Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם אתר שבניתי וגוגל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

בניתי אתר כלשהוא. קישרתי אותו מכל מיני אתרים שדווקא כן מופיעים בגוגל. (כמה מהם אתרים שאני בניתי, ואפילו מופיעים במקום הראשון).

אבל הדרעק הזה לא נכנס לגוגל.

מה זה יכול להיות?!

תודה :)

פורסם

ארבעה ימים.

לא רק שהוא לא מופיע בתוצאות החיפוש, אלא אם אני מחפש טקסט שהעתקתי מתוכו גם לא תופס.

לא קרה לי אף פעם דבר כזה.

פורסם

תרשום כתובת בחיפוש XXXX.COM , תלחץ חפש , תרד למטה בשורת חיפוש למטה יש "Dissatisfied? Help us improve".

תלחץ ותמלא את כול השורת , תוך כמה ימים גוגל בוט כבר יבקר אותך :)

אודי A4

דימה.

פורסם

לוקח קצת יותר זמן מ-4 ימים לגוגל לאנדקס אתרים.

אם ה"עכביש" של גוגל עוד לא הגיע לאתרים בהם שמת לינקים הוא עדיין לא אינדקס את האתר החדש שלך.

פורסם

תירשם ל-Google Webmaster Tools ותעלה Sitemap לאתר שלך

זו הדרך המהירה ביותר להיכנס ועם כמות דפים גדולה בבת אחת.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
האתר בנוי כולו מפלאש ? קח בחשבון שזה דורש תוספות META כדי להיות מוכר בגוגל

כמו שאמר שניר חשוב להשתמש בmeta tags (כמובן בכל אתר, לא רק באתרי פלאש). דרך אגב, החל מלפני כמה חודשים google יודע "לקרוא" אתרי פלאש. העברית כרגע עדיין בעייתית (מאחר והיא נסרקת הפוך) אבל פתרון מצד google אמור לבוא בקרוב.

לגבי הזמן, 4 ימים זה כלום. אינדוקס אתר יכול לקחת בין שעות בודדות עד לחודש ולפעמים יותר (חודש זה זמן ריאלי). צריך להמתין בסבלנות ולבדוק שביצעת את כל הדברים החשובים על מנת לזרז את התהליכים וכמובן לזכות בתוצאות קידום טובות יותר.

יש המון דברים שיכולים לעזור לשיפור מיקום האתר. ממליץ לך לחפש ולקרוא בצורה מעמיקה ברשת (יש המון חומר על זה) ולהתחיל ליישם לאט לאט. התחום הזה מאוד גדול וטובעני אבל אפשר ללמוד המון לבד תוך כדי ניסיון שתצבור.

Lexus CT200H

פורסם

בגלל כמות המידע העצומה וחוסר ההכוונה לאיפה כמה ולמה , יש מישהו שיכול להעלות לפה קישור רציני בנושא קידום אתרים בגוגל?

וואלאק אתה!!

פורסם

תודה, אני גם כנראה איעזר בזה בקרוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...