Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס, כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-Dיש לי הצעה לרכישת פורד פוקוס צבע לבן שנת 2006 מליסינג כרגע יד שנייה פרטית עם 147000 ק"מ לפני בדיקה. אובראול נראית בסדר כמה נגיעות פח מעצבנות ודרושה נקיון יסודי. האוטו עבר טיפול טיימינג לאחרונה. המוכר דורש 50000 ש"ח לפני מיקוח.

אשמח לשמוע את דעתכם על העסקה.

האם המחיר ראלי?

מספר הק"מ אמור להגביל אותי באיזו שהיא צורה?

איך האוטו באופן כללי?

האם רכב יד שנייה מליסינג אמור ליצור בעיה בעתיד? מכירה? סחירות?

אשמח לעזרתכם ,תודה מראש!

פורסם

פוקוס אמור לעשות טיימינג ב 120000 ק"מ, אם זה נעשה לאחרונה זה אומר שרכב לא מטופל כמו שצריך.

הק"מ של הרכב מאוד גבוה אפילו אם הוא בן 4.

המלצה שלי חפש לך פוקוס אחרת לא חסר בשוק.

פורסם
:-Dיש לי הצעה לרכישת פורד פוקוס צבע לבן שנת 2006 מליסינג כרגע יד שנייה פרטית

עם 147000 ק"מ לפני בדיקה ,אובראול נראית בסדר כמה נגיעות פח מעצבנות ודרושה נקיון יסודי האוטו עבר טיפול טיימינג לאחרונה ,דורש 50000 ש"ח לפני מיקוח

אשמח לשמוע את דעתכם על העסקה האם כדי בכלל ללכת על זה ???

האם המחיר ראלי ??? ואם לא מהו המחיר הנכון ?

מספר הק"מ אמור להגביל אותי באיזו שהיא צורה ?

איך האוטו באופן כללי ?

האם רכב יד שנייה מליסינג אמור ליצור בעיה בעתיד ? מחירה ? סחירות ?

אשמח לעזרתכם ,תודה מראש !

2 שאלות למחשבה: לא נראה לך חשוד שרכב שנמכר באזור ה 60K - 65K (מליסינג) נמכר ב 50K ועוד לפני מיקוח?

בנוסף, רכב ליסינג שלפי השנתון אני מניח שנקנה לא לפני זמן רב לאדם פרטי כבר נמכר על ידו..?

פורסם

אם אתה מדבר על אוטומט 1600 (וכניראה שכן) ואתה מאלה שמתבעסים מרכב עצל ולא סוחב, אל תתקרב.

נהג מנוסה
:roll:
Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני לא מכיר את האמינות של דגם ה 2006,אך דגם 2003 יש לו אמינות סבירה,שכינה שלי כל פעם יש משהו באוטו הזה,יכול להיות שה2006 שופרו או לא,ממש לא יודע.

יש לי חבר שקיבל פוקוס מהחברה נראה לי היא 2007 או 2008,האוטו באמת לא חזק בכלל יחסית ל1600 יפנים הוא נורא כבד,אך הוא מאובזר יותר,נוח ויציב.

ועוד אתה קונה מליסינג,אז בטח אבזור מצומצם והאוטו עבר חיים קשים.

תתרחק.

אם אתה נעול על פוקוס יש מלא פרטיות מאובזרות ושמורות במחיר דומה ,הפוקוס בדר"כ נמכרות מתחת למחירון.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...