Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתאריך 21 לדצמבר 2008, ברגע של חוסר תשומת לב בפקק, נכנסתי ברכב שעמד לפני.

מאחר ולא הייתי מנוסה בענייני תאונות, ועקב הלחץ, מסרתי את הפרטים שלי לנהג שבו פגעתי אבל לא לקחתי את הפרטים שלו. הנהג ניסה להרגיע אותי ואמר שלא קרה כלום, אבל כיוון שמדובר ברכב לא שלו הוא חייב לדווח על המקרה.

בתחילת חודש יולי (יותר מחצי שנה לאחר התאונה), קיבלתי מכתב מחברת הביטוח ענבל שאומר שפגעתי ברכב משטרתי. עלות התיקונים היא כ1200 ש"ח ועלות שמאי 360 ש"ח, ואני נדרשת לשלם מיידית.

לבקשתי הם שלחו אליי את הערכת השמאי והתמונות. מעבר לעובדה שהמכה נראית מזערית, בדיקת השמאי התבצעה רק בסוף מרץ (כשלושה חודשים לאחר התאונה), והתיקונים רק חודש אחרי.

האם הם באמת יכולים לדרוש תשלום למרות שעבר המון זמן בין התאונה לבדיקה ולמרות שמדובר במכה שיכולה לקרות ממישהו שבעט ברכב או משהו? (לאחר התאונה לא נראו יותר מכמה שריטות באמת קלות על פגוש הרכב שבו פגעתי...)

ויותר מזאת- האם יש באמת משהו שאני יכולה לעשות בנדון או שעליי לשלם וזהו? (1600 ש"ח זה המון כסף בשבילי, אבל ההשתתפות העצמית של הביטוח שלי אפילו יותר גבוהה).

אודה מאוד לעזרתכם.

פורסם

הוא יכול להגיש תביעה מתי שהוא רוצה.

זה שלא לקחת פרטים זה לא טוב, אבל לא כזה רציני.

לוקחים פרטים בשביל לתבוע את הביטוח בדר"כ.

מה שלא טוב שלא עשית זה שלא צלמת את התאונה של הרכב שלו.

לך תדע מה הוא עשה..

אולי הוא עשה עוד תאונה והוא מפיל הכל עליך?!

בכל מקרה הרבה אין לך מה לעשות והוא יכול לדרוש את זה גם אחרי שלוש שנים.

~!!~Scirocco~!!~

פורסם

היית צריך לתעד את הנזק. אבל בכל מקרה - אם הערכת שמאי נערכה כשלושה חודשים אחרי, והתיקון כחודש אחרי הערכת השמאי, משהו פה מסריח והם עובדים בשיטת מצליח. גש לבימ"ש ותילחם על זכותך - אתה לא צריך לשלם על נזק שמישהו אחר גרם.

עריכה - שירוקו, הקדמת אותי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

מה שכן אתה יכול לעשות לפי דעתי (תקנו אותי אם אני טועה).

זה לנסות להגיע איתו לפשרה.

מה שאומר שאתה הולך איתו למוסך שאתה מכיר, אתה מגיע עם מנהל המוסך למחיר נמוך יותר, ואתה אומר לבעל הרכב שיכניס את הרכב למוסך הזה ואתה משלם על התיקון.

~!!~Scirocco~!!~

פורסם

חבר'ה אתם יותר מידי זמן פה בפורום,

זו בחורה!

אם ההודעה לא הסגירה , אז לפחות שם משתמש (מורן) היה אמור להגיד לכם את זה :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מורן שלום

גם השם וגם הניסוח אני לא מנוסה מעידים כי אכן מדובר בבחורה.

העסק מסריח

שום שופט לא יקבל כי הערכת שמאי נעשתה 3 חודשים אחרי המקרה.

אפשר היה לעשות הערכת שמאי מיד לאחר התאנה ולדחות את התיקון בקצת, ניחא

אני במקומך לא משלם , וכותב להם כי מעיון בתמונות , התאונה המצולמת אינה זהה כלל למה שלא קרה ב"תאונה" בה אני הייתי מעורבת.

דרישה לתשלום יכולה להיות מבוצעת באיחור, אבל הנושא המרכזי הוא האיחור בביצוע הערכת השמאי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...