Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פולו GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לדעת (ממי שיש לו ניסיון וממי שסתם בעיניינים...) מה אתם אומרים על פולו GTI שנת 2000:

1- כמה כח סוס יש לה???

2- איך היא מבחינת התנהגות כביש ויציבות???

3- איך היא מבחינת אחזקה\טיפולים, ואמינות???

תודה מראש........

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

תשמע! הבחור לא שאל על איבזור וכו', אם הוא היה שואל אין שום סיכוי שהייתי שוכח את הפרט הזה :lol: .

ואם כבר איבוזר לרכב יש גג, ג'אנטים, ו...קסנון! :wink:

פורסם
תשמע! הבחור לא שאל על איבזור וכו', אם הוא היה שואל אין שום סיכוי שהייתי שוכח את הפרט הזה :lol: .

מושבים

דש בורד

ידית הילוכים

הא ויש גם מנוע :twisted:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

ואני חשבתי שלפי התאוריה שלך, קודם יש את הקסנון, ואחר כך בונים את שאר המכונית סביבו :lol:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מושבים

דש בורד

ידית הילוכים

הא ויש גם מנוע :twisted:

LOL :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה נסגר פה? :lol:

מושבים דש בורד וידית הילוכים וכו' זה לא ממש איבזור (אלא אם המושבים מעור, הידית הילוכים מזהב והדש עם פרוות ארנב.')

חאפרים. :D

אגב אם כבר קסנון, היתה במפגש סמארט עם קסנון. נראה איכותי. אבל בוא נישאר בנושא המדובר - פולו GTI.

גיא, מסיים את הצאט

פורסם

דבר נוסף לגבי פולו GTI

כשבררתי בשנת 2001 לגבי הפולו GTI בצמפיון הוסבר לי שהייבוא הופסק כתוצאה מחוסר התאמה לדלק בארץ, כמו כן ידוע לי שמומלץ לתדלק אוקטן 98/99,

האם ישנם בעיות עקב בעיית הדלק או שתידלוק של אוקטן גבוהה פותר את הבעיה

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
דבר נוסף לגבי פולו GTI

כשבררתי בשנת 2001 לגבי הפולו GTI בצמפיון הוסבר לי שהייבוא הופסק כתוצאה מחוסר התאמה לדלק בארץ, כמו כן ידוע לי שמומלץ לתדלק אוקטן 98/99,

אותו הדבר שמעתי לגבי מנוע ה-1.8 של הגולף שהופסק יבואו ובמקומו ייבאו את מנוע ה- 2 ליטר. האם זה נכון? למרות שבאאודי המשיכו לייבא את המנוע הנ"ל... :roll:

פורסם
דבר נוסף לגבי פולו GTI

בזמנו כשחשבתי להחליף לפולו GTI ,עשיתי משאל קטן בין בעלי פולואים, ורובם ככולם הכחישו את העניין.

לדעתי הייבוא הופסק מחוסר כדאיות ליבואן בגלל מכירות דלות יחסית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אולי בכל זאת מישהו פה יכול להפסיק לדבר איתי על פנסים ולהגיע לעיניין...

התנהגות כביש...??? יציבות??? אחזקה??? אמינות???

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

אז ככה...

בקשר למנוע כפי שנאמר לך זהו 1.6 עם 125 כ"ס (ללא טורבו.. :mm_cry: )

האוטו מבחינת יציבות לא עומד מול היציבות של ה 106 למיניהם (אני לא מאמין שאמרתי את זה אבל זה האמת), אבל לא ניתן להגדיר אותו כמסוכן לציבור.

האוטו מהנה לנהיגה ומפתיע כמה כוח ניתן להוציא מ-1.6 אטמוספרי.

אם אתה מחפש רכב ספורט לא הייתי מציע לך ללכת על הרכב הנ"ל כי הוא לא כזה, אבל אם אתה מחפש רכב ספורטיבי שמשלב פאר (קסנונים לדוגמא), יופי, בטיחות, ספורטיביות ופוזה זהו הרכב המושלם בשבילך!!!

אל תשכח שמאחר ובארץ ישנם בסביבות ה-30 מכוניות כאלה לא יהיה הכי קל למצוא רכב כזה...

אני שמעתי שהסיבה להפסקת היבוא של הרכב הייתה בעקבות הדלק אבל אם תתמיד בתדלוק 98 עם 44K לדוגמא לא תיהיה לך בעיה!!!

עקב כך שזהו הדגם GTI במוסך המרכזי דואגים להסביר לך למה המחיר גבוה בזמן טיפולים וכ"ו (טיימינג=:evil: ).

שיהיה לך בהצלחה במציאת הרכב!!!

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

• תוכן חדש...