס מסך וכנראה כשהם בדקו אותו אצלהם במעבדה הם חיברו אותו ליציאה של הכרטיס מסך המובנה וכך הוא עבד.

אם שמת כרטיס מסך בנפרד נסה לחבר את המסך אל המובנה.

Toyota Yaris TS

פורסם

יכול להיות שכרטיס מסך לא מחוזק היטב. מכיוון שמחשב באחריות, עדיף לתת לזה להיתעסק לטכנאים של אותו מקום שקנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמו שכתב נתי.

בלוחות החדשים בד"כ יש כרטיס מסך מובנה.

אם יש לך כרטיס מסך אחר תבדוק שלא חיברת את המסך לכרטיס המובנה במקום ליעודי.

פורסם

קליר קומוס זה פשוט.

אם יש לך קצת חוש טכני תפתח את המארז, תחפש ג'אמפר שלידו רשום CMOS, הוא צריך להיות מחובר לשניים מתוך שלושה פינים קטנים, תוציא אותו ותחבר אותו לצירוף השניים האחרים, תדליק את המחשב, תכבה אותו ותחזיר את הג'אמפר למקום.

אם יש שאלות שאל נא.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...